Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת חלקים בנוקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ביום שישי האחרון התגודדו מס' ילדים ליד הרנו והתרשמו.

עד כאן הכון טוב ויפה. אבל!!! לצערי אחרי ששבתי הביתה שמתי לב שגנבו לי מהרנו מכסה וונטיל.

המכסה אמנם מיוחד אבל אין לו ערך ומי שגנב אותו אין לו מה לעשות איתו וכן האפשרות היחידה היא שזה הילדים ולמה?

בשלב מסוים התגודדו מס' ילדים ליד הגלגל האחורי ימין ואתה אני מבין שהם חיפו בזמן שאחד פרק הוונטיל.

מיכייון שנישארתי ליד הרכב לא כול קשר הילדים נעלמו . לדעתי אם היתי מתרחק הם היו ממשכים לפרק מהרכב את יתר הונטילים ואולי גם סמלים.

לדעתי כאשר רואים יותר מידי ילדים ביחד ליד רכב אחד יש לפזר אותם מיד!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי זה קרה בשבת ברופין, מכסי הונטילים עם הסמל של האלפא מצאו מקומם בכיסו של בן בליעל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני ראיתי לפני שבועיים ילד חרא קטן על אופניים נעמד ליד פונטייאק פיירבירד ומנסה לפרק לה את הונטיל רק שבאמצע הבעלים תפס אותו והעיף אותו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

עד לאן החוצפה מגיעה?!?:roll::?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברוכים הבאים,

לי זה קרה לפחות פעמיים החודש,

ופעם אחת לפני חודשיים במפגש נוקיה.

מה עושים? מבריגים חזק ולא עוזבים את האוטו לשניה...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מציעה לפקח עיניים בצורה חשדנית יותר כלפי כל התגודדות של ילדים סביב רכבים במפגשים.

וכמובן להעיר ברגע שיש קהל שמתקרב יתר על המידה.

:twisted:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זאת אחת הסיבה העיקרית שבגללה נעדרתי ממפגשי ה-5 מעל חצי שנה...

בזמנו, הגעתי למפגש עם האיביזה שלי (חדשה לחלוטין) - לידי החנו צמד ערסים (בוגרים, לא ילדים) שיצאו מבוקסטר (כסופה) והחליטו שהאיביזה היא ספסל ולאחר מכן התחיל לנדנד אותה, ניסו לפתוח דלתות והיה נראה שחשקה נפשם במערכת שמע שהייתה ברכב...

מפחיד אותי להשאיר את הפביה לבדה בחנייה :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי שרטו את האוטו פעמיים בנוקיה :x

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

פעם בת"א תפסתי שני בני נוער תוך כדי שהם מפרקים את הגגון מהפיאסטה שלי.

אזרח חביב שעבר עזר לי ואחז אחד מהם בזמן שאני מחייג למשטרה. תגובת המשטרה: "תגיע לתחנה ותגיש תלונה".

תוך כדי מגיע האב של אחד הגנבים. אני מנסה להסביר לו מה קורה ואז הוא החל להתנפל עליי וכמעט הכה אותי עם מוט ברזל.

האזרח שהיה לידי ברח כי חס על נפשו, וגם אני נחלצתי משם בקושי.

ניגשתי למשטרה, הגשתי תלונה שכאמור נסגרה בלי להחקר מחוסר עניין לציבור. אפילו תביעות אצבע המגגון לא רצו לקחת.

פורסם

רק מעיד על חוסר התרבות והחוסר איכות...

חבל שאנחנו נאלצים לסבול בגלל אותם אנשים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה באים ילדים מחונכים ומבינים בריכבי אספנות ונראה להם מוזר שיש מיכסי ונטילים כאלו יפים ונוצצים מה שפעם לא היה. אז הם הורידו אותם כדי שהרכב יראה מקורי כמו שיצא מהחברה. הם גם חיפשו את בעל הרכב להחזיר לו אותם ולהעמיד אותו על הטעות רק שהם לא מצאו אותו.

פורסם

ובכלל- פעם הרכבים לא היו כאלה נוצצים- למה עכשיו?- חייבים לשבת עליהם, כדי שלא יהיו כאלה מבריקים!

-זה היה מצחיק, לו לא היה עצוב...:?:-(

טוב, מה לעשות- רובינו בתור ילדים עשינו שטויות, אבל מכאן, ועד לגנוב בצורה חצופה כזאת, ועוד בפומבי? או אבא, שתוקף את מי, שהבן שלו גונב לו דברים? -על זה נאמר: התפוח לא נופל רחוק מהעץ...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...