Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית car pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון אפשר לעבוד עם הקונסול הזה והפלאגינים שלה גם למי שיש AUDIGY לא ? כי זה כרטיס שתומך בASIO סך הכל,

אשמח להפגש מתישהו ללמוד על זה קצת. יכול להיות מעניין אולי אני אפילו אשדרג לאיזה כרטיס אודיופילי :D

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בינתיים צובר את התוכנות וממתין לכרטיס שיגיע כדי שאוכל לעשות טבילת אש! :)

מבטיח לצור מדריך קטן ובסיסי אחרי שאלמד אותו..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני מבקש לא לנדוד למחוזות שאליהם לא הגעתי :wink:

אני אשמח לתשובה לגבי הBT, וכמובן לסקינים של RR.

ושאלה לגבי KX-PROJECT: אני עושה כיוונים כלליים בבית? ולפי מה אני קובע חיתוכים למשל?(רגיל - 40HZ ומטה לסאב וכו')

פורסם

יותר לכיוון 60-80 8), אלא אם כן יש לך קומפוננט שמנגן טוב באיזור ה 40HZ :shock:

אבל באופן עקרוני, כן, אתה עושה חיתוכים בדומה למה שהקרוס הפסיבי/אקטיבי שלך עושה.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

ברק איזו בעיה בדיוק? אתה צריך להגדיר לIGO את היציאת COM שלך אצלי זה 7 לדוגמא אני עובד עם אותו מקלט או שפשוט תתן לIGO לחפש הוא ימצא לבד לגבי סקינים לRR אני אקמפל אותם ויעלה לרפיד לטובת הכלל יש לי סקין די יציב אבל אני משפר אותו עם הזמן

ואגב לכל המעונינים בחיבור טלפון לRR אני רק אומר שהדבר לא פשוט בכלל נורא מסובך ולא יעיל בעליל אבל גם לזה מצאתי פיתרון אני יעלה את זה עם הסקין

פורסם

כנראה יש לי IGO דפוק. נדאג לאחד תקין בהזדמנות.הגדרתי את היציאה והקצב התקשרות. לא עושה כלום.התקנתי gpsgate, בדקתי את כל היציאות עם כמה תוכנות ורק הIGO לא מצליח לזהות לווינים(כל השאר התוכנות אומרות שהם מחוברות ל8 לווינים).

יש מצב שהIGO מזהה רק מעל 8 לווינים?או שאולי הוא מזהה רק כשמתחילה תנועה?

פורסם
כנראה יש לי IGO דפוק. נדאג לאחד תקין בהזדמנות.הגדרתי את היציאה והקצב התקשרות. לא עושה כלום.התקנתי gpsgate, בדקתי את כל היציאות עם כמה תוכנות ורק הIGO לא מצליח לזהות לווינים(כל השאר התוכנות אומרות שהם מחוברות ל8 לווינים).

יש מצב שהIGO מזהה רק מעל 8 לווינים?או שאולי הוא מזהה רק כשמתחילה תנועה?

igo ננעל החל מ3-4 לווינים

ודווקא הוא ננעל טוב יותר במצב עמידה אני ישתדל להעלות גם את הIGO שלי (ב3 חלקים זה קובץ גדול מאוד ) רק עושה אמבטיה בדיוק חזרתי מאילת ואני גזור ומסריח ואשתי עוד רגע יורה בי.....:lol:

פורסם

טוב, קיבלתי שיעור בקונסול - אני מודיע רשמית - נא לזרוק את ה KX !! - אין מה להשוות - מיליון פלאגינים - אם רק תראו מה ניתן לעשות עם זה תכנסו לסרטים..

לא היה לי מושג שניתן לעשות כל כך הרבה שינויים - אפילו לפלאגין של הפאזה יש בערך מיליון כיוונים (שמע תרצו להחליף פאזה ב 139 מעלות להבדיל מ 180..)

אקולייזר עם 64 ערוצים גרפיים לכל ערוץ..

שליטת BPM ותיאום טיים אליינמנט אוטומטי.

חיבור מקרופון ל RTA מושלם לכל ערוץ לSWEETSPOT

מסכן המעבד :-) - נראה לי הכיוון זה XEON.

...CASKA for life

פורסם

חגי, זה הסרט החדש? אתה הכנסת לי את הג'וק של ה HAVA (חבר'ה, אל תשאלו איך רואים טלוויזיה בשידור ישיר ברכב....)

אתה עומד לבזבז לי עוד 200$ :)

• תוכן חדש...