Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום רב לכולם!

יש לי בעיה מוזרה בספידומטר, מדי פעם הוא מחליט להשתגע ומראה לי סינית, זאת אומרת חלקי נתונים בלבד.

על פניו מכות קלות עליו מסתדרות את העיניין אך לא תמיד. האם מישהו כאן יכול להצביע לי על הבעיה?

מדובר בטראנו 2001 ספידומטר עם נתונים דיגיטליים של מד מרחק וטמפרטורה בלבד כל השאר אנלוגי

תודה אלי

פורסם

בעיה ידוע בטראנו של השנים האלה היה ריקול מהחברה לגבי החלפת לוח השעונים

ברר בחברה עם נעשה ריקול לרכב שלך.

פורסם

היה לי את אותה הבעיה,פרק לוח שעונים

תלחים את החיבורים מאחורה והכל יהיה בסדר.

כל זה במידה ואתה יודע לפרק כמובן..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
בעיה ידוע בטראנו של השנים האלה היה ריקול מהחברה לגבי החלפת לוח השעונים

ברר בחברה עם נעשה ריקול לרכב שלך.

לא היה ולא נברא שום ריקול ללוח שעונים וחבל שלאנשים שאין להם מושג יש את האומץ לרשום שטויות.

אם מדובר בתקלה של הלוח הדיגיטאלי יש להחליפו, אני יודע שיש מכוני ספידומטרים שיודעים לתקן את זה.

פורסם
לא היה ולא נברא שום ריקול ללוח שעונים וחבל שלאנשים שאין להם מושג יש את האומץ לרשום שטויות.

אם מדובר בתקלה של הלוח הדיגיטאלי יש להחליפו, אני יודע שיש מכוני ספידומטרים שיודעים לתקן את זה.

לפני שמשמיצים מבררים - אז כן היה לי טראנו ,כן היה ריקול בחברה ,כן יש ביה ידוע בלוח השעונים הדיגטלים בשנים הללו , בחברה לא בדיוק מפרסמים את זה ( חרא שרות של קרסו ) תתחיל לחפור באתרים במיוחד ב JEEPTRIP בפרומים של ניסן ותראה שאני צודק.

קחו קישור אחד שמצאתי בשניה :

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=7&item=847283#847382

פורסם

מצאת לך מקורות מידע, אתר ג'יפטריפ...אני עובד במוסך מורשה של ניסאן ויודע טוב ממך (או מג'יפטריפ) על מה אני מדבר.

ריקול מוצאים על נושאי בטיחותיים ולא על תקלות בתצוגה של לוח שעונים מחורבן.

פורסם

dan-idin צודק. ניתן לתקן את לוח השעונים. 'להלחים חיבורים מאחורה'- מתאים לרכבים שנות השמונים....חבל שייגרם יותר נזק ממה שיש.

פורסם

דן תגובתך לא לעניין בבוטות שלה.

לפני שנה חיפשתי לרכוש טרנו שנת 2002-2001 ,מתוך הכמה שראיתי חציים היו לאחר החלפת לוח שעונים בחברה,לאור התעניינותי (המובנת) הבעלים הראו לי אישור סתמי ממח' שרות על החלפה יזומה של הלוח.

אז אולי אתה עובד במוסך מורשה אבל לא יודע הכול ובטח שאתה צריך ללמוד קצת נימוסים.

פורסם

אז עכשיו יש לנו אישור סתמי של משהו שרצית לקנות ממנו את הרכב. אחלה מקורות של מידע ועפ"י זה ניתן להכריז לכולם שהיה ריקול כאשר לא היה ולא נברא? עוד ילכו אנשים וידרשו לוח שעונים חינם כי "היה ריקול...".

הייתה בעיה עם הלוח שעונים הזה ולהרבה רכבים החליפו אותו באחריות וזהו.

מקורות המידע שלי הם עדכונים שוטפים שמרכז השירות מקבל תדיר מהיבואן והיצרן. בדקתי שוב בכל הדוקומנטים, כי אולי זכרוני בגד בי, והעלתי חרס. אין ולא היה ריקול ללוח שעונים.

• תוכן חדש...