Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת MX5 RHT (גג קשיח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה לדעתכם המחיר ה"סביר" ל- MX5 RHT שנת 2008 עם ק"מ נמוך לאחר שכלול כל התובנות של כל החבר'ה פה?

לא סכום מדוייק אבל טווחים (מחירון אגב 198K). האם 28K מתחת למחירון זה סביר או שאני סתם מקשקש?

(2007 נמכרות כך...)

פורסם

קספר,אני מתנצל.

הייתי בטוח שבהודעתך כתבת בטעות גג קשיח במקום גג רך.

כנראה שאני טעיתי.ומיהרתי לתקן אותך על לא עוול בכפך.

איתך הסליחה,ואיתי הפדיחה:oops:.

וד"א אני יודע שגג רך=גג בד.במקרה אני נוהג על 306 קבריו'

JUSTTESTING,המחיר שציינת בהודעה מעליי נשמע סביר ביותר.

אני מכרתי מיאטה PRHT שנת 07 לפני כחמישה חודשים (דרך חב' הטרייד אין שלנו)

הרכב היה יד 1 פרטית עם 27,000 ק"מ.ונמכר ב 200,000 ש"ח

כשהמחירון היה 205,000 ש"ח.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

dj-jack נראה לי שלא הבנתי את תשובתך נכון. :?

המחיר שאני מדבר עליו הוא באיזור ה- 170K ל-PRHT שנת 2008 עם ק"מ נמוך יחסית.

המחירון של הרכב הוא 198K. האם סביר המחיר שאני מעוניין לשלם על הרכב סביר?

(ראה הודעתי הראשונה לגבי מחירי 2007 שאני יודע עליהם).

אשמח להבהרות או לתגובות נוספות

פורסם

אם 2007 נמכרת ב-20+ מתחת למחירון, למה ש-2008 לא?

לגבי רעשים, בתור אחד שנסע בהמון מיאטות לא מצאתי הבדל רציני בבידוד הרעשים. מדובר על רכב שנת 2008

ולא שנת 92. הבידוד מעולה גם במיאטה עם הגג בד.

כנראה שנסעת רק במיאטות. כי בידוד הרעשים בהן גרוע בהחלט ביחס לכמעט כל מכונית מודרנית. ואני לא מדבר רק על שלי שיש לה 20dB יותר מרכב רגיל כבר בסרק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
sronis יש צדק בדברייך. כנראה שהייתי צריך שמישהו יגיד לי את זה כדי שארגע קצת מההתלהבות שלי

תודה. :-D

שמע לי, תחכה בסבלנות. הכל כרגע עניין של תזמון ולחץ. המיתון הולך ומחריף וכבר מתחילים לדבר על כך שאולי זה יהיה המיתון

הגדול ביותר בהיסטוריה. אנשים מתחילים להבין את השפעות המיתון וכבר עכשיו ניתן לראות את התוצאות בשטח. מיאטה גג קשיח

בדר"כ (על פי רכבים שאני מכיר) נמכרה קצת מתחת למחירון, גם לפני תקופת המיתון (בגלל התמכור ה"גאוני" שלה בדלק מוטורס).

בכל אופן כרגע הכל עובד על לחץ-עד כמה המוכר לחוץ למכור. המתכון של מיתון כלכלי+חורף עושה לך כקונה רק טוב. אני גם שמעתי על מספר עסקאות במחירים של 20-30 אלף ש"ח מתחת למחירון ואני מאמין שאם קצת תמתין זה אפילו יהיה קיצוני יותר.

אנשים מפסידים מליונים, בתים ומכוניות. אני אישית מכיר מישהו שעכשיו מוכר מיאטה שנת 2008 ושים לב לכמות רכבי היוקרה העצומה שקיימת בלוחות היד שנייה...

Lexus CT200H

פורסם

JUSTTESTING כוונתי היא שלפי עניות דעתי המחיר שמוצע לך ב 2008

הוא יפה מאוד.ומהווה עסקה טובה.האמת היא שלפני חמישה חודשים שמכרתי את ה 07 גג קשיח שהיתה

אצלנו.לא היה נראה שהיא סובלת מירידת מחיר גבוהה כ"כ.

בכל מקרה,כמו שציינו קודמיי.המשבר כרגע בעיצומו.ואני בטוח שאם הייתי מוכר את ה 07 היום

לא הייתי מקבל עבורה את אותה תמורה שקיבלתי לפני חמישה חודשים.

לסיכום,08 גג קשיח ב 28K מתחת למחירון נשמעת לי כעסקה משתלמת.

יום טוב.זכי

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

Lexus12 ו- dj-jack תודה על התגובות, קיבלתי החלטה.

המצב ש- Lexus12 מתאר בהחלט נראה כך, בכל אופן גם אם אני רוצה לא יכול לתת יותר ממה שאציע (גג 170K). :|

מקווה שישכיל לקבל את ההצעה כי זה באמת מחירי השוק במצב הנוכחי ואם לא שיהיה לבריאות למישהו אחר -

אני בטוח שהוא יהנה, אחרי הכל זה מיאטה. :-P

• תוכן חדש...