Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמר MDC ולא קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 327
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטיין יוני!

טוב לראות אותך סוף סוף נוסע עם הסילביה במגרש סגור.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אפשר הוראות הגעה למסלול - אני ממש רוצה לבוא ולראות ואולי בהמשך העונה אזכה להנות במסלול בעצמי :evil:

בבקשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לגבי המפלצות, הייתי ממליץ לנסות לדבר עם מועדון החמש באירועים עתידיים.

יש שם חברים עם קורבטים, נובות (כן כן, אתה יודע מי אתה :wink:), אימפרזות למיניהן ועוד הרבה רכבים שיכולים לבוא ולעשות מופע הרבה יותר מרשים , גם אם הזמנים שלהם לא יהיו ממש מוצלחים.

לפני שנה וחצי ראיתי את אלפא ישנה צווחת על המסלול. זה היה אחד הקטעים היותר משעשעים של הMDC.

אפשר לארגן ארוע כזה למועדון החמש או לאספנות בכלל במסגרת אחרת, ליאור ברוך ניסה לארגן בעבר ללא הצלחה יתרה.

בכל מקרה, אני מקווה שאלפא משנת 1974 נוהמת תראה גם מחר.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני יודע שזה קצת ברגע האחרון אבל עדיין - האם יש מישהו שמגיע בבוקר מאזור ת"א (סביב אלנבי) ויכול לקחת טרמפ צלם של אוטו לאירוע?

אם כן - אנא שלח אלי פרטים בה"פ.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אפשר לארגן ארוע כזה למועדון החמש או לאספנות בכלל במסגרת אחרת, ליאור ברוך ניסה לארגן בעבר ללא הצלחה יתרה.

בכל מקרה, אני מקווה שאלפא משנת 1974 נוהמת תראה גם מחר.

נשמע מעולה, רק צריך למדוד זמן אחורה במקום קדימה, מי שמגיעה הכי פחות לאט מנצח.. :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רוני לצערי אני לא מגיע מת"א

אבל תשתדלו לפרגן ולפרסם כמה שיותר תמונות באתר שלכם .

תודה

בהצלחה לכולם נתראה בבוקר.

אכן החיים בזבל !

פורסם
נשמע מעולה, רק צריך למדוד זמן אחורה במקום קדימה, מי שמגיעה הכי פחות לאט מנצח.. :wink:

צליל זלזול??

שכחת שמדובר באלפא רומאו???

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קרונין - יש נציג מהמשפחה?? :-)

מספרים לי שאם יואל לא עולה על הפודיום (אני מקווה שהוא מתחרה), אז לא צריך קרונין שיתחרה על מנת שקרונין יקח את האליפות, מאחר וממשיכים את הניקוד מעונת החורף הקודם :-P

וכמובן שאני מאחל ליואל שהוא יהיה על הפודיום, ורצוי בראשו - בכל זאת אחת הנצחונות שלי ב WMDC היתה עם האוטו שלו.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה לכל המתחרים, ובעיקר לקוזמה - תן בראש לכל הרנואים והמזדות!! העם בהולנד אתך!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...