Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמר MDC ולא קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מי ראשון ומי אחרון אבל אני בפנים

ההרשמה פתוחה ...!

אבל יותר חשוב מזה אני רוצה להודות תודה ענקית ל קיה

על החסות ל mdc ועל ההעמדת ה פרו סיד החדשה

שיהיה ארוע מוצלח לצוות ולמשתתפים

משה.ז

אכן החיים בזבל !

• תגובות 327
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ריספקט לKIA על הפרגון, ולשאר המשתתפים המון בהצלחה.

תודה ובהצלחה גם ל"מסלולים", עם הניסיון להשיב את הMDC לימי הזוהר (שאליהם אגב, אני מאוד מאוד מתגעגע)!

תזכורת קטנה למה שהתרחש רק לפני כמעט שנה, תחת הכותרת WMDC2!

נא לא לשמור תמונות אחרי האירוע על הכרטיס זיכרון של המצלמה ולהעלות כמה שיותר מהתמונות הללו לאינטרנט! (כנראה שיהיו חיילים שיזכו לראות את האירוע רק בתמונות :cry:)

עמרי.

פורסם
אבל באתר רשום שקרסו ורנו ספורט נותנים את החסות לאירוע.

לירן, הוא נראה לי מתכוון שKIA עושים לו ספונסרשיפ והם נותנים לו את הפרוסיד..

ככה לפחות אני הבנתי את זה..

עמרי.

פורסם

WMDC – חוזרים לרוץ!

מסלולים מחזירה את ליגת ה WMDC.

לאחר פגרה ארוכה – ארוכה חוזרת ליגת הג'ימקאנות של מסלולים, שכבר יצרה לה שם ארצי, לפעילות.

האירוע השלישי של ליגת WMDC יערך במתחם ההדרכה של מסלולים בפארק אפק בתאריך 9/1/09.

כזכור הפיקה מסלולים בשנים האחרונות אירועים רבי משתתפים, עם מאבקים צמודים והופעות מרהיבות של נהגים מצוינים במכוניות מרשימות, וזאת לצד נהגים רבים שבאים להתאמן במכוניתם הפרטית, גם אם אינה חיית טרף מקצועית, להשתפר וליהנות בשליטה ברכב במסלולי הסלאלום המפותלים.

חטיבת הספורט של יבואני רנו בישראל לקחה חסות על האירוע ומוכיחה רצינות ונחישות בדחיפת רכבי הספורט ותמיכה בתחום הספורט המוטורי בישראל.

רנו יעמידו את מכוניות הספורט להשתתפות באירוע כאשר יש לזכור כי הרנו קליאו ספורט היתה מלכת הקטגוריה "עד 2000 סמ"ק".

הקליאו והמגאן ספורט משתתפות תחת אותה קטגוריה (עד 2000 סמ"ק) כשבנוסף תשתתפנה מכוניות ב-2 קטגוריות נוספות: עד 1600 סמ"ק ו"המפלצות", מכוניות הטורבו 4X4 והנעה אחורית.

יהיה שמח.

תשריינו את התאריך ותכינו את המצלמות.

הלו"ז המפורט של יום האירוע יפורסם בהמשך

חג שמח

גידי קרונין

פורסם

גידי חסרים פרטים..

אתה אומר שישנה אופציה להשתתפות הרגילה עם רכבים פרטיים (כמו שהיה עד היום), ואפשרות נוספת להשתתף עם דיגמי הרנו? אם כך גם עלות ההשתתפות שונה?

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

אני בפנים, מקווה שגם אחי יוכל להגיע ולא יסגור שבת בצבא.

אני חושב שכדאי למסלולים לפתוח ליגת נפרדת לקליאו עם הכמות שתשתתף באירוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אישית אינני מבין את ההחלטה לקיים את הארוע כ #3 של עונה שהופסקה לפני שנה שלא באשמתם של הנהגים.

אני חושב שיותר נכון פשוט לסכם את #2WMDC ככשלון טכני ולהמשיך עכשיו לעונה חדשה עם נהגים חדשים וותיקים, שחלקם החליפו מכוניות מאז העונה הקודמת.

ואפילו לעשות קצת סדר בקטגוריות השונות עם תוספת קטגוריה חדשה או שניים.

אבל זו רק דעתי, i could be wrong

להתראות מחר באימון ובהצלחה לכל הנהגים !!

פורסם

לו"ז האירוע- יום שישי 9.1.2009

08:00 – הרשמה נפתחת לכל הקטגוריות במשך כל היום.

שימו לב!! יש להירשם לפני התדריך. משתתף שיאחר לתדריך יקבל ענישת זמן בהתאם לאיחור.

08:30 – תדריך קטגוריה "עד 1600" + הליכה על התוואי.

08:45 - מקצה הכרות + שתי מדידות.

09:45 (זמן משוער) - גמר "עד 1600", שתי מדידות +פודיום.

10:30 - תדריך קטגוריה "פתוחה"+ הליכה על התוואי.

10:45 – מקצה הכרות + שתי מדידות.

12:15 (זמן משוער) – גמר "פתוחה", שתי מדידות + פודיום.

13:00 – תדריך קטגוריית "מפלצות" + הליכה על התוואי.

13:15 - מקצה הכרות + שתי מדידות.

14:45 (זמן משוער) – גמר "מפלצות", שתי מדידות + פודיום.

נתראה באירוע

גידי קרונין

מסלולים

פורסם

אגב, בינתיים יש מעל 40 רשומים לכל הקטגוריות.

כמובן שקטגוריית הפתוחה כמעט מלאה.

אירוע הקרוב הוא אמנם השלישי של עונת 2008 אבל זהו גם חימום מנועים, צמיגים ונהגים לקראת עונת 2009 המלאה...

גידי

פורסם

גידי, רק הבהרה קטנה:

אם אני בקטגוריה השניה, זה אומר שעלי להגיע בשעה 8:00 להרשמה, או שזה יהיה בסדר אם אגיע בכל שעה שהיא לפני 10:00 (כמובן, כאשר נותר לי מספיק זמן גם להרשמה וגם להגעה לתדריך)?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יו איזה אימון היום איזה כיף!! שנה לא נהניתי ככה , תודה לאולג וגידי על הטיפים!!

נתראה ביום שישי, אני בקטגוריה הפתוחה הפעם - אבוא עם המשפחתית האוטומטית... יהיה מעניין :twisted:

• תוכן חדש...