Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב למסביב כרגע לא משנה כי את זה הוא יעשה בנפרד,

קחו בחשבון שיהיה איטום מספק ומערכת חשמל יציבה.

הרכב הוא פיג'ו 306 שנת 94.

מה שחשוב לו זה העוצמה וממש מעט מאוד איכות הסאונד.

הוא מעוניין בסאב/סאבים 12 אינץ'.

ה-HU כנראה יהיה 9855.

מה החברות המובילות בתחום הSPL למגברים וסאבים?

מה היחס בין החברות cadence/JBL/RF/KICKER? מי עדיפה מבחינת עוצמה.

תודה לעוזרים!

HU: Eclipse CD7200mkII

Comp: DLS Iridium 6.2i Amp 1: JL Audio 300/2

Sub: JL Audio 10W3v3 Amp 2: JL Audio 300/2

פורסם

לא עדיף להחליף כבר רכב ב15K?!

אחלה אוטו אבל לא נראה לי שמערכת החשמל שלו תסבול מערכת כמו שמדברים פה.

לרכב כזה סאב 15' אחד זה מוגזם. שני סאבים של 12' יעשו רעש די ויותר.

רכב כזה קטן אין מה להשקיע יותר מידי כי בכל מקרה יהיה המון רעש, גם בגלל שהוא האצ'בק.

חבל על ה15K

2 סאבים IDQ/ARSENAL מונו חמוד כמו ה1000D של סנדאון ויעוף לו התחת ברכב, ולמרות זאת איכות זאת לא תהיה מילה גסה. הבאס יהיה חזק מאוד ובנוסף מדוייק.

זה בקטע של הבאס.

מגבר AUDIO SYSTEM F600 (4 ערוצים חזק) סט קידמי K2P מיד חזק וטוויטר רצח, הוא בטח יאהב את זה.

ועוד אחורים לא יודע, לא מבין ב6X9 וזה ממש יספיק מעל ומעבר.

הוא יקבל כמה רעש שהוא רק ירצה. אם ירצה עוד, שישים K3P מקדימה.

סגרת נראה לי בפחות מ15K .

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה רבה, אני אמסור לו את המפרט הנ"ל ונראה מה הוא יחליט.

פורסם

אמיר, אתה צודק אבל זה לא מדוייק, משום שכבר ראינו מאזדה 2 פצפונת ובאסים שמעיפים שם לא תחת אחד. אלא ארבע..

לגבי מע' חשמל, אלטרנטור קסארה דיזל 90-120 א"ש יכסה לו את הענין בכמה מאיות, במקום ה50-60 שיש לו כרגע.

והוא רוצה SPL. אז אם באמת הוא רוצה SPL, זו הדרך. אחרת, זה יהיה רעש אבל לא SPL.

גם שים לב לתקציב. הוא מתקצב את הרכיבים בלבד ב15K, אפי' בלי HU. משמע, הוא מכוון לSPL באמת, ולא לקצת רעש.

אזי בתקציב זה, הוא באמת יכול להשתולל.

פורסם

חשוב להבהיר לפיוניר יש רכיבים טובים אבל רק מה שכתוב עליו made in u.s.a כל מה שמיוצר במדינות אחרות נותן רק רעש

פורסם

סגרת נראה לי בפחות מ15K .

אמיר

וכל הפירוט שהבאת לא ייתן SPL כמו שהוא מבקש. הוא רוצה רעש - בומים לראש. ולא "עוצמה עם איכות". זה שאתה אוהב איכות לא אומר שהבנאדם דורש את זה - הוא בפירוש רשם "יותר רעש פחות איכות".

תקציב מאוד מכובד, אבל ל-SPL אמיתי זה עדיין לא מספיק (מי כמונו (אני אחי ועוד כמה חברי פורום טובים) יודעים).

אבל, תמיד ניתן להשיג תוצאה טובה ולסחוט את התקציב עם רכיבים הכי מתאימים שאפשר בהתאם לדרישה.

נ.ב

פותח השירשור - אתה מוזמן לשמוע את המערכת (יותר נכון הסאב) של אחי אצלי ברכב (שהוא האצבק, בדומה לרכב של חברך). אם תרצה - בכייף.

נ.ב.ב

בתקציב הזה, ברכב שלי, המספר שנמצא אצלי בתמונה בצד, יהיה באיזור ה-150+- :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שלי התחילו בעיות עם המראה. היא התחילה לזמזם (מאז שה-BTL הארור הזה היה אצלי ברכב ביום שישי שעבר :-().

בכל מקרה - באמת שאני ממליץ לפותח השירשור וחברו לבוא למפגש מרכז הבא. יהיה מעניין, והוא יבין לאיזה כיוון חבר שלו צריך לשאוף. זו דעתי והמלצתי לפחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התגובות חברים,

אנחנו נקפוץ למפגש בצפון ונשמע את הרכיבים המומלצים.

• תוכן חדש...