Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1 + 1 חינם בבאג ובאופיס דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע מטורף עם ההגה!! אם הייתי יודע שקונים אחד ומקבלים את השני מתנה היה אפשר למצוא עוד מישהו שרוצה וכל אחד היה שם 1000 שקל ! זה באמת מבצע מטורף!

מה אתם צריכים הגה בכלל?! זה פורום מכוניות...:lol::lol::lol:

אגב, היום כבר אין מבצעים בבאג, אלא רק באופיס דיפו!!! נצלו את היום!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אין לה עברית, אך מקשיה מוערים והיא סתם עוד גימיק שיווקי.

אני יודע שאין לה עברית ושכחתי לציין גם שהמקשים מאירים, אך עדיין, לפי דעתי, היא קצת יותר מגימיק שיווקי.

פורסם

או קיי, אבל השאלה שנשאלה פה היא במה בדיוק מתבטא היעוד שלה למשחקים? מה ההבדל בינה לבין מקלדת רגילה לצורך העיניין חוץ ממקשים מוערים, כי שאר הדברים קיימים היום בכל מקלדת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ה- G25 השני למכירה (אריזה מקורית סגורה וחתומה, אחריות בארץ וכו' וכו'). אני מאוד לא גרידי אבל מאוד לא גמיש - המחיר הוא חצי ממה ששילמתי - 1000 ש"ח. ההגה בת"א אבל אפשר גם לאסוף מפ"ת אם מישהו מעוניין.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

יש את הLCD שיודע לעבוד מול משחקים ולתת מידע שלא נמצא בHUD.

יש מפצל USB בתוך המקלדת.

יש Anti Ghosting.

יש 18 מקשי מאקרו שניתנים לתיכנות.

אפשר לבטל את הWindows Key (שימושי להחריד במשחקים).

קניתי אותה בעיקר בתור משהו שמחליף את הDas המדהימה שהייתה לי, אז הלכתי על מה שנראה הכי טוב לגיימרים לפי ביקורות וכיוב' כי הרף היה גבוה להחריד.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יש לי מבצע יום-יום כאן: http://www.ebay.com

ברוב המקרים, הרבה יותר זול מBUG.

ואם באג נותנים לך 1+1, אז במחיר שאתה משלם בבאג, פה אתה יכול לקבל 3-4 ולא רק 2.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...