Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות נגמר לי המלווה ואני מחפש רכב שישמש גם אותי ומדי פעם את אמא שלי. התקציב כאמור הוא עד 50K (אפשר לחרוג גם ל55K) והדרישות מהרכב הן:

-האצ'בק חמש דלתות

- תיבה אוטומטית

-מנוע 1.6

-האצה טובה ושהרכב יגיב טוב לגז

-עדיפות ליפני

-מראה חיצוני גם חשוב- שיהיה צעיר

מה המכוניות המומלצות בקטגוריה? על מה כדאי להתסכל ואיפה כדאי לחפש?

תודה לכולם :)

פורסם

פוקוס, פוקוס ופורד פוקוס :-)

אני חושב שהיא מתאימה בול. היא אמנם לא טיל בליסטי אבל בהחלט זריזה ומגיבה מהר, בגרסת 5 הדלתות היא נראית מעולה, מהנה מאוד לנהיגה ועם נוחות נסיעה לא רעה. קח בחשבון שכסא הנהג קצת קשיח ולא נח לכולם, לכן מומלץ לבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

בנוסף, במידה והמכוניות טופלה כראוי וכל עוד היא עברה בדיקה טרם הרכישה, היא אמורה לשרת נאמנה את בעליה.

בהצלחה,

גיא.

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

אכן הפוקוס היא מכונית שהרבה המליצו לי עליה, אבל בטרייד אין של דלק מוטורס היא לא קיימת בגלל הביקוש הגדול.

עוד משהו ששכחתי לציין הוא שעדיף שהרכב לא ישתה דלק ושעלויות האחזקה יהיו סבירות.

פורסם

אני בתקציב הזה הייתי מחפש סיביק האצבק, 1600 ניראת טוב. מנוע מאוד חזק יחסית ל 1.6

אמינה מאוד.

יהיה קצת קשה למצוא אחת שמורה אבל עם חיפוש טוב הכל אפשרי

פורסם

מעניין מתי מישהו יכתוב שהוא מחפש רכב ש:

בולע דלק

צורך שמן

עלות אחזקתו גבוהה

נראה רע

לא אמין

יקר לרכישה

עגלה בכביש

אני פונה לכל האנשים שבאמת טורחים לענות על השאלות התמוהות של הפונים החדשים:

אולי הגיע הזמן לבנות מאגר של ביקורות רכב שיכיל מספר שאלות קבועות ואז

אנשים בעלי נסיון עם הרכב הנ"ל יוכלו

לענות עליהן וגם תצורף ביקורת כללית של מישהו עם נסיון ומוניטין בתחום בדומה לביקורת שמתפרסמת כל שישי במוסף "ממון"

של ידיעות.

אם כל יום עולות כ-10 שאלות חדשות רק בפורום הזה, אני מניח שלפחות מאה איש (כנראה הרבה יותר) מחפשים תשובות לגבי רכב זה או אחר בכל יום.

מה אתם חושבים?

פורסם
מעניין מתי מישהו יכתוב שהוא מחפש רכב ש:

בולע דלק

צורך שמן

עלות אחזקתו גבוהה

נראה רע נראה טוב

לא אמין

יקר לרכישה זול לרכישה

עגלה בכביש מטוס בכביש

כמעט ועליתה על הרכב שלי:lol:

מצטרף להמלצה על הפוקוס שווה בדיקה:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
אכן הפוקוס היא מכונית שהרבה המליצו לי עליה, אבל בטרייד אין של דלק מוטורס היא לא קיימת בגלל הביקוש הגדול.

נו? ואתה חייב לקנות רק מהטרייד אין הנ"ל?

יש עולם גדול בחוץ.

ואם אתה חייב לקנות (מסיבה כלשהי) רק מהם, אז בוא נקצר את התהליך בכך שתרשום פה מהן המכוניות שיש להם במלאי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה עם פולסווקגן גולף?

הרכב יהיה קצת יותר יקר לאחזקה מאשר הפוקוס.

אני מצטרף להצעה על הפוקוס, עונה על הדרישות שלך אחד לאחד.

פורסם

אני ממש לא חייב לקנות רק משם, אבל ההיגיון אומר שבטרייד אין של יבואן פורד יהיו הכי הרבה פוקוסים.

אני מבין שיש עולם גדול בחוץ רק שיש בעייה- בלוחות בקושי מפורסמות פוקוסים או לדוגמה runx במחירים ריאלים אלא בהרבה מעל המחירון וממה שכתוב בפורום הזה לגבי מחירונים של מכוניות אחרות.

אשנה קצת את השאלה- איפה כדאי ומומלץ להתחיל לחפש?

פורסם

באתרי מכירות רכב באינטרנט (יד2, קרטל ושות'), מגרשי טרייד אין של חברות ליסינג וברחובות השכונה שלך. לא תאמין מה פתק קטן במקום אסטרטגי יכול לעשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רעיון חזק הרעיון עם הפתק! אין ספק שמחר כמה פתקים קטנים יקשטו חלק מהשכונות בירושלים.

ועוד שאלה- יש לכם מושג איפה בירושלים קיימים מגרשים של חברות ליסינג ומאיזה חברות ליסינג כדאי לקנות? קראתי מספר שירשורים העוסקים בקניית רכב מליסינג ולמדתי את היתרונות, החסרונות וממה להזהר ואיך, אבל בטוח יש חברות אמינות יותר ואמינות פחות.

שוב תודה

• תוכן חדש...