Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רק אפשר היה לדעת במה יגמר הדיון הזה, לא היו כאן כל הזיוני השכל שרשמו כאן.

שימו לב איך הוא התחיל: "אני חושק באחת משתי המכוניות הנ"ל"

ונגמר: אבא שלי העדיף את הסדאן, אין מה להתווכח איתו על זה...

אז רכב לאבא בסופו של דבר?

אתה חושב שאבא ייהנה מהגנט' 17? (שמישהו כאן הציג את זה כיתרון הכי חשוב שיש במאזדה)

או שהוא יתאכזב מאוד (בגמיקאנה הבאה שלו) שרכב לא יהיה מספיק אוחז, או מהנה?

כל מה שהוא ירצה (ואני אומר את זה בבטחון מלה בלי להכיר אותו) זה ,כמה צריכת הדלק,ביטוח ושמירת ערך.

Omnia mea mecum porto

פורסם
כבר לא מעט זמן שאני חושק באחת משתי המכוניות הנ"ל, אשמח לקבל חוות דעת על אמינות, צריכת דלק, מחירי טיפולים שגרתיים, מחלות, ביצועים של כל אחת.

תודה לכולם, משה

אני אישית העדפתי אותה גם בגלל העובדה שרואים אותה פחות מהסדאן הרגילה.

אבל אבא שלי העדיף את הסדאן, אין מה להתווכח איתו על זה...

גבר,

פותח השרשור והמתייחס האחרון הם אינם אותם אנשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה חושב שאבא ייהנה מהגנט' 17? (שמישהו כאן הציג את זה כיתרון הכי חשוב שיש במאזדה)

או שהוא יתאכזב מאוד (בגמיקאנה הבאה שלו) שרכב לא יהיה מספיק אוחז, או מהנה?

כל מה שהוא ירצה (ואני אומר את זה בבטחון מלה בלי להכיר אותו) זה ,כמה צריכת הדלק,ביטוח ושמירת ערך.

לא חבר, אני לא ילד בן 15 שהתחבר אתמול לפורום ושואל מי יותר מהירה (אומנם אני לא בן 50, אך גם ממש לא בן 15 והאוטו ממש לא לאבא, שים לב להודעה עם העגלה שבכלל לא עניין אותי ולפני שאתה קופץ על שרשור תקרא אותו ואם אתה מרגיש מעורער תקרא שוב), ואם היית מסתכל טוב - היית רואה שכן שאלתי שאלות בסגנון (צריכת דלק, חלקים, שוק וכו')

סלחתי :-P

פורסם
יצאתי פקק.

קורה.

אכן כן ^_^

הרכב לא יועד לאבא שלי, אבל בכל זאת הוא זה שמשלם את הכסף ( ולא מעט כסף, צריך לציין ), לפחות בצבע אני החלטתי ( שחור, שהוא לא היה ממש בעד זה ).

פורסם

ההונדה שאתה מדבר עליה היא רק ממודלים של 05-06

מנוע כמו של סיויק ממודלים 2001-2006, ככה שהמנוע אותו הדבר במשך כל השנים.

110 כו"ס 1590 סמ"ק. אחלה מנוע, ביצועים סבבה. 11 למאה אם אתה שואל אותי.

האמת שזאת הסיויק השניה שעוברת אצלנו במשפחה.

עוד שאלות לגבי הסיויק?

לדעתי מבחינת מנוע ברור שה3 2 ליטר עדיפה, 150 כו"ס. ואמינות של מאזדה!

Polo 2012

פורסם

האם רמת האמינות של הונדה פחותה משל מאזדה?

עוד שאלת תמיהה (ואני חייב לציין שהשאלה הזו לא רלוונטית פשוט נראית לי תמוהה למדי) - האם סיויק דור קודם (96-00) מהירה וחזקה יותר מהדור שאני מדבר עליו? אם אני לא טועה למנועים ההם יצאו 125 כ"ס, כמה הרכב ההוא נותן למאה? יתכן שהונדה תשדרג את הדור ותייצר מנועים עם הספק נמוך יותר? אשמח לתשובה בקשר לזה.

*מה תצרוכות הדלק של הסיויק?

*מה פער מחירי הביטוח של המאזדה לעומת הסיויק ?(הבנתי שהסיויק די יקרה)

*האם מחירי החלקים של הונדה יקרים יותר ?

*את מי אצליח למכור יותר מהר ? (זאת שאלה שמאוד מעניינת, הבנתי שסיויק אפשר להעיף תוך רבע שעה, האם המיתוס הזה נכון? כנ"ל לגבי ה-3)

פורסם
האם רמת האמינות של הונדה פחותה משל מאזדה?ממש לא. היו כמה מחלות בדגמים הראשונים משנת 01-02 כמו חריקות וחלונות חשמל.

עוד שאלת תמיהה (ואני חייב לציין שהשאלה הזו לא רלוונטית פשוט נראית לי תמוהה למדי) - האם סיויק דור קודם (96-00) מהירה וחזקה יותר מהדור שאני מדבר עליו? אם אני לא טועה למנועים ההם יצאו 125 כ"ס, כמה הרכב ההוא נותן למאה? יתכן שהונדה תשדרג את הדור ותייצר מנועים עם הספק נמוך יותר? אשמח לתשובה בקשר לזה.הדגם הקודם היה יורד מ9 שניות ל100

בדגם עם גיר ידני. זה מהר. נראה לי גם יותר מהר ממזדה 3 2.0

אבל,לזה היו הרבה חסרונות. המנוע היה רועש בגלל אהבה לטורים,הממונט היה די גבוה.

בהונדה לקחו את זה בחשבון ויצרו מנוע קצת שקט יותר וקצת חסכוני יותר. ובגלל שהמומנט הפך לזמין יותר,גם לא בהרה חלשה

מהדור הקודם עם גיר אוטומט.

*מה תצרוכות הדלק של הסיויק? 1 ל14 משולב עם גיר אוטומט.

*מה פער מחירי הביטוח של המאזדה לעומת הסיויק ?(הבנתי שהסיויק די יקרה)אני שמעתי סיפורים על ביטוח יקר לסיוויק,אבל הכול עניין של מי הנהג. אני שילמתי 2200 ש"ח מקיף .

*האם מחירי החלקים של הונדה יקרים יותר ? כמו לכל יצרן אחר. יש כמה חלקים שהם יקרים בלי פרופורציות (כמו קליפסים)

אבל רוב החלקים המתכלים (רצועות,פילטרים,גומיות) במחיר סביר. אני מדבר על מקוריים כמובן.

*את מי אצליח למכור יותר מהר ? (זאת שאלה שמאוד מעניינת, הבנתי שסיויק אפשר להעיף תוך רבע שעה, האם המיתוס הזה נכון? כנ"ל לגבי ה-3)אני את שלי מכרתי לאחר שבוע 6 מעל המחירון. נכון להיום, רוב הדגמים של הונדה עלו במחירון

בכמה אלפיות. מה שלא תקראה במזדות. מה שכן, למאזדה3 2.0 5 דלתות יהיה סיפור אחר.

.....

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...