Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי מגבר TOXIC 500 שתי ערוצים וראיתי שיש לי כניסת היי פי אינפוט, שלפי מה שהבנתי שיש אפשרות לחבר את היציאות הרגילות של הHU(אלה שאמורים להתחבר לרמקולים) לכניסה הזאת במגבר(מה שכתוב שהחיבור לרדיו דיסקים שאין להם יציאה למגבר).

השאלה שלי כזאת:

1.העם אני ירגיש הבדל באיכות הקול בין חיבור ה-RCA וההיי פי?

תודה מראש לכול העוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אם אין אפשרות להשתמש בכניסות ה RCA אז לכך הם נועדו

בתאוריה לא אמור להיות ירידת איכות .

אבל בסופו של דבר אתה משתמש בדרגת ההגברה של ה HU שלך שמוסיפה רעשים ועיוותים,

מנחית את היציאה הזאת חזרה דב שיכול להוסיף רעשים ועיוותים.

וסיימתה עם אות מעוות יותר ממה שיכולתה לקבל מיציאת ה RCA

פורסם

שאלה אחרונה וחביבה:

יש לי שתי יציאות מה-HU למגבר ושתיהם מחוברות למגבר אחד.

השאלה היא כזאת העם עדיף לפצל את ה-RCA כמו שהציעו לי או עדיף לחבר את ההיי פי?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

סבבה תודה רבה.

זה שתי מגברים אחד 4 ערוצים ל-4 רמקולים והשני 2 ערוצים לסאב(למגבר הזה יש את הכניסת היי פי)

• תוכן חדש...