Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התערבתי עם הבוס שלי שיש חברות רכב איכותיות במיוחד (יגואר, רולס רויס וכד') שמגדלות פרות רק בשביל להפוך אותם בסוף לריפורי עור מפנקים במיוחד. אני בטוח שקראתי על זה משהו פעם באינטרנט אבל לא מצליח למצוא שם דבר עכשיו.

בבקשה תעזרו לי עם קישור שמאשש את טענתי מול הבוס... :wink:

תודה מראש לכל המסייעים :lol::lol::lol:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

צודק.....

יש לי חבר באנגליה שהתקשר לחברת ריקארו והזמין במיוחד מושבי עור, מפרות שגדלו (שים לב) באחו !!! כדי שלא יהיה בעור שום סימן של שריטה ו/או דפקט.

אז לשאלתך אכן ..לדאבוני הרב ניתן להזמין מושבים ויצרניות הרכבים היותר מפוארים משתמשים בשירותיהן כמו גם בין השאר חברת יגואר.

פורסם

אמת.עד כמה שזה נשמע חולני (בעיני זה חולני לבזבז את כל ההמבורגרים האלה על כיסאות...) - ישנן חברות כמו "קונלוי" שמייצרות עבור יגואר ורולס רויס מעור של פרות פייגעלעך שגדלו באחו ללא גדרות.

SUCK SO SPORTS - אתה לומד היום? אם זה מעניין אותך יש לי הצטברות של גיליונות PERFORMANCE GTI כולל SHOOTOUT סקסואים נגד 106ים ,GMC MOTORSPORT לדורותיהן,הסקסו החזקה בבריטניה ושאר תופינים (מורשת מימי הראלי שלי).

(נ"ב - SUCK SO זה לא בדיחה שלי...זה של פורום פיז'ו UK :twisted: )

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מישהו יכול לתת קישור ?

תודה :D

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

כמה עולים ריפודי עור לרכב...והאם אפשר להרכיב אותם על כול רכב..ואיפה עושים את זה הכי טוב..

תודה

Do You Smell What The H Is CooKing...!?

פורסם
אמת.עד כמה שזה נשמע חולני (בעיני זה חולני לבזבז את כל ההמבורגרים האלה על כיסאות...) .

אל תדאג אחי עדיין יעשו ממנם המבורגרים. סך הכל מושלים ממנם את העור, אין קשר לבשר המשובך שהולך לסטקייה או למקדונלדס.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

קודם כל אני עבדתי שנה וחצי בעורות :shock:

כן כן עבודה לא שיגרתית בארץ אבל מאד מעניינת הייתי שם נהג וגם מוכר.

לגבי סוגים של עור אפשר בעיקרון לקנות איזה צבע או סוג של עור וללכת לרפד (לא חסר כאלה יש המון באזור דרום תל אביב)

מי שרוצה יכול לראות מבחר הגדול ביותר בארץ (איפה שאני עבדתי)

ברח אלפסי 13 מול בולמפילד ותגידו שעופר שלח אותכם וידאגו לכם שם להנחה :lol:

השם של המקום זה בוסקילה (מרוקאים אלה מה) והם הבעלים גם של חברת גלי נעליים

בהצלחה.

• תוכן חדש...