Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקן תליה ל-LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי LCD 32, הלכתי להום סנטר בשביל לקנות מתקן תליה לקיר.

המוכר שם שאל אותי איזה יצרן זה ואיזה גודל,

עניתי לו.

הוא הביא לי מתקן ואמר שזה מתאים לי.

הסתכלתי על האריזה מקדימה ובהחלט רשום שם פיליפס בין עוד כל מיני מותגים.

פתחתי בבית את המתקן, את הקיבוע לקיר הבנתי איך עושים וזה לא בעיה ויש לי את הכלים.

הבעיה היא שמשום מה המתקן בחלק שמתלבש על המסך לא מתאים.

אצלי במסך יש רק 4 חורים מרוחקים אחד מהשני במרחק שווה.

המתקן הוא כזה מבנה מרובע קטן שמתלבש בקליק על הקיבוע שבקיר,

ויש לו 4 זרועות כמו פרפר שמתלבשות עליו ומתחברות לחורים שבמסך.

הבעיה היא שהחורים מרוחקים מידי ובשום אפשרות לא ניתן לחבר את כל ה-4.

אלא במקרה הטוב רק 2.

למה ככה ?

קראתי קצת מההוראות באנגלית בשביל להבין למה זה לא מתאים,

רשום שם משהו על תקן VESA.

וללא VESA.

מה זה אומר בעברית ?

המתקן תליה הוא של ברקן, דגם 31.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

המידות של התליה לטלויזיות מדברות על מרחקים קבועים במילימטרים בין נקודה לנקודה.

תקן VESA מדבר על שיטת מדידה וחירור קבועות בגב המסך.

למשל: לטלויזיות בסדר גודל כמו שלך, ברוב המקרים זה200 על 400 (ז"א 40 ס"מ על 20 ס"מ, כשבכל קצה של הריבוע יש חור לבורג).

במסכים קטנים (למשל 19 אינץ') ברוב המקרים זה 100 על 100.

טלויזיות גדולות יותר נתלות ב 800 על 400 (רוחב 80 ס"מ וגובה 40 ס"מ בין נקודה לנקודה).

הנה כמה דוגמאות.

100x100.jpg

200x100.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה על ההסבר,

אז ככל הנראה אצלי זה 40 על 20.

ואלו ארבעת החורים היחידים.

אז התקן הזה לא מתאים למסך שלי נכון ?

המתקן בכל מקרה לא מתאים, עכשיו נכנסתי לאתר שלהם רשום שם שיש גם מתקן שהוא בלי תקן VESA.

זה מה שיתאים לי כנראה.

אני אלך להום סנטר מחר שיחליפו לי לכזה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תבדוק את איכות הקיר שלך לפני שאתה תולה.

לפני חמש דקות ניסיתי לתלות זרועה,הקיר לא מצליח להרזיק אפילו את הברגים,בלי זרוע.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תבדוק את איכות הקיר שלך לפני שאתה תולה.

לפני חמש דקות ניסיתי לתלות זרועה,הקיר לא מצליח להרזיק אפילו את הברגים,בלי זרוע.:evil:

בבתים הבנויים מבלוקים ונבנו בשנת אלטזעכן יש בעיה לתלות זרועות או מדפים - הקירות מתפוררים כמו חול !

דווקא טלויזיה LCD יותר קל לתלות על קירות כאלה מאחר ואם כבר מצאת נקודות חזקות מספיק על הקיר, הטלויזיה (עם מתקן תליה צמוד לקיר) מפעילה כוח כלפי מטה (כח המשיכה) ולא כלפי חוץ (כמו זרועות ברקן לטלויזיות ישנות) בעקבות המומנט המופעל על מתקן התליה בשל אורך הזרוע הבולטת מהקיר.

עם מתקן צמוד לקיר של LCD - ברגע שהברגים כבר הוברגו פנימה לדיבל ויש תפיסה טובה, זה לא יפול.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבניין בן 15 בערך.הקיר הוא מבלוקים ורצועת בטון בחלק מהמקומות.

כיוון שהטלוויזיה חייבת להיתלות,והקיר הם לא אופצייה כמו שכבר הבנתם,התקרה היא האפשרות היחידה.

חשבתי בכיוון של משהו כזה:

http://www.shopoint.co.il/Product.aspx?productid=192

אפשר בקלות להסב את החיבור שלו לחיבור לטלוויזיה.חשבתי גם בכיוון של זרוע רובוטית שמבצעת פעולת מעלה\מטה של הציר,וסיבוב ימינה שמאלה של הציר.מערכת די פשוטה,האים מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה דבר?מי מתעסק בזה?

מצאתי רק זרוע אלקטרונית מפלסטיק,שעושה חמש פעולות,מבוקרת ע"י שלט ומחירה פחות ממתקן תלייה רגיל.

סליחה שאני סותה מנושא השרשור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...