Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,רציתי לדעת מה דעתכם על ההונדה אקורד שנים 98-00 הדגם האמריקאי מבחינת אמינות התנהגות וצריכת דלק ואיך הוא בהשוואה לדגם האנגלי שנת 2001-2002

פורסם

v6 זה מנוע 3 ליטר השאלה אם הוא עדיף משמעותית על מנוע ה 2000 מבחינת אחזקה וצריכת דלק או שהמנוע הקטן מספיק ועדיף מהבחינה הזו?

החשש הגדול שלי בעיקר הוא מצריכת הדלק במנוע השני ליטר.מישהו יודע כמה דלק הוא צורך?

פורסם

האמריקאי חיסכוני יותר, הרבה יותר "יוקרתי". אצלי - הצריכה בעיר - 12 ל-100, מחוץ לעיר - 8.5

רכב מאוד אמין (0 תקלות, רכב שנת 2001) ומהנה.

פורסם
v6 זה מנוע 3 ליטר השאלה אם הוא עדיף משמעותית על מנוע ה 2000 מבחינת אחזקה וצריכת דלק או שהמנוע הקטן מספיק ועדיף מהבחינה הזו?

החשש הגדול שלי בעיקר הוא מצריכת הדלק במנוע השני ליטר.מישהו יודע כמה דלק הוא צורך?

לא ממליץ בכלל על מנוע 2000 הוא לא סוחב- מנסיון. האקורד אוטו לא קל במיוחד ולכן עדיף V6. לגבי אמינות זו הונדה- אמין למדי. לא שמעתי על מחלות מיוחדות של הרכב.

כשאמרת דגם "אנגלי" התכוונת בטח לאירופאי. ממה שאני יודע גם כאן יש בעיית סחיבה ל1800, פחות מאובזרת ופחות יוקרתית מהאמריקאית.

נ.ב

זה:

מישהו??!

די מיותר. יראו את ההודעה ויענו לך.

פורסם

ל V6 יש מחלה אחת והיא גם אחרי שקראתי באינטרנט וגם מנסיון - הגיר.

לנו הלך הגיר ברכב (פעמיים - אבל סביר להניח שבפעם הראשונה לא תיקנו כמו שצריך)

סה"כ הרכב שנת 99 ואצלנו מאז - לא הייתה אפילו תקלה אחת ברכב חוץ מתחזוקה שוטפת וזולה.

אז להוציא את הגיר שמה לעשות דברים כאלה יכולים לקרות - הרכב מדהים מפנק וחזק מאוד.

• תוכן חדש...