Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוני MEXDV2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בקשר לרכישה הבאה שלי, אני מאוד אוהב SONY - מאוד!

למרות שאני יודע מה הדיעות לגבי הציוד שלהם, בייחוד הציוד שנמכר כאן בארץ, מעולם לא הייתי מאוכזב מאף מוצר שלהם שהיה בידיי.

הHU הנ"ל הוא DVD ללא מסך שיש לו אפשרות לשלוט על סאב, סנטר ורמקולים קדמיים ואחוריים.

יש לו TC (יותר נכון TA) לכל רמקול שזה בעצם מה שאני מחפש וממיר 24 ביט.

מה שחסר לי בו זה שהקרוסים שלו הם פשוטים HPF וLPF ב80 או 120 הרץ בלבד בלי יכולת שליטה בסלופ - אין לי בעיה עם זה כי אני מתכוון לרכוש 6XS בכל מקרה שיודע לשלוט 3WAY מלא - כבר פתחתי על זה ת'רד... ושם בעצם אני מבצע את כל החיתוכים לסט הקדמי.

לסאב אם אני ארצה שליטה בפאזה אני כנראה אצטרך לרכוש באס קיוב - אבל את זה ממש לא קשה להשיג, מוצרים טובים במחירים זולים יחסית.

דיעות בבקשה - בעד, נגד.

מישהו התנסה עם הHU הנ"ל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

HU לכל דבר - יש לו מעבד צליל 24 ביט הוא חלק מסדרות המוצרים האחרונות שסוני הוציאו לשוק - לא מדובר במוצרים פשוטים במיוחד כי אם בנסיון קאמבק של סוני לחזור לפלח השוק הבינוני, סה"כ מדובר במכשיר שאיכות הצליל שלו צריכה להיות טובה ומספקת.

יש לו המון יתרונות ואת החסרונות ההכי גדולים שלו שמבחינתי נמצאים בחוסר יכולת בחירה של סלופ ונקודות חיתוך בקרוס אובר - אני מאמין שאהיה מסוגל להשלים בעזרת 6XS ובאס קיוב כלשהוא.

השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו שמסוגל לשבח את המוצר ואם יש כאן מישהו שמסוגל לפסול אותו על הסף - כמובן על סמך נסיון ולא על סמך דיעה שזה "סוני" אז זה בטח מוצר לא טוב - לא מעוניין בדיעות לא מקצועיות.

עד היום הHU הכי טוב ששמעתי הוא הHU של יאריק וזה HU של סוני והוא פשוט מוצר מדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד היום יש לי HU של סוני משנת 98 עובד,תקין ורמה סבירה של סאונד.אז להגיד שהמוצרים שלהם לא משהו לרכב אולי מתכוון לפלח מסויים כמו שאמרת,אבל ברור שהם מוצרים מעולם(שלא נדבר על המצלמות).

אגב באס קיוב אתה מתכוון למה בדיוק תזכיר לי?

ג'ובני

פורסם

לקרוס אובר אקטיבי (אלקטרוני) לסאבוופר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מבין למה יש צורך לחפש קומבינות אם זה בשביל המחיר או בשביל להיות מיוחד , סה"כ יש לך סט ברמה גבוהה פלוס , חבל שה HU יסרס לך אותו . לא עדיף לך ללכת על בטוח דוגמת Clarion Alpine וכדומה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce, יש לסוני HUים שאתה, אני ועוד כמה אנשים היו עושים דברים מרחיקי לכת כדי לשים יד עליהם..:wink:

אל תזלזל בסוני.. נכון שספציפית המכשיר הנ"ל אינו ספינת הדגל שלהם - בלשון המעטה - אבל מכשיר רמת כניסה של אלפיין או קלאריון, לא בהכרח יהיה טוב יותר.

פורסם

ביחס למחיר שלו מדובר במכשיר מעולה.

ה-DAC שלו זה DAC של -Burr-Brown

שנימצאים ב-HU של קנווד ואחרים מוציאים צליל מעולה 24 ביט.

אתה יכול באמת לקנות אותו בתור בסיס ולהוסיף לו עזרים.

חבל רק שאין בו את הפונקציה של ה-DSO2.

פורסם

זה מה שאני אוהב באדי שגם ממוצרים פשוטים יחסית הוא יודע להוציא מהם סאונד מעולה יותר ממוצרים בהרבה רמות שמותקנים אצל אחרים

וההוכחה נימצאת בטויוטה קורולה שלו {שהיא בצבע טורקיז זקנה:-)}ומי שמכיר יודע מה מותקן אצלו ברכב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

טורקיז זקנה דהוי בבקשה! :-P

הHU הזה הוא לא לרכב הפרטי - הוא למערכת השניה שאני אוסף לרכב חברה (עד שתהיה מערכת אלוהים יודע אם זה יהיה אותו הרכב אבל... אני אופטימי).

לסוני הזה יש יכולות שבאותו טווח המחיר אתה לא קונה אפילו PRS880 של פיוניר וסאונד שאמור להיות נקי מאוד.

לאמר לך את האמת - עם כל הכבוד שיש לאלפיין, הסיבה לקנות HU שלהם היא בעיקר ריבוי של פיצ'רים בתמורה למחיר טוב, המכשירים הטובים ביותר שלהם עומדים באותו הטווח מחיר של חברות על אחרות.

לקנות HU טוב של קלריון ברמה בינונית באותו סדר גודל של HU של אלפיין - אתה תקבל אותו עם הרבה פחות פיצ'רים.

פיוניר - אתה מקבל את כל הפיצ'רים - סאונד על הפרצפות לעומת המתחרים וכנ"ל קנווד.

לעומת זאת יש שתי חברות ביניים קצת יותר מעניינות בשוק שהן JVC עם סדרת הEXAD אבל בטווחי המחירים שאתה קונה מוצר שלהם בדרך כלל חסרות לך גם כן הפונקציות החשובות ביותר למערכת SQ.

והנה מצאתי לי מוצר שהוא באמת מעניין, יש לו יתרונות מבחינתי בקטע של יכולת לקרוא קיבולת של 4.7 גיגה, לשלוט גם בסנטר - לא צריך שום פרוססור אם אני רוצה ללכת על זה, גם טיימ קורקשיין, גם שליטה על סאב, גם שליטה על כוון ע"פ מיקום, גם אקולייזר ובסופו של דבר גם מעבד צליל לא פחות ממעולה - בטח שבמחיר הזה.

אז... למה לא? כי אם אין לי אפשרות לשחק בין הסלופ של הLPF של הסאב לעומת הHPF של המידבאסים - אני מוגבל מאוד ביכולת שלי לשחק עם ההשהיות בין הסאב למידבאסים וזה משהו קריטי במערכת.

אז צריך למצוא פתרונות יצירתיים כמו 6XS שיכול לחתוך או בדרגה שלישית או בדרגה רביעית שזה נותן לי היפוך של חצי פאזה והוספת באס קיוב לסאב וופר שיכולה לעשות לו היפוך פאזה - ביחד עם משחקים של פאזות חשמליות.

בקיצור - אם למישהו יש רעיון לHU שיכול לתת לי את משחקי הסלופ והפאזה הרשומים הנ"ל בטווח מחיר דומה, בארץ, חדש עם אחריות ובתשלומים - אני אשמח לקבל הצעה טובה יותר.

זה בעצם מה שאני מחפש בת'רד הזה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...