Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה!

אני תום [נעים מאוד] אני בת 18 ואני עוזבת את הקן החם של ההורים חודש הבא וצריכה לקנות אוטו...

אני מחפשת [אני לא אהיה מקורית] אוטו חסכוני אמין ולא מסובך עם חלקי חילוף זמינים, ידני,מנוע לא יותר קטן מ 1.200

שנת ייצור לא לפני 1990

תקציב: עד 1000 ש"ח[לא כולל ביטוח וכו']

ניסיתי להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בנושא וכל אחד הציע לי רכב אחר[מפיאט אונו עד פורד פיאסטה]

אני בכל אופן חשבתי על סובארו ג'אסטי.

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי...!:-)

נ"ב

יש סיכוי למצוא רכב במחיר הזה מהשנתון הזה עם הגה כוח?

United we stand, divided we fall

פורסם

תקציב: עד 1000 ש"ח[לא כולל ביטוח וכו']

אם התקציב עד 1000 ש"ח - תתקשי למצוא רכב שיענה על דרישותייך, אם בכלל.

אם נפלה טעות בסכום - אנא צייני את הסכום הנכון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שזול, יוצא יקר. ככל הניראה, רכב ב-1K יהיה שחוט לחלוטין ויידרוש השקעה רצינית שיהיה אפשר להתחיל בכלל לנסוע.

החל מיישור קו בסיסי [מצבר, צמיגים, טיפול גדול (טיימינג, בלמים, שמנים), בוקסות, תושבות, תפוחים, בלמ"ז] ועד לשיפוץ מכלולים (כגון: אלטרנטור, סטרטר, ראש מנוע וכד').

לפי הערכתי, יישור קו יעלה לפחות 3~5K. אל תצפי שבטסט יעשו לך חיים קלים.

עיינתי ביד 2, ראיתי שבמחירים כאלו, אפשר לקנות בד"כ רכב ללא טסט. לא תמיד רכב כזה נוסע. מדובר על רכב לפירוק או אקזמפלר חולה מאוד שדורש טיפול נמרץ כדי להחזירו לכביש.

כאשר קונים רכב ישן, תמיד צריך לשמור בצד לפחות 5K לטיפול ראשוני ברכב - להחליף לפחות את הדברים הבסיסיים ביותר.

TOMA, אם 1K זה התקציב שלך, עדיף שתצברי עוד קצת כסף ובינתיים תסתפקי בתחבורה ציבורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלוש האפשרויות טובות - ג'סטי, אונו או פיאסטה. חפשי אחת מהמכוניות הללו במצב נורמלי וקחי איתך מישהו שמבין במכוניות ויוכל לבדוק את הרכב עבורך. שימי לב - ביטוח חובה וצד ג' יעלה לך קרוב ל-3000 שקלים בשנה. טסט עוד כ-1000 ואז יש טיפולים (ויהיו) ודלק. סה"כ תתכונני להוצאה של קרוב ל-1000 שקלים בחודש בנסועה ממוצעת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האפציות הן רבות.

את יכולה לקנות סובארו ג'אסטי

דייהטסו שרייד

סוזוקי סוייפט

פורד פיאסטה

אם אינך רוצה לצאת להרפתקאות מיותרות תחפשי אחר אחת מן המכוניות הללו.

כמובן שחשוב לעשות בדיקה לרכב שכזה אפילו אם הוא יפני אמין ופשוט על מנת לא ליפול.

הנפח שלהן נע בין 1.2-1.4.

תוכלי לעלות בשנתון לדעתי לפחות עד 94.

כמובן שעל מנת להינות מאמינות גבוהה ככל הניתן ומאחזקה זולה ככל האפשר עלייך ל"התפשר" על גיר ידני.

בהצלחה

• תוכן חדש...