Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במקום ג'יפ - אולי רודסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפושיי אחר ג'יפ, התייעצתי עם מספר אנשים והם העירו את עיניי, לפי מה שהבנתי כל עוד אינני מתכוון להכנס לשטח אז אין טעם לקחת, אחזקה יקרה, חלקים יקרים.

לאחר כמה בדיקות וחיפושים אחר רכב "נדלקתי" על רודסטארים, כגון מאזדה מיאטה MX5, ב מ וו זד3 וכו'...

אני אשמח להמלצות לרכבים כאלה, תקציבי הוא עד 80K לערך, המקסימום שהנני מוכן להשקיע זה 100K, אבל, כמה שפחות יותר טוב.

השימוש שלי הוא בעיקר ליומיום.

צריכת דלק לא מעניינת אותי ממש (כל עוד זה לא מתחת ל1 ל6)

אמינות עדיפות שיהיה אמין, אבל לא ממש משנה לי.

חוץ מהרכבים האלה דיי אהבתי את הפרלוד שלא ממש קשור לרודסטארים.

אשמח לקבל תגובות.

ונקווה להתחדש בקרוב :-)

פורסם
בסכום הכסף שתה רוצה להשקיע תוכל להשיג רק מזדה mx5, זאת אבל בשנתונים של 2001 עד 2003

בסכום הזה ראיתי גם TT אחד וכמה Z3 וM3 אחד.

אם אפשר המלצות קצת יותר רציניות וחוו"ד טובה יותר, אני אשמח.

פורסם

השתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מידע רב ב"המלצות קצת יותר רציניות".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מדבר על רצינות?

אתה עשית סוויץ בשניה, מרכב שטח לרודסטאר ואתה מדבר על רצינות?

תבדוק ביד 2 ובלוח ידיעות את האופציות שיש לך בתקציב, תסנן את מה שהכי נראה לך, תעשה עליהם נסיעת מבחן ואת מי שהכי אהבת תקח לבדיקה.

יש גם מועדון רודסטרים, הם יוכלו לעזור לך יותר ואפילו להגיד לך על חלק מהרכבים הספציפים את מצבם.

הכי נפוצה היא המיאטה- מחיר זול וכנראה שתמורה טובה, אבל כל מי שבעל מיאטה מודה שחולם על הS2000,

אבל תאחלס כולם חולמים על הZ4.

לפני שתקנה רודסטאר כדי שתדע כמה דברים:

הנעה אחורית- יתרון או חיסרון זה כבר תלוי בך ובכישורי הנהיגה שלך.

גג מבד- (אלא עם הגגות מבד לפחות) יש לנו במדינה הרבה אנשים טובי לב שקורעים אותם.

ביטוח יקר בהרבה ממכונית רגילה- בעיקר בגלל הסעיף הקודם, אבל לא רק.

אם אתה בעניין של מערכות לרכב, זה ממש לא הרכב בשבילך- אקוסטיקה זוועה, ואין מקום למערכת ראויה.

מקום- אין מקום לכלום.

אבל, אחלה דרך לתפוס כוסיות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אתה מדבר על רצינות?

אתה עשית סוויץ בשניה, מרכב שטח לרודסטאר ואתה מדבר על רצינות?

תבדוק ביד 2 ובלוח ידיעות את האופציות שיש לך בתקציב, תסנן את מה שהכי נראה לך, תעשה עליהם נסיעת מבחן ואת מי שהכי אהבת תקח לבדיקה.

יש גם מועדון רודסטרים, הם יוכלו לעזור לך יותר ואפילו להגיד לך על חלק מהרכבים הספציפים את מצבם.

הכי נפוצה היא המיאטה- מחיר זול וכנראה שתמורה טובה, אבל כל מי שבעל מיאטה מודה שחולם על הS2000,

אבל תאחלס כולם חולמים על הZ4.

לפני שתקנה רודסטאר כדי שתדע כמה דברים:

הנעה אחורית- יתרון או חיסרון זה כבר תלוי בך ובכישורי הנהיגה שלך.

גג מבד- (אלא עם הגגות מבד לפחות) יש לנו במדינה הרבה אנשים טובי לב שקורעים אותם.

ביטוח יקר בהרבה ממכונית רגילה- בעיקר בגלל הסעיף הקודם, אבל לא רק.

אם אתה בעניין של מערכות לרכב, זה ממש לא הרכב בשבילך- אקוסטיקה זוועה, ואין מקום למערכת ראויה.

מקום- אין מקום לכלום.

אבל, אחלה דרך לתפוס כוסיות.

כן אני מדבר על רצינות אחריי SUV בא אצלי בדרגה שניה הרודסטר.

הבנתי שג'יפ לא מתאים לי, עכשיו אני מתייעץ לגביי רודסטר, ניסיתי לחפש במנוע החיפוש של הפורום, מצאתי הרבה דברים, אבל הכל ישן.

מצאתי הרבה דברים מלפני שנה שנתיים ומאז המחירונים ירדו, בטח אנשים גילו עוד דברים על המכוניות הנ"ל.

בקשר לביטוח אני משלם עכשיו על ביטוח לנינג'ה שלי כמעט 10 אלף בשנה, לא נראה לי שהאוטו יעבור חצי מזה.

אפשר לקבל המלצות על עוד מכוניות?

כגון פרלוד, פיאט קופה, אלפא ג'יטיוי, ועוד מה שתציעו,

תודה.

פורסם
השתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מידע רב ב"המלצות קצת יותר רציניות".

מה לא היה ברור ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...