Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי יפן כבר עוד מעט נגמר חבר'ה - יומיים עברו והירבונן מוביל יפה, כשאחריו לאטוולה. לצערם, לואב נמצא במקום השלישי ולא נראה שהוא עומד ליפול יותר למטה - מה שאומר שהאליפות תהיה שלו כבר עכשיו אם המצב ימשיך גם ביום השלישי.

מה אתם אומרים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האליפות הולכת ובצדק לתותח של ה WRC לואב, אני חושב שהוא לפחות בין שלושת נהגי הראלי הטובים מאז ומעולם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חושב שהוא לפחות בין שלושת נהגי הראלי הטובים מאז ומעולם..

נהג הראלי שהכי מזכיר את שלטונו של שומאכר ב-F1.

לא ספקטקולרי (איפה הוא ואיפה הנרי טויבנן, או טומי מאקינן), אין לו אופוזיציה אמיתית (גרונהולם היחיד שנתן לו פייט), אבל שולט ברכב באופן מוחלט, וכמעט לא טועה - עם תוצאות דומות - הרבה אליפויות עולם.

פורסם
נהג הראלי שהכי מזכיר את שלטונו של שומאכר ב-F1.

לא ספקטקולרי (איפה הוא ואיפה הנרי טויבנן, או טומי מאקינן), אין לו אופוזיציה אמיתית (גרונהולם היחיד שנתן לו פייט), אבל שולט ברכב באופן מוחלט, וכמעט לא טועה - עם תוצאות דומות - הרבה אליפויות עולם.

חולק עליך לחלוטין, לואב נוהג בהתאם לאופוזיציה שלו, כשצריך הוא מנפק תצוגות נהיגה מדהימות ראה מירוצי סוף השנה שעברה.

פורסם

אכן כך קרה כפי שצפינו מתחילת העונה

לואב אלוף עולם שנה חמישית ברציפות.

לדעתי אין נהג ראלי בעולם שהגיע אי פעם להישג כזה, בואו לא נשכח שלואב חתום לעונה נוספת בסיטרואן

לא נראה לי (הרשו לי להמר על כך) שיקום ללואב גם בשנה הבאה מתחרה לאליפות.

לגבי הירבונן?

נו באמת, אלמלא הטקטיקות ב-2 מירוצי האספלט האחרונים ,האליפות היתה סגורה מזמן.

מירוצי מכוניות

פורסם
חולק עליך לחלוטין, לואב נוהג בהתאם לאופוזיציה שלו, כשצריך הוא מנפק תצוגות נהיגה מדהימות ראה מירוצי סוף השנה שעברה.

כנראה שלא כתבת את מה שקראתי (או ההיפך).

לואב בשליטה מלאה, והוא עושה זאת טוב מכ"א אחר, אבל לא תראה אותו "מבזבז" אנרגיה על החלקות זנב סתם בשביל לשמח את הצופים. אם זה תורם לזמנים שלו, בכיף, אבל הוא אחד שבא לתקתק עבודה. כמו שומאכר.

פורסם
כנראה שלא כתבת את מה שקראתי (או ההיפך).

לואב בשליטה מלאה, והוא עושה זאת טוב מכ"א אחר, אבל לא תראה אותו "מבזבז" אנרגיה על החלקות זנב סתם בשביל לשמח את הצופים. אם זה תורם לזמנים שלו, בכיף, אבל הוא אחד שבא לתקתק עבודה. כמו שומאכר.

טעות שלי, צודק.

הוא מזכיר לי בגנון הנהיגה את הפרופסר פרוסט בתקופתו.., נוהגים נקי וחד..

אני חושב שהוא בהחלט משמח את אילו אשר נהנים לראות נהג מדויק , חד ומהיר בצורה יוצאת דופן למרות שהוא לא נוהג בצורה אגרסיבית ואו מצטלמת יפה..

פורסם

אין ספק נהג הראלי מס' 1 אי פעם. שליטה אבסולוטית שכזו,זה לא הולך ברגל....

תרתי משמע.

מחכים לעונה הבאה.

• תוכן חדש...