Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט השברולט שלי ^^

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

החלטתי ללכת קצת רחוק, יש לי שברולט קורסיקה שנת 94, מנוע V6.

הרבה זמן חשבתי על אפשרות של תוספות לרכב ותמיד לא השתכנעתי בסוף בגלל תגובות של אנשים.

אמרתי נלך על זה וזהו! כרגע בתכנונים זה פנסי ערפל, דוד זרימה חופשית, פילטר פתוח. וצבע עליז.

חשבתי על צבע מסוג צהוב או כתום! מימיי לא ראיתי רכב כזה שהתקרב לצבעים כאלה וחשבתי שיהיה מעניין.

חשבתי אולי לשנות גם את הטמבונים, לסגנון חצאיות אבל בסולידיות, לא ארוכות עד הריצפה שכל אבן חצץ על הכביש תפרק לי את האוטו.

אשמח לקבל תגובות או הערות מה כן לעשות ומה לא. הפרוייקט לא נועד בכדי לעשות את הרכב שלי "מפלצת"

למרות שיש בו 160-170 כ"ס , ואין לי כוונה להפוך אותה לחיית דריפטים או משהו. זה סה"כ כדי לעשות משהו שלא נעשה, או שנעשה ולא ראיתי.

פורסם

גם לא תצליח להפוך אותו לחיית דריפטים, זה הנעה קדמית.

אבל להביא את הספק המנוע לכ-200 כ"ס (כמו בכל מנוע אירופאי/יפני (מנוע של סרטוגה לא נחשב) בנפח הזה) יהיה נחמד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל להביא את הספק המנוע לכ-200 כ"ס (כמו בכל מנוע אירופאי/יפני (מנוע של סרטוגה לא נחשב) בנפח הזה) יהיה נחמד.

מה שחסר לרכב זה לא כח, זה היכולת להתמודד איתו.

זה סה"כ כדי לעשות משהו שלא נעשה, או שנעשה ולא ראיתי.

שים שלוש נוצות של טווס עומדות על הגג. את זה עוד לא ראיתי על קורסיקה.

אם המטרה שלך היא שיפור הרכב - פתח שרשור בפורום שיפורים עם תקציב, למרות שהקורסיקה היא פלטפורמה גרוע לשיפורים כיוון שנקודת הפתיחה שלה גרועה.

אם המטרה שלך היא להפוך את הרכב לסוג של קוריוז, השרשור שלך לא ממש שייך לפורום הזה. מועבר לאוף טופיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרכב בתמונה נראה מאוד נחמד ודי עליז כמו שחיפשת,

פוטנציאל של אחיזה לא נראה לי שיש לה:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מושכים בכל הכוח את האמברקס, שמים רוורס ומתחילים לפמפם עם הגז

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נכון שזה רכב גרוע להתחלה, תאמינו לי שאני מודע לכוח שלו וליכולות שלו, אחרי שנה של נסיעה עליו,

הקורסיקה הכחולה נראית ממש יפה,

רק אני לא סגור על המדבקות בצד והספויילר, חשבתי על ספויילר עדין יותר וקטן, פחות גבוה,

הג'אנטים מאוד יפים, אהבתי!

הנה:

תהנו

פורסם

משרשור זה נמחקו הודעות גזעניות עם הכללות על בני מיעוטים בארץ ובעולם.

אם מישהו מעוניין להמשיך להגיב בשרשור הזה, אנא להתייחס לטעם הרע של פותח השרשור בלבד ;), מבלי להכליל מגזרים שלמים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שהמנהל אמר, אם אפשר בבקשה להתייחס לטעם הרע שלי

ולא להגיד שכל אחד שיש לו משהו שלא בא עם האוטו הוא ער*י או ערס

פורסם

תראה, אחת הסיבות שיש לאנשים פה בפורום בעיות עם זה ואומרים לך להחליף אותו, היא סוג הרכב שלך.

הוא הנעה קדמית (לא טוב), מנוע גדול עם מעט כוח יחסי (לא טוב), גדול מדי (לא טוב), צורך המון דלק (לא טוב) ולעשות שהוא ייראה כמו משהו שהוא לא פשוט ייראה גרוע.

תחשוב טוב טוב איזו תדמית אתה רוצה להשיג עם זה.

אם למשל נהיה בפקק ואתה תנסה להידחף מולי בכוח עם קורסיקה נורמלית, סביר להניח שאני אתן לך להיכנס למרות שנדחפת כי אני מבין שאתה פשוט נהג גרוע. מצד שני, אם תעשה את זה עם רכב כמו שיש בתמונה, אין מצב שבעולם שאני אתן לך להיכנס, ועוד סביר להניח שאני אצעק עליך כי אתה בריון שרוצה להראות לכולם שהוא הכי טוב והכי חזק והכי ארוך (קורסיקה זה יחסית ארוך).

• תוכן חדש...