Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכב חוסם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איפה לרשום , לכן במידה וטעיתי - אשמח שתעבירו לפורום הנכון .

אז ככה :

בבניין יש לנו חניון לכלל הדיירים , לכל אחד חנייה פרטית משלו .

מדובר בחנייה פרטית , של הבניין . החנייה לא ציבורית .

ישנו קטע בחניה שיש קיר , שהוא כמו מין מסדרון , הוא רחב מספיק (כנראה) כדי שמכונית תחנה בצמוד לו .

בעצם החנייה של הרכב בצמוד לקיר , היא מצרה את הכניסה לרוב החניות ועכשיו - יש שם רכב שפשוט לא זז מאז תחילת סוכות .

המצב מאוד מעצבן , פתקים לא הועילו במקרה הזה .

כמובן שעוד רכבים אחרים נוהגים להחנות שם ולהקשות את הכניסה לחנייה והיציאה ממנה , דבר שמסכן לרוב את הרכב שלי (דפיקות בפח בעקבות נגיעה בלתי נמנעת ברכב) וכמובן מסכן את הרכב שלו (מה שפחות מעניין אותי)

מה שאותי מעניין הוא - מה אפשר לעשות ?

התופעה הזו פשוט מעצבנת וזה לא מעניין אף אחד בבניין , אבל אותי כן .

אז מה הפתרונות שאתם מציעים , כדי למנוע חניית רכבים שם ?

חשבתי על :

-אבן גדולה , כמו ששממים במקומות שלא רוצים שיחנו בהם במקומות ציבוריים . הבעיה - מאיפה אפשר להביא אחת כזו ?

-גרירה - לגרור את הרכב על חשבונו או על חשבוני , העיקר שהוא לא יחנה שם יותר .

-משטרה - אבל לא מדובר בשטח ציבורי , ככה שדוח לא ממש יעזור פה לפי דעתי .

אני מעוניין לעשות משהו מעשי , למען יראו וייראו , כי נמאס לי שכל הזמן מחנים שם ומאמללים גם אותי וגם את שאר הדיירים .

עזרה ממישהו מנוסה יכולה לעזור .

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מה משנה הסוג ?

בכל אופן , מדובר בהונדה סיוויק משנת 97 או 98 נדמה לי ונראה לי שהיא לא שייכת לאחד השכנים , אלא לאחד החוצפנים מהבניינים ליד .

לפעמים בא לי לעשות לו איזה פנצ'ר קטן בכל ארבעת צמיגיו , אבל זה לא יזיז את הרכב משם לצערי , ככה שאני אוותר על התענוג .

הצעות יתקבלו בברכה , כפי שכבר אמרתי ...

פורסם

תוציא את הרכב למקום שלא יפריע. ותשפוך בטון מסביב ל2 הגלגלים הקדמיים. (שינסה עכשיו להזיז את הרכב.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באם הוא חונה בשטח פרטי ניתן להגיש תלונה על השגת גבול.

*לאחר בירור קצר במשטרת בת ים סיטי

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מגיעים כמה חברה בריאים,מזיזים את הרכב למיקום שנוח לכם,ומשם כבר עושים כמו שכבר הציעו פה.

הדגם משנה ביגלל שאם זה היה איזה ג"יפ היה קשה מאוד להעביר אותו למיקום נוח.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בהחלט קרה אצלנו עם השכנים! איזה פרחח עם רכב ישן שעשה איתה תאונה קטנה החנה את הרכב ביציאה מחניון שמפריעה לכל הדיירים האחרים לצאת נורמלי עם הרכב. השכנים היו באים אליו לבית צועקים איתו רבים עם ההורים שלו אך הוא בשלו, עד שאחד השכנים לא ידוע מי זרק לו בלוק של בטון לתוך השמשה האחורית, איך שהוא ראה ראה את זה ישר פינה את האוטו ומכר לברזל :twisted:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם הרכב שייך לאחד הדיירים בבניין, לכל השאר הדיירים הוא לא מפריע ויש מצוקת חניה באיזור, תתמודד בשקט!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
תוציא את הרכב למקום שלא יפריע. ותשפוך בטון מסביב ל2 הגלגלים הקדמיים. (שינסה עכשיו להזיז את הרכב.)

לא צריך לשפוך שום בטון.

פשוט להזיז אותו ולשים אותו ברחוב.

אם אתה נחמד שים אותו במקום חוקי (ואז העירייה תציק לו רק אחרי כמה שבועות טובים)

אם אתה לא נחמד שים אותו על אדום לבן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האמת שפעם אחת באמת יצא לי עם עוד מספר חברים להזיז אונו שחסמה את הרכב של הנהג(חבר שלי) באחת היציאות שלנו לתל אביב.

לא נדרש יותר מדי כי הרכב סה"כ חנה בחנייה כפולה חצי אוטו חסם את שלנו אז פשוט באנו מאחורה 4 אנשים ודחפנו אותה מטר קדימה זה הכל. רוב המשקל מקדימה וגם ככה הבלם יד מחזיק רק את הגלגלים האחוריים.

אבי.

פורסם

תדפיס במחשב מכתב אחיד שבו את מסביר את המצב ומתריע מפני נקיטת אמצעים חוקיים נגד רכבים מפריעים.

תכניס מכתב אחד בכל תיבת דואר ותמתין כמה ימים. אם הרכב עדיין שם, תתקשר לערייה ודווח על גרוטאה שמישהו משאיר ולא מזיז כבר תקופה וזה נחשב למפגע סביבתי.

אם יש לך אפשרות, תמקם מצלמת וידאו שתצלם את כל הרכבים שמחנים שם וביציאה\כניסה גורמים נזק לרכב שלך. אחרי שתבוא בדרישה לתיקון הם יחשבו פעמיים אם להחנות שם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרכב חונה שם כבר מעל לשבוע , לפי דעתי (לא ספרתי) אפילו שבוע וחצי אולי קצת יותר .

הרעיונות מאוד נחמדים , רק שאין לי אפשרות להזיז את הרכב , מה גם שבנוגע ל "להתמודד בשקט" - אין פה מצוקת חניה , מדובר בעיר ראשל"צ , ברחוב שבמהלך היום מתפנות הרבה חניות , כל מה שצריך הוא פשוט להניע את הרכב ולהוציא אותו לרחוב .

אני חושב שביום ראשון אעשה טלפון לעירייה ואדווח על רכב גרוטאה שעומד שם כבר זמן רב .

בנוסף , אני אביא איזה גורילה שיעזור לי לדחוף את הרכב אחורה , כדי שלא יפריע ליציאה .

לי עצמי יש כוח לדחוף , כל מה שצריך זה רק עוד אחד .

אגב , השארתי פתק על הרכב - הפתק לא שם והמשמעות היא שהוא נקרא על ידי הבעלים של הרכב , התרעתי בפניו על גרירה וזה לא הזיז דבר .

מעניין מה הוא יגיד אם הפנסים הקדמיים ברכב שלו פתאום יישברו בגלל שעשיתי רוורס והוא הפריע לי לצאת .. אופס .

פורסם

אגב

להזיז לבד או שנים אי אפשר.

אתה צריך להכניס משהו מתחת לצמיגים. משהו חלק.

אני ועוד חבר הכנסנו 4 בלטות. מתחת לצמיגים. ו וואלה היה ממש קל להזיז את הרכב.

בהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...