Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בשעה טובה ומוצלחת אני מתקדם בשלבים האחרונים במכירת הפונטו שלי.

מתחתי את התקציב ואני עומד על 38-45 אלף שקלים חדשים.

ועכשו הדילמה המרכזית.

בפועל אני רוצה רכב ידני קטן לא זללן,אחזקה סבירה,ושירגיש יותר חזק מהפונטו שהייתה לי.

חשבתי יותר לכיוון הפולו 2001-2002 16V ה-100 כ"ס,אל מול האיביזה 2003 1400 100 כ"ס.

בינתיים הנסיונות לא מעלים דגים על הרשת ואני חושש שאני יצטרך אולי להסתפק ברכב אוטומט.

ושוב התלבטות

האם ללכת בכיוון ה-לאנטיס או הונדה סיויק בשנתונים 99-2000.

השימוש שלי ברכב הוא יומיומי,נסיעה משולבת עם נהג+1 ולפעמים +3.

עברתי ניסיון ראשון ומריר עם הפונטו.

ואני חושש לאבד את מיטב כספי בבחירה שגויה נוספת.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בהחלטה או לייעץ על רכבים שיש לכם ניסיון איתם.

תודה.

דודו.

פורסם

רק יכול לשתף אותך במחשבות שלי:

רכב יד2 השאלה איננה רק כמה מבקש בעל הרכב אלא גם כמה יש להשקיע ברכב וזה כבר תלוי בהרבה דברים

מהמעט נראה לי שרכבים שהיו בהשכרה/ליסנג בדרכלל שחוטים ומלווים בהוצאות גבוהות והרכבים אינם מסודרים אך הוצאות יכולות להיות גם אצל פרטיים "יקים"

עליתי היום על רכב משנת 2003 , 140אלףק"מ אוטמט , מפנים אפשר עדין להריח את הנילון - עד כדי כך שמור הרכב , אך מהבדיקה (שהבעלים עשו בעצמם) יש תיקונים בעלויות גבוהות או צפי לבעיות עם עלויות גבוהות ומכאן מסקנה: חובה בדיקה לפני קניה!

ואם לסכם: בכל דגם ניתן ליפול ולהצליח זה כבר תלוי באקזמפלר הספציפי שתמצא

את סוג המכונית עליך לבחור בהתאם לרצונות/יכולת : הוצאות אחזקה שוטפת של פונטו הינן זולות יחסית למאזדה הן בצריכת דלק והן בעלויות חלפים אך מאזדה היא הרבה יותר אוטו מהפונטו ונוסעת טוב בהרבה ורק להמחשה בלנטיס בחור החליף מנוע ב2500 (איך?!) אך עבור חלק כלשהו שאחראי למהירות הטורים במנוחה הוא נדרש ל 1000ש"ח , גם מגאן כמעט כל טיפול הוא 4 ספרות אך לא כך הפונטו או גטס

איזה טיפולים תדרש להם זה כבר פונקציה של האקזמפלר הספציפי

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...