Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הספריי הזה בחלק מהבאלגן שנמצא בכלים שלי.

כמו שאני זוכר זהו ספריי למגעים חשמליים.

רציתי לדעת קצת יותר פרטים עליו הוא פשוט ישב המון זמן ולא זכור לי איך להשתמש בו, למה הוא מיועד וכו'.

ואם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו בארץ?

תודה ושבת שלום

ספריי.JPG

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

התמונה שלך ממש מטושטשת ואני לא מצליח להבין ממנה כלום לגבי מהות הספריי.

בכל מקרה, אם אכן מדובר בספריי לניקוי אזי הוא מיועד לניקוי נקודות מגע בהן הצטברה קורוזיה או לכלוך.

אפשר להשיג תרסיסים דומים בכל חנות עשה זאת בעצמך או בטמבוריות המובחרות.

השרשור מועבר לפורום הטכני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אף אחד מכם לא מזהה את הספריי?

עזבו שהצילום יצא מטושטש אולי אחד מכם מכיר את הספריי ויודע היכן ניתן להשיג בדיוק את אותו ספריי?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

כל מה שרצית לדעת על הספריי, ולא העזת לשאול - ואפילו בגרמנית (לא שאני מבין מילה ממה שכתוב, אבל מצאתי עוד לינק בפולנית, שלמרבה הפלא גם אני לא מבין, אבל נראה לי שמדובר בספריי לניקוי מגעים, מתוצרת חב' הענק WURTH).

נראה לי שהיבואן הם כימגת 2000.

אגב, זרקת אותי 20 ומשהו שנה אחורה עם ה-KONTAKT הזה, לפחות חצי מהחור באוזון הוא בזכות מיכלי הKONTAKT והפריאון שחיסלנו בצבא, על נקיון של מכשירי קשר :?.

k60.JPG

• תוכן חדש...