Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין, מעלה זכרונות מהילדות...

נראית כמו הפרינץ של האחים פרייס שהתחרתה בשנות ה-80 במירוצי אשקלון (אולי הגיעה גם לעפולה?)

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רח' טשרניחובסקי בנס ציונה מאחורי קניותר (קניון נס ציונה)...

אוטו קומבינה (לדעתי לשעבר סוברו פשע) ואמריקאית שנראית לי כמו שברולט נובה, נראה שנת 76-77 לפי המספר.

נראה שהאוטו משמש לנסיעה יומיומית. תהנו.

NSU 1000

רחוקה מקומבינה, להיפך.

זו פיסת הסטוריה מקומית.

פורסם

הטרנזיט נצפתה כבר מספר פעמים בשעות הבוקר בכביש היורד מצומת סומך ליגור.

הקורטינה מודל 1980 מחכה לגאולה בקריית גת.

שירוקו דור ראשון עומדת למכירה בחולון (צמוד לתחנת הדלק שבכניסה למתחם אגד, היכן שהמוזיאון).

שבוע טוב

יניב

תמונה200.jpg

תמונה109.jpg

תמונה114.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

וואי, טרנזיט MK1 נוסעת!!! מגניב, לא האמנתי, שיש עוד נוסעות- אומנם, אני מכיר עדיין כמה עומדות כמה שנים, ו"דאבל" אחד בכרמיאל שנוסע- אבל יותר מזה לא האמנתי, שאראה בכביש! 8)8)8)8)8)8)8)8)

בקשר לשירוקו- האוטו עמד המון זמן בחניון אגד ליד המוזאון, כנראה כשהבין הבעלים, שלא ימכור אותו ככה- הוציא החוצה, רק לא ברור לי, למה במצב כזה- לא חבל, זה מושך ת'עין של כל הבוזזים למיניהם, כי נראה אוטו נטוש, מאד מקווה שזה לא המצב באמת- נראה, כאילו אין לו חלון בכלל, או שהחלון פתוח! בקיצור- שמישהו יציל אותו כבר, באופן אישי לא הקטע שלי, אבל מאד חבל לי על האוטו יחסית נדיר שעומד ונהרס סתם ככה!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש טרנזיט MK1 בדיוק כזאת בירושלים של חשמלאי מבוגר.נוסעת יום יום. מודל 79 או 80 יד ראשונה!

חבר,אתה חופר

פורסם

גנאדי, אתה מכיר את הMK1 הורודה בגבעתיים? היא די מפורסמת, בתור חוקר טרנזיטים בטח סתם שכחת לציין אותה לרגע...

ואגב, שנת 79-80 זה כבר MK2.

פורסם
אתמול שבת 8.11.08 נצפו אופנוע ישן ורכב.

לגבי האופנוע אין לי מושג. מישהו מזהה ?

לגבי הרכב, דומה לפיזו 404 אבל זה לא.. אולי אוסטין A99.

למי שזה מעניין, זה בכניסה לקיבוץ פונים שמאלה בתוך גן הילדים של הקיבוץ.

המכונית מוריס אוקספורד. אכן דומה ל404 אותו סטודיו תכנן אותם אם אני לא טועה זה היה פיני פרינה האיטלקי.

שלמה דן גדרון

פורסם

גנאדי, מה עם הדור הראשון (או השני?) שחונה רחוב ליידי בר"ג? גם היא עובדת על בסיס יומי.

יש למישהו את הטלפון של השירוקו? בשביל חבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מיני כחולה נצפתה היום בנסיעה ב-6:40 מול קניון חולון.

רציתי לעצור ליד בעל הרכב ולתת לו מחמאה על הרכב (וגם על העובדה שהוא לא נוסע בשעות האסורות) אבל מיהרתי מאוד לעבור מעבודה אחת לשניה (ומאוחר יותר יש גם לימודים :?).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רח' טשרניחובסקי בנס ציונה מאחורי קניותר (קניון נס ציונה)...

אוטו קומבינה (לדעתי לשעבר סוברו פשע) ואמריקאית שנראית לי כמו שברולט נובה, נראה שנת 76-77 לפי המספר.

נראה שהאוטו משמש לנסיעה יומיומית. תהנו.

האמריקאית נראית כמו ביואיק סנצ'ורי סלון (די נדיר בארץ)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• אחראי פורום
פורסם
היום בראשון לציון נצפתה רנו 9 קבריולט שנת 85. מישהו יכול לספר עליה קצת?

צבע חום עם חישוקים מקוריים ויפים? כבר העלתי אותה לפה.

היה על הבגאז' כיתוב alliance. אכן נהגה עליו אישה כמו שצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברחוב טרמופלדור 4 או 6 בעיר רחובות. נמצאת במצב של הזנחה. אומנם תחת גג, אבל עם גלגלים ועומדת על בלוקים, מלאה באבק ובקורי עכביש. הכל בתוך האוטו הפוך. נראה שלא יתנגד למכור. לפי איך זה נראה, האוטו עומד כבר כמה שנים באותו מצב.

אין לי פה תמונה, אבל זה הדגם : http://www.autosite.com.au/images/cars/fiat124coupe/ccsilver.jpg

מי שמעוניין, שייגש לשם וידבר עם בעל הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...