Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משאית רוסית, צבאית (לשעבר) בחצבה.

בפנים הכל ניראה "חדש" ולא ניראה שהיא עומדת שם הרבה זמן, הכיסאות לא מתפוררים (כל כך), וניראה שהיא עוד לא עברה חורף שם. ככל הניראה לא תעמוד שם עוד הרבה.

נימצאת ביציאה מהמושב לכיוון המוצב שישנו בקרבת מקום (אולי יש קשר בין השניים ואולי לא)...

גילי

שלום.

זו משאית שלל ממלחמת יום כיפור מתוצרת זיל.

המשאית הזו נחשבה בזמנו למשאית החילוץ בחול הטובה ביותר בעולם!!

אמנם המנוע היה מנוע בנזין לא דיזל אבל היה לא קומפרסור הכול מניוקה ניתן לראות אותו בתמונה מותקן מעל המנוע,

והגדולה של המשאית הזו היה כדלקמן

1] צמיגי בלון

2] הנעה 6+6

3] הילוך כוח מדהים בעוצמתו

4] בתא הנהג היו מערכת של 6 ברזי אויר מותקנים על רצפת תא הנהג מסומנים בריבוע אדום ובעזרתם היה ניתן להוריד את האויר בצמיגים ואז האחיזה בחול של הצמיגים היתה פנטסטית ולאחר מיכן היה ניתן לנפח את האויר בגלגלים חזרה בעזרת הברזים מהקומפרסור.

המשאית הזו היתה אמינה ביותר ושירתה שנים רבות בצה"ל כולל ימח"ים.

היתה עוד משאית שלל רוסית קלה שקראו לה גז והיא היתה שיא הזבל של משאית פשוט חרה של משאית.

בברכה בני ל.

image002.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסך הכל כתבתי ביד 2 "סוברו" בלי 'א', אמרתי לעצמי אולי אני אמצא משהו חדש.

צדקתי, וחבל שכך.

1_6_1_32487_20080910230909.jpg

1_6_2_32487_20080910230910.jpg

גנאדי, 700 ש"ח רוצים עליה, אולי תציל ממנה את מה שנשאר.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=62016

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
בסך הכל כתבתי ביד 2 "סוברו" בלי 'א', אמרתי לעצמי אולי אני אמצא משהו חדש.

צדקתי, וחבל שכך.

1_6_1_32487_20080910230909.jpg

1_6_2_32487_20080910230910.jpg

גנאדי, 700 ש"ח רוצים עליה, אולי תציל ממנה את מה שנשאר.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=62016

תודה! אעדי רצה אותה, עד כמה שאני יודע! אומנם, הייתי לוקח אותה בעיקרון, אבל לא במחיר הזה, ועוד גרירה מהצפון! דווקא, יותר מעניין אותי, על מה היא עומדת?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום.

זו משאית שלל ממלחמת יום כיפור מתוצרת זיל.

4] בתא הנהג היו מערכת של 6 ברזי אויר מותקנים על רצפת תא הנהג מסומנים בריבוע אדום ובעזרתם היה ניתן להוריד את האויר בצמיגים ואז האחיזה בחול של הצמיגים היתה פנטסטית ולאחר מיכן היה ניתן לנפח את האויר בגלגלים חזרה בעזרת הברזים מהקומפרסור.

אכן שם...

יש שם כמה וכמה מנופים, ניראה כאילו הכל "חדש" ועובד. כל המנופים זזים בלי קושי, הכל מסתובב בקלות וניראה כאילו היא לא עברה חורף בחוץ.

אכן יצור מדהים, אם היה לי שטח אחסון היא היתה חונה שם, עם רישוי או בלי...!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תודה! אעדי רצה אותה, עד כמה שאני יודע! אומנם, הייתי לוקח אותה בעיקרון, אבל לא במחיר הזה, ועוד גרירה מהצפון! דווקא, יותר מעניין אותי, על מה היא עומדת?:roll:

אני רציתי את שלך,ולא את זו.:-(

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
טרנספורטר בכרמל, אוסטין (?) במצב סופני באיזור המפרץ - חיפה.

עידן תתביש לך ראית את האוסטין במפעל שיש 2 רח ממני למה לא ניכנסת?

ביציאה מקרית אתא לכיוון שפרעם יש סיאט מרבלה כמו הפנדה שנת 88 למכירה ב2000 שח מי שמעונין אני אביא את המספר

פורסם
נצפתה היום בבת-גלים.
-

נמצאת בשימוש יומי כל יום חונה במקום אחר באותו מגרש-

בנאדם מבוגר (כנראה הבעלים של אחת החניות במרכז הקטן בבת-גלים) נוסע בה כמעט כל יום...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

זו טאונוס 15M, המכונית הראשונה של פורד שהיתה בעלת הנעה קדמית.

מנועה היה V4 בנפח 1.5 בעל 65 כ"ס.

רוב הטאונוסים הללו נימכרו כמכוניות מיסחריות מאחר וסטיישנים "סגורים" זכו להכרה כמיסחרית ולהטבות מס מפליגות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היום ביפו, באזורי החומוס, חנתה לה פליימוט רילליאנט[נראה לי], כחולה,

ראתה ימים טובים הרבה הרבה יותר, הצבע במצב טוב, בגג אפשר להחביא שלטים של טלוויזיה מרוב חורים.

----

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...