Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שייכת לפנצ'ריה ממול. בנוסף בתוך הפנצ'ריה-מוסך הנ"ל ישנה פלימוט דאסטר שזה עתה סיימה פחחות וצבע ונצפתה לפני החג גם מיני בתהליך פחחות באותו מקום.

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב הטאונוסים הללו נימכרו כמכוניות מיסחריות מאחר וסטיישנים "סגורים" זכו להכרה כמיסחרית ולהטבות מס מפליגות.

אחר כך פתחו להם חלונות ביצור מקומי.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

סנאטור A, מהדגם שיוצר בין 1978-1987, גרסת הפאר של הרקורד וגרסת ה-4 דל' של המונזה.

הסנאטור B הסופר מפוארת (24v, 3000) שימשה כגרסה המוארכת של האומגה, ויוצרה עד 1994.

מדהים, לא ידעתי שקיימות כאלו בארץ.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

שלום לכולם

בטיול היום בירושלים,בתלפיות שם ליד כל סוכניות מכירת הרכב וכו', נתקלתי במין גרוטאה סגולה כזו בחניה ליד אחד הבתים.

אני חושב שזוהי Triumph אבל אני לא בטוח, ועוד משהו - האם מישהו מכיר את הבעלים, והאם למכונית הזאת (שנמצאת במצב קטנוני למדי, ראו תמונות) עוד יש סיכוי בשיפוץ?

תמונה 18.jpg

תמונה 17.jpg

תמונה019.jpg

תמונה020.jpg

יום טוב

פורסם
שלום לכולם

בטיול היום בירושלים,בתלפיות שם ליד כל סוכניות מכירת הרכב וכו', נתקלתי במין גרוטאה סגולה כזו בחניה ליד אחד הבתים.

אני חושב שזוהי Triumph אבל אני לא בטוח, ועוד משהו - האם מישהו מכיר את הבעלים, והאם למכונית הזאת (שנמצאת במצב קטנוני למדי, ראו תמונות) עוד יש סיכוי בשיפוץ?

יום טוב

בהחלט יש לה יותר מסיכוי בשיפוץ- הבודי שלה דווקא נראה ממש יפה וללא חלודה, וזה הכי חשוב לשיפוץ, השאלה- למה היא עומדת, ומדוע הזניחו ברמה כזאת אוטו, שבסה"כ כבר יחסית נדיר וחביב?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...