Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברחוב טרמופלדור 4 או 6 בעיר רחובות. נמצאת במצב של הזנחה. אומנם תחת גג, אבל עם גלגלים ועומדת על בלוקים, מלאה באבק ובקורי עכביש. הכל בתוך האוטו הפוך. נראה שלא יתנגד למכור. לפי איך זה נראה, האוטו עומד כבר כמה שנים באותו מצב.

אין לי פה תמונה, אבל זה הדגם : http://www.autosite.com.au/images/cars/fiat124coupe/ccsilver.jpg

מי שמעוניין, שייגש לשם וידבר עם בעל הרכב.

אם מישהוא מעוניין אני מוכן ללכת לשם לבדוק

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מישהוא מעוניין אני מוכן ללכת לשם לבדוק

אם זה לא קשה בשבילך אני מעוניין(כולל תמונות9,דמי טרחה ועמלה יושלמו:wink:).

תודה אסף.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
אם זה לא קשה בשבילך אני מעוניין(כולל תמונות9,דמי טרחה ועמלה יושלמו:wink:).

תודה אסף.

יש גם אחת כזו בפתח תקווה

Pic 204 copy.jpg

פורסם
הטנדר שמכוסה אני חושב שהוא גם למכירה

הייתי אצלו לפני מספר חודשים עם חבר שהתעניין בג'יפ SIX שאותו בחור רצה למכור.

בנאדם אדיב וסובלני (הצקנו לו רבות-חזרנו פעמיים ונשאר מסביר פנים).

עושה רושם שנפגע בתאונת עבודה בידו ולכן לא עובד כרגע- מספר שמוכן להיפרד מהרכבים (בצער רב-לידדים אוהבות בלבד) משום הפסיק להתעסק איתם וכרגע הם סתם עומדים...

דרך אגב שלא כמו אחרים -לא דורש מחירים מופלצים... הפיאט אומנם לא נסעה מספר שנים ,אך הטנדר(אינטרנשיונל דרך אגב)משופץ, במצב טוב (גם מכני וגם גוף) ואז הוא אמר שהוא מוכן למכור אותו ב 15K-

אני עד ומאז אותו הרגע לא נתקלתי בטנדר כזה -נראה לי נדיר ומעניין ואשמח אם מישהו יוכל לישפוך אור על הדגם...

דרך אגב מנסיעה בג'יפ ומצבו עושה רושם שהבנאדם שומר יפה על רכביו.

בברכה, ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
באיזה כתובת אפשר לראות את הטנדר (אינטרנשיונל)?

רחוב החרמון בכניסה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רחוב החרמון בפ"ת.

ליד החניון של ביה"ח בלינסון (שניידר)בפ"ת

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אואה הרבה זמן לא הבאתי תמונות,חבר שלי תפס שני מכוניות מאוד מעניינות

אופל רקורד וסובארו 1300 קופה ספורט(תקנו אם הוא טועה)

Image081.jpg

Image109.jpg

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
אואה הרבה זמן לא הבאתי תמונות,חבר שלי תפס שני מכוניות מאוד מעניינות

אופל רקורד וסובארו 1300 קופה ספורט(תקנו אם הוא טועה)

אתה טועה ;-)

אופל מנטה, וסובארו GLF (ממש לא 1300. אלוני - תירגע: הוא לא ידע, הוא לא התכוון, הוא אמר את זה בתום-לב, הוא מתנצל...)

פורסם
אתה טועה ;-)

אופל מנטה, וסובארו GLF (ממש לא 1300. אלוני - תירגע: הוא לא ידע, הוא לא התכוון, הוא אמר את זה בתום-לב, הוא מתנצל...)

תקנו אותי אם אני טועה .

אבלללללל זה הרכב מהנושא הזה . :?::?::?:

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה .

אבלללללל זה הרכב מהנושא הזה . :?::?: :?:

T. user_offline.gif חדש בפורום

סה"כ הודעות: 1 (1 הודעות ביום)

חברים, בבקשה לא להאכיל את הטרול.

pleasedonotfeedthehobokmm1.jpg

w491.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...