Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בת - ים במגרש חול מול רחוב הרצל 69 עומדת רנו פואגו 85 , שלמה כולל ג'נטים מקוריים .

הרכב נראה נטוש לפי כמות קורי אבק .. ניתן לברר עליו עם חנות האביזרים ממול ..

דיווחתי עליה בעבר. יש אפילו תמונות שלה בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אמריקאי כלשהו ואוטובוס.

נטושים, שימשו כנראה לשעשועי ילדי הקיבוץ, מלאים בקורי עכביש

אבל בעלי לוחיות רישוי מהתקופה האחרונה ודי שלמים מבחינת חלקי פנים.

pickups.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דודג' פארגו? ואיזה אוטובוס זה, מישהו מזהה בוודאות- לי זה נראה ליילנד, אבל הכל יכול להיות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי זה נראה כמו ליילנד בינעירוני של אגד לשעבר (אם תעבור שם שוב אשמח אם תציץ בתוך האוטובוס ותבדוק אם אתה מבחין במספר שרשום בפנים מעל הדלת האחורית\קדמית, או מעל החלון הקדמי בפנים.). הטנדר סימקה\טלבוט הוא די נדיר אפילו מאד נדיר אני בספק אם יש עוד אחד שעדיין נוסע בגירסת טנדר.

דודג' פארגו? ואיזה אוטובוס זה, מישהו מזהה בוודאות- לי זה נראה ליילנד, אבל הכל יכול להיות...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

פונטיאק פיירבירד או שברולט קמארו + לנצ'יה דלתה כנראה HF

ניצפו בפרוקיה במושב ליד לוד.

שני הרכבים נראים ברי שיקום, בפונטיאק/שברולט יש חלקים שזרוקים בתוך האוטו שנראים כמו הכנפיים ושאר ירקות.

DSC00060.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אופיר, אודה לך אם תוכל לברר פרטים נוספים כשתהיה שם.

היי דימה, אולי ביום שישי אני אהיה שם אבל לא בא לי לבלבל למישהוא את המוח בלי כוונה לקנות, מה שכן אשמח להדריך אותך איך להגיע.

פורסם

שני הרכבים נראים ברי שיקום, בפונטיאק/שברולט יש חלקים שזרוקים בתוך האוטו שנראים כמו הכנפיים ושאר ירקות.

באותה הפירוקיה מתחבאת פיגו' 404 (?) שמבחוץ ניראית במצב ממש בסדר, אין לי מושג מה מצבה מבפנים +

משאית ישנה ועליה מקדח לחפירת יסודות - גם כן במצב לא סופני

אייל

פורסם
באותה הפירוקיה מתחבאת פיגו' 404 (?) שמבחוץ ניראית במצב ממש בסדר, אין לי מושג מה מצבה מבפנים +

משאית ישנה ועליה מקדח לחפירת יסודות - גם כן במצב לא סופני

אייל

מה ??? הפזו' עוד אצלו ?

לפנ כמה שנים ראיתי אותה אצלו במצב ממש טוב, לפעמים שהייתי עובר לא ראיתי אותה וחשבתי שהוא מכר אותה,

הוא רצה גם הרבה כסף וגם לדעתי היא לא רשומה על שמו.

פורסם
הטנדר סימקה\טלבוט הוא די נדיר אפילו מאד נדיר אני בספק אם יש עוד אחד שעדיין נוסע בגירסת טנדר.

יש אחד באשקלון , הבעלים בעל מכון ברקסים בעיר ,מבוגר למידי ,ולא רוצה למכור נכון ללפני שנתיים , יש לי טלפון שלו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש עוד אחת לפחות, במצב טוב סביר, עד כמה שזכור לי, לא נוסעת... ואני מאמין, שיש עוד עדיין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מכיר עוד טנדר סימקה שעד לפני כמה שנים שימש כרכב עבודה במשרה מלאה, עד שלילה אחד, בדרך החשוכה והמשובשת מאוד מטירה צפונה (מי שמכיר), בעל הרכב עלה על סלע וקרע את הקרטר. לפי מה שהבנתי הרכב נגרט, למרות שחוץ מהקרטר היה במצב טוב. חבל.

פורסם

באותה פרוקיה, עד לפני כמה שנים הייתה גם רנו 5 טורבו,חנתה מתחת לבית בין העמודים.

מעניין אם אתה קיימת היום. כשאני התעניינתי בעל המקום טען שאין לרכב רשיונות.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...