Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חייב לציין שאתם ממש חצופים. מעולם לא ראיתי החלקות זנב כאלו ב- TOPGEAR שצולמו בכבישים ציבוריים. רק במסלול סגורמה ש- TOPGEAR לא מרשים לעצמם הישראלים שהם בטח חכמים יותר מכולם מרשים.

תמיד יהיה מי שיתלונן. גם בארץ אנחנו מבצעים דברים כאלו ורק כאשר הכביש פנוי לחלוטין. גם שם מיקמנו בנאדם בכל צד של הכביש וכשהגיעה מכונית חיכינו. ואגב - יש לא מעט סרטונים מטופגיר ופיפת'גיר עם החלקות בכבישים ציבוריים. בצע חיפוש קליל ביוטיוב ותראה.

ל-Dar - בשני הגיליונות הקרובים תתפרסמנה כל הכתבות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעדכן כי התפרסם עוד סרטון - פרארי 430 סקודריה. על הקריינות עבדכם הנאמן שלו זו הפעם הראשונה (אף אחד אחר לא רצה) ועל כן אנא מכם, תהיו רחמנים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כייף לראות דברים כאלה! :-P באמת חלום. אחלה צילום, דרך אגב. ולחשוב שלי קוראים בפורום "שומאכר" :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכל טוב ויפה אבל למה רק נתונים טכנים למה לא דיברת על אחיזה היגוי ועל ושאר ההתנהגות של הרכב?

ודבר שני למה לא העלתם את הפרארי על המסלול ככה אתם יכולים לבחון את הרכב יותר ברצינות מאשר לשחק איתה על הכביש?

חוץ מזה וידאו נחמד מאוד הרבה יותר טוב משל וואלה רכב ואלי אילדיס

S2000

פורסם

dar, אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל מצד שני אל תשכח שהם (נראה לי לפחות) הישראלים הראשונים שהביאו לנו המחשה של רכבים כאלה, כלומר כתבה על מכוניות כאלה מניסיון שלהם. לא נראה לי שצריך לבוא אליהם בטענות בכלל. להיפך! צריך לשבח את מה שהם עשו, ולהגיד כן יירבו!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
dar, אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל מצד שני אל תשכח שהם (נראה לי לפחות) הישראלים הראשונים שהביאו לנו המחשה של רכבים כאלה, כלומר כתבה על מכוניות כאלה מניסיון שלהם. לא נראה לי שצריך לבוא אליהם בטענות בכלל. להיפך! צריך לשבח את מה שהם עשו, ולהגיד כן יירבו!

לא באתי בטענות בכלל. שאלתי שאלות על דברים שלדעתי אמורים להיות בכל כתבה של רכב.

אם כבר נותנים לך לנהוג בפרארי חובה לעלות איתה על מסלול ולא לצאת עד שאין גומי בצמיגים.. לא ככה?

S2000

פורסם

קודם כל כל הכבוד,אם זאת אני לא יכול שלא ל"חשוש" מהכתבות הנ"ל ואני אסביר את עצמי-

אני יודע שאין על פרארי או למבורגיני או פורשה או זונדה ובכל זאת-הן עלולות להיות כל-כך צפויות עד שיעמום.

למה?

כשאתה כתב רכב ארופאי או אנגלי מטבע הדברים אתה נוהג על מיגוון עצום של מכוניות והמוכשרים נוהגים על כל רכבי העל כמו למשל-כריס הריס מאוטו קאר.אז אותו כריס לא נכנס לפרארי עם חרדת קודש ונוהג בה המום מהסאונד והכח אלא מנתח אותה בצורה קרה ושקולה לעומת הקונקרנציה,אין לו שום בעייה גם לספר לך שהלמבורגיני טובה ככל שהיא לבדה,לא ממש מרגשת כמו ה430 סקודריה ושעל המגבלות הפגאני קשה לשליטה ולתת לך את כל הפרטים הטכניים והלא של כל רכב.

ברב ההמקרים בהן זכו כתבים ישראלים לנהוג על חלומות כאלה{במקום השיעמום המוטורי הרגיל}הם כל-כך המומים

שהכתבה היא כולה מלאה תישבוחות וצרחות שמחה ואינה מחדשת או מספרת לי כלום שלא ידעתי.

בקיצור-אני מקווה ליותר מזה

במחשבה שנייה גם פלייבוי לא מחדש לך כלום ועדיין תזיל עליו ריר.

פורסם
הכל טוב ויפה אבל למה רק נתונים טכנים למה לא דיברת על אחיזה היגוי ועל ושאר ההתנהגות של הרכב?

ודבר שני למה לא העלתם את הפרארי על המסלול ככה אתם יכולים לבחון את הרכב יותר ברצינות מאשר לשחק איתה על הכביש?

חוץ מזה וידאו נחמד מאוד הרבה יותר טוב משל וואלה רכב ואלי אילדיס

אז אני אסביר - הסרטון הזה הוא לא מבחן דרכים. הוא נועד לתת טעימה קטנה ממכונית חלום גם עבור המכורים לדבר (דריפטים וכדומה) וגם עבור הצופה הממוצע. את הנתונים חשוב לתת כדי לתת פרופורציה, והסיבה שלא יכולנו לתת יותר מזה פשוטה - עבור כל מכונית הוקצו לנו שעות מספר עד יום אחד בסך הכל, ובזמן הזה היינו צריכים גם לנהוג בה כולנו, גם לאסוף מספיק התרשמויות עבור כתבה במגזין, גם לצלם (סטטי + דינמי, ואלוהים יודע שזה לוקח זמן, המון זמן) וגם לעשות סרטון וידאו. מכיוון שהזמן לחץ לא ניתן היה לתכנן סרטונים מורכבים במיוחד, כך שניסינו להוציא מזה את המיטב.

עריכה - היינו מתים לקחת את הפרארי למסלול מרוצים - זה לא כל כך פשוט לארגן כזה דבר (=כמעט בלתי אפשרי).

קודם כל כל הכבוד,אם זאת אני לא יכול שלא ל"חשוש" מהכתבות הנ"ל ואני אסביר את עצמי-

אני יודע שאין על פרארי או למבורגיני או פורשה או זונדה ובכל זאת-הן עלולות להיות כל-כך צפויות עד שיעמום.

אני מסכים איתך שיש כאן גם עניין של פרופורציות. מי שלא נהג בעבר על מכוניות על יצא בוודאות המום ממכוניות כאלו, חוויתי את זה על בשרי. עם זאת, בצוות שיצא יש לפחות שני אנשים שנהגו על מכוניות רבות בהספקים דומים, כשאחד מהם (עורך המגזין) נהג על מגוון גדול מאוד של מכוניות ספורט קיצוניות ומכוניות על בעבר. ובכל זאת, צריך לזכור שבאותה המידה הקורא הישראלי לא רגיל לקרוא ביקורות על מכוניות על, ולכן עבור מרבית הקוראים זה נושא חדש ומעניין עוד לפני הביקורת העיתונאית הדרושה.

באשר לכתבות שיועלו במגזין - ראשית, נהגנו במשך כשבוע רצוף בכ-5-6 מכוניות על, כך שבהחלט יכולנו לחוות הבדלים ביניהן.

למזלנו, עם שתי הפרארי למשל היה לנו מספיק זמן להתרשמות מעמיקה במיוחד, כך שהתחושה שלי היא שגם קורא יותר "הארדקור" לא יתאכזב מרמת הפירוט וההתרשמות מהן. במכוניות בהן נהגנו פחות (פאגאני זונדה שתופיע בגיליון הבא ושהייתה פרטית, הגיעה עם מלווה צמוד ועלתה כמו וילה בהרצליה) ממילא מדובר על כתבת תוכן יותר מאשר מבחן דרכים. שלא תבין לא נכון - יש התרשמות מהנהיגה, אבל ברור שמדובר על כתבה יותר אמוציונאלית מאשר מבחן דרכים מלא - ובמגבלות הקיימות (היותנו מגזין ישראלי) אני חושב שזה בפירוש good enough.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עזוב רוני - איך שלא תסובב את זה סקודריה או לא , משקפיים יותר יפה לך....:)

כבוד על הכתבה - סוףסוף רוח צעירה מנשבת במסדרונות מגזין אוטו8)

בקצב הזה אולי אפילו אני אקח לידיים איזה גליון או שניים..

פורסם

האמת, כל הכובד לאוטו. העירכה והצילום ממש טובים, המוזיקה מצויינת, ממש אהבתי את הסרטונים.

כל הכבוד לכם.

מחכה כבר לקבל את הגליון של החודש, הוא תמיד מתעכב :|

פורסם

העריכה באמת טובה, וכל הכבוד לדימה שאחראי על זה וסובל את כל השטויות שלי :-D

באשר להתעכבות של הגיליון - זו בעייה ידועה. רק שים לב - אל תצפה שהמגזין יגיע ב-1 לחודש כי הוא לא מתוכנן לצאת בתאריך הזה. הוא אמור להגיע בין ה-5 ל-10 בחודש. אני מקווה שהחגים לא יעכבו אותו יותר מדי.

בהמשך יגיעו עוד סרטונים - אלפא מיטו, 500 אבארת', למבורגיני, פרארי 599 ועוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...