Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לו, לח"מ מההודעה שמעלי, שלא נזכיר על אילו יצירות מוטוריות הוא נהג בחייו הארוכים (מאוד). אולי אנחנו, הצעירים פשוטי העם, זכינו לחוויה דחוסה ואיכותית של כמה אלפי סוסים אקזוטיים בשבוע אחד, אבל אם נדבר על כמות יש לי תחושה שאותו מחסל-חשבונות יחשוב טוב טוב עוד כמה שנים מוטוריות יש לי למלא עד שאגיע להספק שלו...

ובנימה בוגרת זו - מה אומר לך המספר הזה: 2732. (לי זה אומר 510+620+602+440+560 :lol: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזרתי מחו"ל (הפעם חופשה, בניו-יורק, והאוטו היחיד שנסעתי עליו היה מונית צהובה) - ויש סרטון חדש. הפעם לא מכונית על, אפילו לא קרוב. תהיו עדינים :wink:

אלפא מיטו

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

F430 סקודריה - מדהימה :inlove:.

ממתין לגיליון הבא...

נ.ב, טסים בלופטהנזה אה?

למה לא... :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי כל כך הרבה מה להגיד , אך אני לא יודע איך.

יש לי את הגיליון אצלי ואני חושב שזה גיליון שאני אלך למסגר אותו בקרוב. גם הסגנון כתיבה,גם התמונות, המכוניות, הנופים, הכל פשוט תענוג לעיניים.

אני יושב ומסתכל על הכתבה של ה-סקודרייה החלומית, ואז מתישב ב-PS3 ומשחק בGT5 פרולוג עם ה-430 מתוך התא נהג וחיי בסרט שאני באמת נוהג בה, איזה צליל.

ובסירטון זה מאכיל את הלב עוד יותר.

כבוד .

נ:ב יש להזכיר גם את הדוקטור שאחראי לחלק מהמצבי צד הללו ,לא ?

ומחכה למגזין הבא בקוצר רוח !

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

נהנתי מאוד לקרוא את הכתבה המכינה על המסע, קצת פחות התלהבתי לקרוא את הכתבות על המכוניות עצמם.

כל הכבוד למגזין אוטו, מי יתן ומסעות כאלה רק ילכו וירבו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נ:ב יש להזכיר גם את הדוקטור שאחראי לחלק מהמצבי צד הללו ,לא ?

ומחכה למגזין הבא בקוצר רוח !

אז הנה המגזין הבא יוצא, עם כתבות על למבורגיני מורצ'ילאגו וגאייארדו, ועל פאגאני זונדה F. אני מקפיץ כי נוסף עוד סרטון פרומו לגיליון החדש.

בנוסף - אכן יש להזכיר את הדוקטור, ששם את המכוניות האלו על הצד כמו שצריך.

מה שבטוח, זה שהכלב אמר את דברו... :hihi:

נשפכנו מצחוק כשראינו את זה - רק אחרי שהחומר הועבר למחשב. אז כמובן שהיינו חייבים להכניס את זה לסרטון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני אני חייב לציין שהסרטי פרומו שאתם עושים רק מגרים יותר את בלוטות החשק, וגורמות לחכות בציפיה מטורפת שהגיליון יגיע.

שווה להמשיך עם זה :)..

בין כל האיטלקיות שנמצאות בגיליון משך אותי דבר אחד במיוחד, וזהו הקורס נהיגה שבתורכיה.

האם זהו הקורס שמפורסם מדי חודש אצלכם במגזין על רכבי TYPE R מוכנות למסלול משהו כזה? , לפני כשבועיים התקשרתי אל המערכת של אוטו ודיברתי עם אותה בחורה שעוסקת בקורס הזה ונרשמתי גם, אך אני מחכה לשחרור מצה"ל שיגיע עוד חודשיים ואז אוכל להשלים את הסכום החסר ולטוס ולבצע את הקורס .

אם זה אכן על אותו קורס אז זו אחת הכתבות שאני דיי מחכה להן בקוצר רוח, כי אני ממש מעוניין בקורס הזה וזה יהיה די נחמד לשמוע קצת פירוטים עליו מהמגזין עצמו.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

רק לי כתבת הפרומו האחרונה מוצגת באופן מזעזע בFF? העברתי לIE אבל הסרטון לא עובד.

מוזר:roll:

Insane things comes from insanely people.

פורסם
ועכשיו, כשהגיליון כבר יצא והאתר החדש של אוטו עלה לאוויר, הנה טיזר למכונית-על עם ששה גלגלים

וגם - סרטון תואם

תהנו!

רוני

לא ברור מדוע להשקיע ממון רב בפיתוח כלי רכב שיכול במקרה הטוב, למרוח חיוך מבויש לבוחן רכב מהוקצע ומיומן.

אבל שיהיה..:shock:

פורסם
רק לי כתבת הפרומו האחרונה מוצגת באופן מזעזע בFF? העברתי לIE אבל הסרטון לא עובד.

מוזר:roll:

גם לי. אבל אתה תמצא דרך להתגבר בשביל הסרטון הזה...

כדאי :wink:

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...