Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים (בקרוב) כאן !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמן יביאו אותם שכל הנוכלים מהסוכנויות הגדולות יורידו מחירים

לא מדובר על גופים או יבואנים חדשים, זה אותם יבואנים המניאקים שאתה מדבר עליהם ימכרו לך את המכוניות.

במקום זאת הלוואי והיו עושים עוד היתרים ליבוא מותגים שכבר משווקים פה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט מגעיל, מעתיקים בלי חשבון ועוד זוכים בבית משפט לפעמים.

אגב, אני מביא עוד מבחן ריסוק, הפעם למכונית סינית תוצרת "לנדווינד" שאם אני לא טועה שייכת לSAIC.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3142645,00.html

(הציון אגב מחפיר עוד יותר מהבריליאנס, תמונות קשות).

lol. מה עוזרת שם הכרית אוויר, אם שניה אחרי תכף הגלגל נכנס לך בחזה?:lol:

בכל מקרה בסופו של דבר אתה מקבל את ההגה בראש.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
כל עסק היה קונה רכב ב60 במקום ב100 כל אחד היה אומר "לי תאונה לא הייתה קוראת".

לצערי אני מכיר כמה אנשים שהם OTHERWISE אינטיליגנטיים, ומשום מה אמרו לי "אני לא מתכנן לעשות תאונה, זה בסדר...".

השאיר אותי :shock: הקטע.

ציי הליסיגנ הולכים לאכול את הסיניות הללו , ומעניין מה יקרה למחירי שאר הרכבים על הכביש, ובמיוחד לדגמים הפופולריים כמו מאזדה 3, פוקוס ולא זוכר מה עוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יהיה מצחיק אם המחירים יהיו 80K+.

יקנו גם אם הן יעלו 120K. אם אנשים קונים שברולט אופטרה, יקנו גם את זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם אנשים קונים שברולט אופטרה, יקנו גם את זה

מה רע בשברולט אופטרה? או שאתה רוצה להגיד לי שכולם נוסעים רק על רולס רויס ויש כמה משוגעים שקונים אופטרה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שברולט אופטרה מבוססת על דייהו נובירה, שהוא בעצמו שריד היסטורי של הדייהו רייסר, שמוצאו המקורי הוא האופל אסקונה.

אז נכון, שינו המון דברים, אבל זה עדיין רכב נחות מ90% מהרכבים באותה קטגוריה בארץ.

בואו באמת נשווה את האופטרה למאזדה 3, סוזוקי SX4, רנו מגאן, סיטרואן C4, C3, יונדאי אקסנט (שמזעזע בעצמו) ואחרים...

אופטרה ואקסנט הם שני הרכבים האחרונים שהייתי קונה במחירים האלו.

פורסם

מישהו שמע על היצרן ליפאן בקטנועים?

ליפאן זה *** של קטנוע, זבל של ייצור, ורואים את זה, עובדה שאין אותו הרבה על הכביש,

אז למה שיקנו רכב מתוצרת סין?!

Polo 2012

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שקונים יונדאי גטס או דייהו אבאו (ואני יודע שבארץ קוראים לה שברלוט אבל אני לא יכול לקרוא לה כך).

פורסם

יונדאי אוטו ככה ככה, אבל הליסינג נכבשו בזכותם, וגם צה"ל.

זה פשוט אוטו לאנשים שלא מצפים להרבה. ומקבלים את התמורה בהתאם

Polo 2012

פורסם
מה רע בשברולט אופטרה? או שאתה רוצה להגיד לי שכולם נוסעים רק על רולס רויס ויש כמה משוגעים שקונים אופטרה?

לא, פשוט בכסף שזה עולה, אפשר לקנות משהו יותר איכותי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא, פשוט בכסף שזה עולה, אפשר לקנות משהו יותר איכותי

שזה במילים עדינות= "לא זבל ממוחזר"

למה אתם כל כך שליליים? על שברולט יש לי הרבה מילים חמות, כמו "תישרפי!!!".

וליונדאי יש לי גם מילים יפות-"פסודו מתקן הנעה קוואטרו-גלגלי בעל יחידת הנעה המופעלת ע"י בנזין", וגם מילים חמות. כמו "שישרף המוצר והמפעל שמייצר אותו".

וגם מילים עדינות, כמו "רכב עליז".

הפעם היחידה שכמעט עשיתי מעצמי תאונה ביום הראשון שעליתי על רכב, הייתה עם גטס.

אין לי שום דבר טוב להגיד על האוטו הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יונדאי אוטו ככה ככה, אבל הליסינג נכבשו בזכותם, וגם צה"ל.

זה פשוט אוטו לאנשים שלא מצפים להרבה. ומקבלים את התמורה בהתאם

זה נכון חלקית. אכן האקסנט ושות' הם רכבים בלי יומרות אבל הם ממלאים לפחות כמה דרישות מינימליות - ביניהן בטיחות ממוצעת ואפילו למעלה מזה (דבר שאין עדיין לסיניות). אין מה לעשות, יש דברים שצוברים רק עם נסיון, ואני מאמין שבעוד מספר שנים הסינים יפיקו לקחים וייצרו מכוניות ראויות מספיק לבניאדם.

• תוכן חדש...