Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 205GTI מושתל RGX

הבעיה היא כאזת:

ברגע שהרכב נכנס לגדישה(מגיע לקצת פחות מ0 באר) הוא נחנק ולא עולה בסל"ד

בלחיצה על רבע דוושה בעדינות מצליח להמנוע לעלות בסל"ד, כשאין גדישה..

הוחלפה משאבת דלק ליותר חזקה ואין הבדל

מחפש רעיונות למצוא את הבעיה, אין לי ניסיון מכאני עם רכבי טורבו

עקב כך אני פונה אליכם לרעיונות.

תודה

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

יתכן שהמגדש תפוס ואינו מסתובב. כדי לבדוק את הענין, פרק את צינור כניסת האוויר למגדש (מנוע כבוי וקר!), ונסה לסובב את המניפה (טורבינה) ביד. היא צריכה להסתובב בקלות. כמו כן צריך להיות קצת חופש - בערך מילימטר - בציר של המניפה.

אפשרות נוספת, אם יש לך קצת זריזות ידיים ו/או עוזר: פרק את צינור כניסת האוויר הנ"ל והרכב בחזרה, בלי להדק את הבנד. הפעל את המנוע, שים קצת גז, דומם את המנוע תוך כדי לחיצה על הגז. פרק מייד את הצינור - המניפה צריכה להסתובב עוד מספר שניות מהתנופה. אם אתה לא כל כך מכיר מנועים מוגדשים, עדיף שתנסה (קודם) את השיטה הראשונה.

דני

פורסם

זהירות על האצבעות ..

במוקם מוסמך עושים את זה עם גרילר במקום הצינור!!

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

במקום להסתבך, ואולי גם להסתכן, לא עדיף לך להכניס אותו למוסך?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כן..

כנס למוסך מורשה של לובינסקי

ותגיד להם שיש לך בעייה בטורבו של ה- 205:shock:

לפי מה שזה נשמע יש בעייה בטורבו או בוויסטגייט

אם אתה יכול להשיג טורבו אחר לבדיקה הכי טוב.

אבל קודם כל

תבדוק את הצינוריות וואקום

אם יש צינור אחד לא תקין הרכב לא יגדוש.

פורסם
:-)פתרתי לו את הבעיה,הבעיה הייתה צינורית שלא הייתה קיימת בין הוויסטגייט לטורבו.

עכשיו האוטו גודש ונוסע גיהנום.

המון תודות לאורן והרעיונות, ולחברה שמעליו, תודה!

שבוע שלם אני מתברבר על האוטו, תחילה חשבתי מדובר במחסור דלק כי ברגע שהייתי נכנס לגדישה המנוע מתנתק ונחנק.

אחרי החלפת 5 משאבות, מזרקים, ווסט, חיישנים, מאפ וואקומים התיאשתי. באחד מן הערבים שעבדתי על האוטו, חבר זרק לי משפט "זה בטח משהו קטן שלא שמת לב אליו ואתה תאכל את אצמך איך יכולת להיות כזה טיפש"

וזה מה שקרה באמת, בהרכבת המנוע שחכתי לחבר צינורית בין הטורבו לוויסט גייט

הטורבו היה מגיע לפיקים מהירים של מעל באר( השעון לא הראה) והמחשב המקורי מנתק קצת פחות מבאר.

גודשים ונהנים!

אם לא נלמד איך נדע

• תוכן חדש...