Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כארבעה חודשים רכשתי רכב אותו הבאתי לארץ ביבוא אישי (רגיל) ואשר עליו שילמתי את מלוא המיסים כחוק. נמסר לי כי קיים שיעבוד / הגבלה של המכס וכי איני יכול למכור את הרכב במשך שנתיים לאחר הבאתו לארץ.

הרכב שהבאתי אינו מתאים לי ואני מעוניין למכור אותו. אני רוצה לפנות למכס על מנת לבקש שיאפשרו לי למכור אותו.

מישהו יודע מה עלי לעשות על מנת לבטל את הגבלת המכירה של המכס ?

האם מישהו מכיר מקרה של פנייה כזאת למכס ו/או דוגמה של מכתב פניה למכס לצורך העניין ?

אשמח לעזרה. בתודה.

פורסם

נראה לי שהאפשרויות שלך בנושא מוגבלות מאד.

אני הייתי מנסה לפנות בטלפון למכס ולשאול מה הפרוצדורה (אם יש כזאת בכלל), ומי מוסמך לאשר - ואז הייתי כותב מכתב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגדול לא אתה לא יכול למכור אבל תמיד יש אבל. במקרה אחד שאני מכיר האיש הצליח למכור בטענה של חובות זה דרש כמה חודשים +עורכי דין. המכס מערים הרבה קשיים ומאוד לא אוהב לאשר את זה לכן בטענה של הרכב לא מתאים אני חושב שיש סיכויי קלוש.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תעשה זכרון דברים עם הבן אדם עד לרגע השחרור מהמכס..

איזה אוטו זה ?

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...