Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש לדעת כמה יעלה לי במוסך טוב לעשות טיימינג ללגאסי 1600 93 הכולל רצועה והחלפת

מחזירי שמן (ללא המיסב והגלגלי שיניים)אבקש מחירי חלפים ועבודה והמלצה למוסך מומחה בסובארו?

 

נ.ב

מדובר כמובן בחלפים מקוריים

פורסם

ממליץ על מוסך עמית באזור התעשייה בני ברק מול הקניון.

 

נ.ב. מאחר ולא צויין מקום מגורים, הערכתי שאתה גר במרכז. להבא ציין מקום מגורים....

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אל תקח סיכונים מיותרים,אם כבר עושים טיימינג עושים קומפלט כולל מותחנים ומיסבים מותחים אם קיימים כיוון שגם כך מפרקים את כל הטיימינג והעבודה ממילא כוללת הכל.

לגבי משאבת המיים- שיבדקו במוסך אם רועשת או נוזלת חובה להחליף.

אם תנסה לחסוך כל חלק מהחלקים שלא תחליף לבקשתך מהמוסך לא יכוסו באחריות וקריסה של מיסב/מותחן/משאבת מיים מעבר לעניין שתחוייב בעבודה כפולה (עבודה חוזרת),עלולה לעלות אלפים רבים בגלל שראש המנוע /המנוע כולו עלולים להינזק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה שאני יודע שזה הולך סט זאת אומרת רצועה וחמישה גלגלים

אם כבר פתחו להחליף רצועה אז שווה להחליף גם את הגלגלים (מותחנים) כי מה תחכה שירעיש עוד כמה אלפים של קילומטרים ותפתח שוב?

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי עלה 1500 וזה כולל טיימינג כל המותחנים 4 סהכ" 2 צינורות רדיאטור למעלה ולמטה משאבת מים

יפנית לא סינית רצועת מזגן ורצועת אלטרנטור ורתמוסטט חדש המחיר כולל מעמ"

פורסם

אילן,

למה יש לי הרגשה, שהבחור כבר ביצע את הטיפול?

אולי בגלל שהוא שאל בספטמבר 2008?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...