Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא שותף לחלוטין לגישה לפיה דופקים אותנו.

כמובן שזה קיים ברמה מסוימת - אבל מחיר הדלק, להערכתי, לא עושק משמעותית את האזרחים.

1. המחיר מתבסס על המחיר בנמלי איטליה, אין כאן יד חופשית.

2. המחיר לוקח בחשבון גם את ירידת הדולר.

3. המחיר לוקח בחשבון את האפשרות שהדולר יעלה וירד במהלך החודש, ונועד להיות בערך באמצע הדרך, כדי שההפסד לא יהיה גדול מדי ויתקזז עם הרווח. (וכמובן שתמיד יצא שיש רווח...)

4. המחיר לוקח בחשבון את האפשרות שבירידה דרסטית, הביקוש יזנק ולפיכך המחירים יזנקו בבת אחת.

אני בטוח שיש עוד רשימה שלמה,

אבל הערכתי היא שאין כאן ממש "עושק של האזרחים", ובכל מקרה לא רק בארץ. (בשוויץ, אגב, המחירים גבוהים מבארץ.. כך היה לפחות בביקורי האחרון)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בשוויץ גם מנקה דגים מרוויח 3000$ בחודש אז מה?

צריך לעשות בדיקה מקיפה של המחיר, לבדוק בכול חודש מה היה מחיר החבית, מה היה מחיר הדולר ולאן הגענו.

בלי בדיקה מקיפה אני מסתכל על התמונה של לפני לא מעט זמן, חבית נפט עלתה יותר מ145 דולר מחיר הדולר היה באזור ה3.3-3.4, ושילמנו על ליטר 95 7 שקלים.

היום מחיר החבית הוא 105$ בערך מחיר הדולר לא השתנה לרעה באופן קיצוני מה שאומר ירידה של כ28 אחוז בערך אם נוריד את זה ממחיר של 7 שקלים מתקבלת תוצאה שאומרת שהמחיר שאנו אמורים לשלם על ליטר בנזין הוא 5 שקלים, נניח שהדולר התייקר ונוסיף עוד 30 אגורות למחיר(ואני מגזים) הגענו ל5.3.

סתם נקודה למחשבה אני מודע שהחישוב הוא לא נכון ב100%, אבל אם נכניס עוד משתנים ועוד אחוזים לחישוב עדיין מחיר הדלק קיום גבוה ב1 שקל ממה שהחישוב מראה שזה המון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הודיעו הרגע בחדשות:

אוקטן 95 -6.35

אוקטן 96- 6.36

הירידה תיהיה במוצאי החג.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי איך שמורידים את המחירים של הדלק ..

גם שמחיר הנפט יחזור להיות נמוך מחיר הדלק שלנו יהיה יקר מבעבר

אני פשוט לא מבין איך זה הגיוני (אפילו אם כל הסיבות והתירוצים )

מחיר הנפט היה 147$ מחיר הדלק בארץ 7 ש''ח

מחיר הנפט 106$ מחיר הדלק בארץ 6.35 ש''ח

פורסם

'' בעקבות הירידה החדה במחיר הנפט, שנפל ב-34% מאז שנגע בשיא של 147.27 דולר לחבית ב-11 ביולי, הוריד היום מריל לינץ' את תחזיתו למחיר הנפט ב-2009 ל-90 דולר לחבית, לעומת תחזית קודמת שצפתה כי מחיר הנפט יעמוד ב-2009 על 107 דולר לחבית. בנק ההשקעות הזהיר מפני אפשרות של מיתון עולמי, אשר עשויה לדבריו להפיל את מחיר הנפט ל-50 דולר לחבית בשל הירידה החדה בביקוש לנפט בארה"ב, באירופה ובשווקים המתעוררים. ''

http://finance.walla.co.il/?w=/134/1355284

בנוסף לזה מתפתחת מגמה חדשה של חסכון בדלק שכנראה תעזור להוריד עוד יותר את הביקוש

פורסם

הנפט שוב ירד: מחירו נקבע על 93.88 דולר לחבית

הנפט מסכם ירידה שבועית של יותר מ-12% וירידה של כ-37% מאז השיא אליו הגיע ביולי השנה, כשמחירה של חבית נפט עמד על כ-147 דולר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3604969,00.html

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תידלקתי לפני יום דלק 95 בתחנת דלק של "דלק"

וליטר עלה 6.1,עדיין יקר אבל אין מה לעשות.

יקר יקר אבל עדיין אנחנו ממלאים

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...