Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר יודע איך החישוב של הנפט מתבצע זה פורסם גם בynet.

אבל חודש שעבר המחיר נקבע מראש בין100 ל 120$ דולר לחבית אם תחפש תראה באתר את הכתבה.

כמה ימים אחרי תחילת החודש המחיר התחיל לצנוח חופשי למטה לחבית נפט אבל החישוב כבר בוצע, מה שזה אומר שהמדינה עד עכשיו עשתה קופה על כל המדלקים שמשלמים עדיין לפי סכום מעל 100$ כשהמחיר העדכני לחבית כבר ממזמן מתחת ל90$ לחבית.

והטענה שלי היא שבסוף החודש המחיר יעלה שוב למעלה ואם תהיה הוזלה היא כמעט ולא תורגש.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי קבע את המחיר מראש?

שוב, תסתכל בקובץ האקסל שמגיע ישירות מהאתר של משרד התשתיות הלאומיות ותראה בעצמך שהמחיר לא נקבע מראש אלא חושב עפ"י מחיר החבית בסוף החודש שעבר (ליתר דיוק, 22 עד 26 לספטמבר).

גם אם מחיר החבית ירד באמצע החודש (כמו שקורה עכשיו), מחירי הדלקים יתעדכנו רק בסוף החודש. למה? ככה קבעו.

גם כשהיתה עליה חדה במחירי הנפט באמצע החודש לא עדכנו את מחירי הדלקים. אבל אז אף אחד לא יצא בטענות חסרות בסיס כי זה היה די נחמד.

ואם אתה רומז שארגון אופ"ק וסוחרי הנפט הגדולים משחקים עם מחירי החבית רק בשביל משק הנפט הישראלי שצורך בקושי 1% מהנפט בעולם - אז אתה טועה, ובגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טענתי שהחישוב לחודש הזה בוצע לפי 120$ לחבית, אני לא זוכר למה עשו את זה.

אני אחפש את זה כבר ואם אני טועה אז מצטער, אני זוכר שרתחתי מעצבים כשראיתי את זה אז אני די בטוח בזה שחישבו לפי 120$ לחבית.

ובקשר לטענה האחרת שלי - אמרתי שלפי החישוב שבוצע אנחנו משלמים עדיין בין 100 ל120$ לחבית.

בינתיים הנפט כרגע עומד על 70$ דולר!!

המדינה כרגע עושה ערמות של כסף על חשבוננו כי הדלק מתעדכן בסוף החודש.

ואיכשהוא תמיד יוצא שבסוף החודש מחיר הנפט מזנק למעלה!

לא טענתי לקונספירציות סודיות בממשלה או לתוכנית של אופ"ק למרר לנו את החיים, אבל זה מרתיח אותי לשים 400 שקל למיכל כשבתאכלס זה אמור להיות משהו כמו 350 או 320 שקל רק בגלל שפעם בסוף חודש מתבצע חישוב חדש למחיר הדלק.

ובסה"כ הלוואי והיו מחשבים את המחיר פעם בשבועיים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני לא מבין למה רוצים אבל להעלות את המחיר.

בשביל מה זה עכשיו דחוף להם לקיים את הישיבה?

הרי כשהמחיר לחבית היה 140$ לא ראיתי ישיבות חירום רק שמעתי שבסעודיה או משהו כזה ינסו להפיק יותר נפט.

ועכשיו כשהנפט בשפל הם נלחצים ורוצים להעלות את המחיר.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

קרא את הת'רד מתחילתו ועד סופו וגם אתה תדע מתי מחירי הדלק יתעדכנו. תוכל להשתמש בידע זה כדי להרשים בני משפחה וחברים במקום להתעצל ולשאול בפורום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נשיא אופ"ק: מדינות הארגון יחליטו על הורדה משמעותית בתפוקת הנפט

איראן: תפוקת הנפט של אופ"ק תיחתך ב-1-3 מיליון חביות ליום; גורדון בראון: מדובר בהפחתה שערורייתית

http://finance.walla.co.il/?w=/134/1362860

מעניין עד כמה מחיר הנפט יקפוץ

פורסם

איזה ביזיון, בקיצור אין שום סיבה שנפט יעלה כל כך הרבה וכל הזמן הזה ארגונים גדולים שיחקו עם האנשים העיקר כדי להעלות את המחירים.

נראה איך מדינות העולם בעלי האינטרסים שהנפט יהיה במחיר נמוך יגיבו

פורסם

תיאורטית כן.

מעשית, הטיסה של הדולר חתכה חלק גדול מירידת הנפט.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

היה צפוי שזה מה שיקרה הרי מההתחלה אמרו שבפגישה ידונו בקיצוץ תפוקת הנפט על מנת להעלות את המחיר.

כל החודש הנפט היה בשפל ועכשיו לקראת הסוף ותחילת חישוב הממוצע וחישוב עלות הבנזין לחודש הבא עוד פעם המחיר לחבית יעלה ועם התחזקות הדולר עוד יעלו את המחיר במקום להוריד.

מעניין לדעת בכמה המחיר יעלה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
תיאורטית כן.

מעשית, הטיסה של הדולר חתכה חלק גדול מירידת הנפט.

תביא בחשבון שהחלשות הדולר היא שדחפה את מחירי הנפט כלפי מעלה.

כשהאמון במטבע נחלש המשקיעים מחפשים הגנות בסחורות כמו זהב (מתכת דפנסיבית שאוגרים כשאין דרך אחרת לשמור על ערך הנכסים), אבל גם בנפט.

לכן אחד מתוצרי הלוואי של החלשות הדולר בעולם (ביחס ליורו ולא ביחס לשקל שלא מעניין אף אחד), היה העלייה במחירי הסחורות.

אל תצפה שגם מחיר הנפט ירד וגם הדולר יחלש.

אגב, כפי שכבר כתבתי - מה שמעניין אותנו הוא מחירה של חבית נפט בשקלים והמחיר הזה ירד בצורה רצינית ביותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...