Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתבסס על כך שעוד חודש כבר לא יהיה משבר כלכלי, או לפחות השווקים יהיו בעליה... :)

משבר לא משבר, זה סתם כותרת בעיתון.

אבל תסתכל על הנתונים - צריכה, אבטלה, צמיחה וכו'. תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל הכלכלה לא במיטבה ויקח כמה זמן (לא חודש) כדי לחזור לפריחה ששררה בשנים האחרונות.

ואל תסתכל רק על הבורסה. יום אחד המדד עולה ב 5% וכבר מדברים על התאוששות :|

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיל, אם אתה כל כך בטוח אתה יכול לשים את הכסף שלך על זה ולהתעשר

אני עדיין לא רואה סיבה של פער כזה.

בערך שליש ממחיר הדלק הוא מס בלו (שלא משתנה עם מחיר הנפט)

מע"מ מכיר? אתה יכול לעשות את החשבון לבד

ושאר העלויות שהוזכרו

פורסם

מה גם שמחיר הדלק מעולם לא הגיע ל180 דולר לחבית (במקסימום הוא נשק ל150 דולר).

ואל תשכח שכשזה קרה, הדולר היה באיזור ה3.4 בעוד היום הוא כבר חצה את ה3.8

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מחיר הבנזין כולל בתוכו גם מיסים, עלויות הובלה, זיקוק, רווחים של גורמים שונים ועוד, וגם מושפע משער הדולר, אז גם אם מחיר הנפט יהיה 0$ עדיין יהיה מחיר מסויים לבנזין, וגם אם מחיר הנפט ירד אך הדולר יעלה, מחיר הבנזים עלול לעלות.

ואם אתה מנתח את הפרוט החלקי הזה אז:

זיקוק נפט עושים באמצעות אנרגית חום, אנרגיה - נפט.

הובלה עושים באמצעות דלקים שונים - נפט.

התלות שלנו בנפט ופחם (דלא מאובנים) היא מוחלטת ומשפיע גם על עלות הקוטג' בסופר באופן כמעט מוחלט ובלעדי!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
גיל, אם אתה כל כך בטוח אתה יכול לשים את הכסף שלך על זה ולהתעשר

בערך שליש ממחיר הדלק הוא מס בלו (שלא משתנה עם מחיר הנפט)

מע"מ מכיר? אתה יכול לעשות את החשבון לבד

ושאר העלויות שהוזכרו

אתה מתכוון מה שנשאר מהכסף שכבר היה בבורסה בזמן הנפילות... :(

בכל אופן, שמתי עוד.. ואני מקווה שיתחילו קצת עליות בקרוב כדי לכסות קצת הפסדים.

פורסם
מחירי הבנזין והסולר יירדו שוב בדצמבר: אגרות הנמל ליבוא דלק ומוצריו הוזלו ב-62%

האחוזים בשמים והתוצאה שואפת לאפס.

כיום הנמל גובה עד 30 ש"ח לטון נפט. גם אם הנמל יספק את שירותיו בחינם, ההוזלה היא 3 א"ג לליטר + מע"מ.

בפועל הרכיב הזה ייתן 1-2 א"ג הנחה לליטר.

פורסם
אתה מתכוון מה שנשאר מהכסף שכבר היה בבורסה בזמן הנפילות... :(

בכל אופן, שמתי עוד.. ואני מקווה שיתחילו קצת עליות בקרוב כדי לכסות קצת הפסדים.

ברור שיהיה תיקון טכני די חד , אבל אם הבורסה האמריקאית עולה ב10 אחוז בלילה אחד , אתה צריך להבין שמדובר על תיקון טכני . המצב של הכלכלה עדיין בקאנטים והוא כנראה ישאר כזה . אני במקומך הייתי נזהר מאוד מלהכנס לבורסה לטווח קצר , כי זה מתכון לפשיטת רגל כרגע.

ואם אתה חולם שהמצב הכלכלי ישתפר בשנה הקרובה , אתה לא מבין היכן אתה נמצא. אתה הולך לראות סרט כזה שלא תשכח אותו הרבה זמן

בברכה יהודה

פורסם
ברור שיהיה תיקון טכני די חד , אבל אם הבורסה האמריקאית עולה ב10 אחוז בלילה אחד , אתה צריך להבין שמדובר על תיקון טכני . המצב של הכלכלה עדיין בקאנטים והוא כנראה ישאר כזה . אני במקומך הייתי נזהר מאוד מלהכנס לבורסה לטווח קצר , כי זה מתכון לפשיטת רגל כרגע.

ואם אתה חולם שהמצב הכלכלי ישתפר בשנה הקרובה , אתה לא מבין היכן אתה נמצא. אתה הולך לראות סרט כזה שלא תשכח אותו הרבה זמן

מילים כדורבנות

פורסם

עזבו אותכם מהכל, בינתיים הנפט ממשיך לרדת והדולר לא מראה סימנים של עליות חדות בטווח הקרוב.

בטוח שיש לנו חודשיים לפחות של מחירי דלק "נורמליים".

גם אם הדולר יתחזק הנפט עדיין יהיה במחיר נמוך לחבית והעלייה במחיר הבנזין לא תהיה משמעותית כמו 80 האגורות שירדו עכשיו.

לפי דעתי בינואר נהיה באותו מצב כמו בינואר אשתקד של 5.90 לליטר 95.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני במקומך הייתי נזהר מאוד מלהכנס לבורסה לטווח קצר , כי זה מתכון לפשיטת רגל כרגע.

יהודה, אני לא כל כך מסכים איתך.

כפי שאני מכיר את התחום (ואני מכיר אותו היטב), לעולם אין להשקיע בבורסה סכום שאי אפשר לעמוד - כלכלית ונפשית - באבדנו המוחלט.

זו התורה על רגל אחת.

להערכתי ישנן כיום בשוק השקעות שלטווח הבינוני -ארוך יישאו פירות יפים מאוד.

פורסם

באסה... עכשיו היצרנים האמריקאים יבטלו/יקזזו את ההנחות שהם נותנים על התוצרת עם המנועיים המפלצתיים (4+ ליטר) :(.

פורסם

אל דאגה ראיתי בפוקס ניוז שאין להם בכלל ביקוש (לג'יפים) אפילו לא במחירים מצחיקים, אני לא מבין מה אנשים מוצאים בג'יפים המגושמים , אם מישהו רוצה להרשים אז אם כבר במרצדס או B.M.W או אאודי( מכוניות לא ג'יפים)

מישהו יודע מתי המחיר המוזל מתעדכן ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לא דיברתי על ג'יפים.

דיברתי על "מכוניות שרירים" שלאחרונה כל היצרנים החליטו להחזיר לאור ההצלחה של מספר גרסאות "רטרו" מבית יצרנים אחרים.

(או במילים אחרות, Chevy Camaro SS)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...