Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאופק הצליחו במהלך שלהם להרוס לנו את הפנטזיה שמחיר הדלק יהיה נמוך.

אבל מזל שכבר ה 29 לחודש וגם אם הנפט יעלה בכמה דולרים, עדיין המחיר לדלק בארץ ירד לפחות החודש הזה.

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר לא יעלה כמו בפעם האחרונה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באמא שלי אני חייב לשאול אתכם (אתכם= אלה שדשים בנושא הדלק כל חודש באילו מדובר בתגלית מדעית חדשה) שאלה:

בשביל מה זה טוב כל החישובי דלק האלו? מה, אם הדלק יעלה 8 שקל לא תתדלקו? או שאם הוא יעלה 3 שקל אז תביאו מיכל דלק של KENWORTH כדי לחסוך עוד 200 שקל? מה אם הדלק יעלה 3 ש"ח לליטר אתם פתאום תתחילו לנסוע יותר רק כי הדלק יותר זול?

ואני, אני בכלל לא אכפת לי כי ממילא אני ממלא ב100 ש"ח, ככה שמחיר הדלק לא מעניין אותי.

ROOONEEYY

פורסם
הבנתי שהמחיר כבר נקבע ל 5.55 לסוף השבוע אז זה כבר לא משנה אם יעלה או לא כי זה לכל החודש

זה הייתה הערכה למחיר , אבל המחיר לא יהיה רחוק מזה כי במקביל הדולר נחלש .

פורסם
באמא שלי אני חייב לשאול אתכם (אתכם= אלה שדשים בנושא הדלק כל חודש באילו מדובר בתגלית מדעית חדשה) שאלה:

בשביל מה זה טוב כל החישובי דלק האלו? מה, אם הדלק יעלה 8 שקל לא תתדלקו? או שאם הוא יעלה 3 שקל אז תביאו מיכל דלק של KENWORTH כדי לחסוך עוד 200 שקל? מה אם הדלק יעלה 3 ש"ח לליטר אתם פתאום תתחילו לנסוע יותר רק כי הדלק יותר זול?

ואני, אני בכלל לא אכפת לי כי ממילא אני ממלא ב100 ש"ח, ככה שמחיר הדלק לא מעניין אותי.

לא זה פשוט אומר שכשנתדלק אז במקום לשלם 320 שקל על מיכל דלק מלא אנחנו נשלם 280 או אפילו פחות, יש מבין?

ואם דלק יעלה 8 שקל אני יתחיל לנצל את החוגר שלי לנסיעות בין עירוניות!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
הבנתי שהמחיר כבר נקבע ל 5.55 לסוף השבוע אז זה כבר לא משנה אם יעלה או לא כי זה לכל החודש

http://news.walla.co.il/?w=/1/1369151

5.51 ש"ח לליטר בתדלוק עצמי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ידעתי שאמורה להיות הורדה, לכן החלטתי לחסוך ושמתי היום דלק ב 100 שקל ( במקום מלא ).

נקווה שהמחיר יהיה קבוע לפחות בחודש הבא, ולא ישתנה אחרי שבוע.

פורסם

בוואלה כתוב שהסולר ירד ב34%, האם זה יתכן ?

בכל מקרה, 34% ירידה תחסוך לי, כבעל משאית ורכב דיזל פרטי, מעל 2000 ש"ח בחודש.

משמעותי, לא ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3615416,00.html

תראו את תגובה 47, האיש אדיוט עולמי, אז אם זה לא מצחיק מאוד, אז זה עצוב טוטאלי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה מעניין אותנו (לפחות אותי) בתור בנאדם שנוסע הלון חזור למכללה 4 פעמים בשבוע שזה 90 ק"מ כל פעם זה משמעותי על משכורת של סטודנט.

פורסם

אתה רציני?

אם דלק היה עולה 3 ליטר אז כן הייתי נוסע הרבה יותר ממה שאני נוסע היום. וגם לך זה כן משנה. כי אם ליטר יעלה 3 שקל ב100 שקל תכניס לעצמך 34 ליטר ואם הוא יעלה 8 שקל לליטר ב100 שקל תמלא רק 12 וחצי ליטר.

נו אז עכשיו יש הבדל או אין הבדל?

פורסם
ברור שיהיה תיקון טכני די חד , אבל אם הבורסה האמריקאית עולה ב10 אחוז בלילה אחד , אתה צריך להבין שמדובר על תיקון טכני . המצב של הכלכלה עדיין בקאנטים והוא כנראה ישאר כזה . אני במקומך הייתי נזהר מאוד מלהכנס לבורסה לטווח קצר , כי זה מתכון לפשיטת רגל כרגע.

ואם אתה חולם שהמצב הכלכלי ישתפר בשנה הקרובה , אתה לא מבין היכן אתה נמצא. אתה הולך לראות סרט כזה שלא תשכח אותו הרבה זמן

ברור שיהיה תיקון טכני חד ואפילו כמה כאלה ובניהם ירידות חדות גם הן, כי אנשים ימכרו כדי לממש רווחים.

אבל אם בחודשים הקרובים המגמה הכללית תהיה עליה, זאת אומרת שיש התאוששות כלשהי.

הרבה חברות שהמניות שלהן נפלו לשפל של כל הזמנים, לא קרה לחברה עצמה שום דבר, התוצאות יהיו כמו שהיו תמיד ולכן אין סיבה שהמניה לא תחזור לעלות.

אלא אם יהיה מיתון עולמי ואז התוצאות של כל החברות יהיו פחות טובות, מה שלדעתי לא המצב עדיין.

אני בטוח שהמצב הכלכלי ישתפר, כי מהשפל שאליו הוא הגיע החודש הוא יכול רק להשתפר.

אני בטוח שיהיו עוד הרבה נפילות בדרך ואלה בדיוק ההזדמנויות לעשות כסף מצד אחד, או להפסיד הרבה מאידך.

אני לעומתך חושב שזה המתכון להרוויח דווקא ולא לפשוט רגל.

מניות צנחו בצורה פסיכית וברור שהן יעלו. מה שקרה בימים האחרונים... כמו 3 מניות שאני מכיר שעלו ב100% בשבוע.

מי שנכנס בזמן (ולפני שבוע\שבועיים היה ה-זמן), הרוויח ;) צריך לרכב על הגל הירוק ^ :twisted:

** אסור אסור אסור לקחת הלוואות ולהתפרע. קח סכום כסף נזיל שיש לך וזרום איתו. יכול מאוד להיות שתכפיל או תשלש אותו בפחות מחודש. כמובן שיכול להיות שגם תפסיד את רובו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...