Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

65*3.75 = כ- 245 ש"ח לחבית.

זה מחיר המוצא שלנו לחודש הבא. אם מחיר החבית יוזל (בשקלים, בשקלים), אז ניתן יהיה לצפות להנחה נוספת גם בקביעת המחירים הבאה.

עד אז - סעו בזהירות עם בנזין מוזל.

פורסם

אויש תעשו לי טובה. כל אלה שבוכים על המחירים ואעלק נוסעים פחות ממה שנסעו פעם. אם אין כסף לדלק אף אחד לא אמר שחייבים לנסוע במכונית. יש אוטובוסים יש רכבת ולא חייבים לנסוע במכונית. במיוחד כשאתה סטודנט, אם אין כסף לדלק אז לא קונים סוזוקי סוויפט 2008, אלא קונים סוזוקי סוויפט 1988, ואז נפתרות כל הבעיות. אני לא בא להגיד לך במה לנסוע, אני רק אומר שכל הבכי הזה ללא מעשים הוא דיי מיותר, וכל השרשורים שנפתחים בפורום נראים כמו איזה סרט של אבי ביטר (בכי בכי בכי וקיפוח).

ולתגובה של KILLER 2004:

אם לא הבנת מה שאמרתי בשורה האחרונה היה בצחוק. ברוך השם במתמטיקה אין לי בעיות.

וכן, גם אם הדלק היה עולה 3 ש"ח לא הייתי נוסע יותר, מהסיבה שעכשיו אני נוסע לכל מקום שאני צריך ולא מחשבן לעצמי דלק שמדלק. ואם הדלק היה יורד ל3 ש"ח זה לא שפתאום הייתי מתחיל לנסוע לאילת מטולה 3 פעמים בשבוע סתם כי בא לי, וכי הדלק זול, כי כמו שלא נסעתי כי לא היה לי צורך לנסוע כשהדלק היה 6 ש"ח, ככה אני לא אסע כי אין לי צורך כשהדלק 3 ש"ח.בדיוק כמו שאני לא אסע סתם ככה (למעט טיולי נהיגה, טיולי נהיגה לא נכללים בהגדרות של סתם ככה) אם יחלקו לי דלק חינם.

ROOONEEYY

פורסם

לא הרגשתי עומס כי תידלקתי ב 4 (למען האמת הייתי היחיד בתחנה) ולמזלי גם לא היה חסר דלק! (מה שכן אני בטוח שבסביבות 12 היה עומס ואולי חוסר, וחכו מה יהיה לאורך היום כשאנשים יתחילו להתעורר)

ההבדל במחיר ממש מורגש

לילה טוב.

פורסם

ליטר 98 עולה, שימו לב... 6.05 ש"ח לליטר בתדלוק עצמי! :lol:

מצוין!עשית לי את היום:-)

מקווה שיישאר דלק אחה"צ..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מחיר מיכל אצלי ירד ב-136 ש"ח, לאומת הימים הרעים. :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תענוג. רק שישאר ככה הרבה זמן ואולי אפילו ירד עוד קצת, למרות שלא צריך להיות חמדניים :)

כיף למלא מיכל ב270...

פורסם

יש סיכוי שחודש הבא נגיע לסביבות הארבע שקל?הרבה אנשים אומרים לי שנגיע אבל אני בספק רב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...