Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אור ברמקולים ??? מפרט מה חיברתה ליפו חיברתה... ?

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם

אני מניח שהתכוונת לזה:

http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?auctionid=7692319&came=322

הקישור שנתת לא עובד..

* נורית LED אולטרה סגול בתוך הרמקול למראה מרהיב

אולי זה יעזור למישהו להבין את העניין, בקשר לתשובה - אין לי לתת לך מצטער נראה שאם המנורה דולקת זה מחובר עד למכשיר בלי נתקים לפחות :}

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
בלי שתפרט יהיה קשה מאוד לעזור לך

קצת קשה לי לפרט כי אני לא מבין בדברים האלו כל כך..

חיברתי את החוטים שקיבלתי לרמקול הימיני חיברתי +- . עכשו בסוף החוטים שקיבלתי יש כמו שתי יציאות נחושת כאלו ואותם אני מחבר לחוטם שיש לי באוטו אני מחבר אותם בסיבוב כזה עם דבק סלוטפ וזהו. מדליק תאוטו וכלם לא שומעים כלום יש רק אור ברמקולים .

(היה לי לפנכן רמקולים של האוטו ועבדו לי )

בעיה...

:-(

פורסם

יכול להיות שהוא חיבר הפוך?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אין לי מושג מה עשית שם..

תבדוק שהפלוס הולך לפלוס והמינוס הולך למינוס

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לצערי שתי ההודעות מעלי שטותיות. גם עם היה מחובר הפוך זה היה עובד. (בפזה חשמלי הפוכה. אבל עובד)

שאלה

יש לך על הרמקולים החדשים 2 זוגות של חיבורים.

כי יש לי הרגשה שחברת את החוטים של הלד לרדיו דיסק. ולא חיברת לטרמינלים של הרמקול.

צריך להיות לך 2 חיבורים על הרמקול (לשוניות מתכת.) אתה מחבר לשם את החוטים של הרמקולים הישנים.

ויש לך חוט (מה שמחובר היום לחוטים הישנים) שהולך לLED. אותו אתה מחבר למתח ישיר של 12V.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אין לי מושג מה עשית שם..

תבדוק שהפלוס הולך לפלוס והמינוס הולך למינוס

תודה אחי על העזרה אני יבודק ..

פורסם

כמה פעמים אמרתי לכם לא לחבר את המינוס של הרמקול לפלוס של המצת סיגריות! :-P

רוצה אש? :-D

זה נשמע כמו משהו שיכול ליפול על כמה דברים אפשריים:

1. לא ליפפת את החוטים כמו שצריך והחוט של המינוס נגע בבודי של הרכב - אחד מהשניים הלכו - פיוז בHU (ואם לא פיוז אז חלק פנימי בHU) או הסליל של הרמקולים.

2. קצר - נשמע הכי הגיוני למען האמת אם אף רמקול לא מנגן.

נתק את הרמקולים ותעשה להם את הבדיקות הבאות:

1. תזיז בעדינות את הממברנה עם האצבעות שלך - ממברנות תקועות? תגיד שלום לרמקולים - נשרפו הסלילים - בטוח קצר.

2. ממברנות זזות חופשי? - תיקח סוללה 9 וולט ותיגע לשבריר שניה בהדקים של הרמקולים - הרמקול זז? יופי מזל-טוב, לפחות הרמקולים תקינים.

במידה ו- 2 הוא הנכון - תנסה לחבר רק את אחד הרמקולים לחוטים שלו ואל תסגור עדיין את כל העסק אלא תנסה לראות אם בדרך מסויימת הרמקולים עובדים לך או לא.

נתק את הרמקול הראשון וחבר את השני - אם רק אחד עובד, הבעיה בצד השני.

מציע לך גם לבדוק עם רב מודד את החוטים (בשביל זה אתה צריך לבדוק גם את הצד של הHU בכל מקרה) לראות שאין נתקים או שאין קצרים.

לא יודע לעשות את זה? - תחסוך לעצמך כבר עכשיו הרבה צרות ותיגש למתקין, אני מקווה שלא קיצרת עוד דברים בדרך - מחשבי רכב, קריות אוויר, נורות תאורה בדש בורד וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לצערי שתי ההודעות מעלי שטותיות. גם עם היה מחובר הפוך זה היה עובד. (בפזה חשמלי הפוכה. אבל עובד)

שאלה

יש לך על הרמקולים החדשים 2 זוגות של חיבורים.

כי יש לי הרגשה שחברת את החוטים של הלד לרדיו דיסק. ולא חיברת לטרמינלים של הרמקול.

צריך להיות לך 2 חיבורים על הרמקול (לשוניות מתכת.) אתה מחבר לשם את החוטים של הרמקולים הישנים.

ויש לך חוט (מה שמחובר היום לחוטים הישנים) שהולך לLED. אותו אתה מחבר למתח ישיר של 12V.

אה, אז מצטער לא ידעתי את זה.

בכל אופן יש לי הרגשה שאתה צודק לגבי החוטים.

פורסם

אם הLED עובדים על מתח AC שזה מה שהרמקולים מקבלים אז הם אמורים לדלוק גם אם מחברים אותם לאחד ההדקים לא?

במידה ויש גם חוטים בנפרד ללדים למתח 12 וולט אז יכול להיות באמת שחוברו החוטים הלא נכונים.

שכחתי לקחת את הLED בחשבון - לא ראיתי איך חיבורים של רמקולים כאלה נראים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...