Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי נסעתי מאילת לקרית גת ולפני שיצאתי בדקתי שמן ולא היה הרבה,בערך רבע מיכל בקיצור אמרתי נגיע לקרית גת נמלא וזה ברח לי מהראש.אתמול בלילה אני בא לצאת בודק שמן ואין כלום.. ממש כלום! המדיד נקי. ישר מילאתי 3 ליטר אבל העניין הוא שהמיכל מים פתאום נהיה בצבע חום בהיר כזה עם בועות....מה אתם חושבים זה סימן לראש מנוע או שיכול להיות שזה בגלל שנסעתי בלי שמן? לציין שנסעתי די הרבה אחרי שהגעתי לקרית גת משהו כמו 300 ק"מ.אחרי שמילאתי שמן נסעתי לתל אביב וחזרתי והשמן נשאר בצבע נורמלי כמו שצריך וגם האוטו סוחב כמו תמיד.. מה אני אמור לעשות חברה,תעזרו לי..

פורסם

בועות במיכל העיבוי סימן ממש רע לפריצת אטם ראש/בריחת קומפרסיה מדרך אחרת.

לדעתי ניגרם נזק כבד למנוע, בדוק אם אתה שומע רעשים בסל"ד גבוה, בדוק אם המנוע מעשן.

פנה למוסך לבדיקה לדעתי הנזק כבר ניגרם.

אם היה חסר 3 ליטר זה אומר שנישאר כחצי ליטר-ליטר שמן, ואני חושב שהכמות הזו ניתקעה בקרטר והמשאבת שמן לא הגיע לכמות הקטנה הזו, שזה אומר שהמנוע עבד ללא שמן, יש בקרטר(אגן שמן) רשת כזו שמשם המשאבה שואבת שמן הרשת הזו היא ממוקמת קצת בגובה וצריך שיהיה מעל מפלס מסויים כדי שיגע שמן ברשת.

פורסם

האם המים עדיין שקופים? אם לא אז כנראה שba323f צודק.. אם כן אז יש כמה סוגים של מים(לא מקוריים) שעלולים לשנות את הצבע שלהם לאחר התחממות יתר... בכל מקרה נסיעה ללא שמן או אם חוסר שמן תגרום נזק, אך לא תמיד בלתי הפיך...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אני מכיר מקרים שנסעו בלי שמן אבל לא לגמרי, אלא רק קצה המדיד רק ממש הקצה של המדיד(ה"שפיץ") היה עליו טיפה זעירה של שמן, זה עוד בסדר המנוע נסע עם השמן במצב כזה אך היה לחץ שמן נמוך.

אבל מיקרה שחסר 3 ליטר שמן בהנחה שהמנוע צריך כ 3.5-4 ליטר זה ממש חמור מאוד.

פורסם

מילאתי 3 ליטר כי זה מה שהיה לי אבל היה חסר יותר וכשבדקתי לפני לא היה כלום המדיד פשוט היה נקי..ואני יודע מה זה שמן במים ומכיר את הצבע שלו זה משהו כמו טחינה כזה אבל עכשיו זה צבע אחר זה חום כזה כמו צבע של חלודה.. והרכב עבר טיפול 10000 לפני 3 אלף ק"מ.ולא נדלק לי הנורה משום מה!!

• ספונסר פורום
פורסם

אין קשר בין חוסר השמן לבועות או לצבע של מיכל העיבוי

למזלך המנוע קיבל מעט שימון מהכמות הקטנה שנשארה באגן

ולכן לא נדלקה לך נורת השמן ולא נגרם לך נזק למנוע .

כנראה שהרכב שלך צורך שמן מסיבה כל שהיא ועליך לעקוב אחרי הצריכה

הזאת ולהוסיף כשחסר כדי לא להגיע למצב הזה שנית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
יום שלישי נסעתי מאילת לקרית גת ולפני שיצאתי בדקתי שמן ולא היה הרבה,בערך רבע מיכל בקיצור אמרתי נגיע לקרית גת נמלא וזה ברח לי מהראש.אתמול בלילה אני בא לצאת בודק שמן ואין כלום.. ממש כלום! המדיד נקי. ישר מילאתי 3 ליטר אבל העניין הוא שהמיכל מים פתאום נהיה בצבע חום בהיר כזה עם בועות....מה אתם חושבים זה סימן לראש מנוע או שיכול להיות שזה בגלל שנסעתי בלי שמן? לציין שנסעתי די הרבה אחרי שהגעתי לקרית גת משהו כמו 300 ק"מ.אחרי שמילאתי שמן נסעתי לתל אביב וחזרתי והשמן נשאר בצבע נורמלי כמו שצריך וגם האוטו סוחב כמו תמיד.. מה אני אמור לעשות חברה,תעזרו לי..

איך אתה נוסע נסיעה ארוכה כזו כך ?, מקווה מאד שלא נגרם לך נזק למנוע !.

תבדוק לאן הלך כל השמן, נזילות וכדומה, ואם אתה יודע שהמנוע אוכל שמן תדאג שיהיה לך גלון ברכב !.

מקווה שלמדת לקח חשוב איך לשמור על המנוע !

בברכה אסף

פורסם

לדעתי, כן נגרם נזק מתמשך למנוע. בנסיעה של 300 ק"מ ללא שמן מספיק, יש קשר להתחממות המנוע ולפריצת פקונג הראש.

שלא לדבר על נזק לקרנק.

אם מיכל המים פתאום נהיה בצבע חום עם בועות, וזה לא היה לפני, ברור שיש קשר. האם נורת לחץ השמן נדלקת עכשיו, בהדלקת הסוויצ' ללא הנעה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נורת השמן לא נדלקה אף פעם מאז שהאוטו אצלי (חצי שנה) והאוטו אף פעם לא הראה סימנים של התחממות בלוח המחוונים..

יכול להיות שהסימנים במים זה מסיבה אחרת שלא קשורה לואקום ראש? כי המנוע ממש לא מרגיש כאילו יש לו בעיה!!

פורסם

האם נורת לחץ השמן נדלקת עכשיו, בהדלקת הסוויצ' ללא הנעה
הוא בעצם שואל אם הנורה עובדת - כלומר כשאתה עם חצי סוויץ' וכל הלוח מחוונים דולק ומנצנץ, אם גם נורת לחץ השמן דולקת, או שהיא שרופה/מקוצרת (ואז כמובן לא תדלק גם במקרה של מחסור בשמן)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לדעתי,אי אפשר לדעת אם נגרם נזק או לא.

הפתרון הטוב ביותר יהיה להערכתי הוספת שמן בכמות שנדרשה,לגשת למוסך /מכון רדיאטורים לבדיקה של לחץ הפוך ו/או איבוד לחץ במנוע.

מעבר לכך,כמובן שכדאי לרענן את נוזל הקירור,לעקוב אחרי שינויים אם יהיו ובמיוחד לשים לב שבמדיד השמן לאחר החלפת השמן ונוזל הקירור לא מצטברת "טחינה",דבר שעלול להעיד על אטם ראש פרוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...