Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC - אני משוחד אבל גם מאוהב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שירוקו עם מנוע דיזל? על מי אתה עובד?

תראה לי רכב ספורט/ספורטיבי אחד שמגיע לארץ עם מנוע דיזל.

לאון FR TDI

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם יכולים לקנות אותה כבר עכשיו, קוראים לה אודי TT... :shock:

הTT יקרה בהרבה, גרסת הV6 מבוקרת שוב ושוב בגלל המשקל (ביקורת שלא ספגה הR32), ונראה שVW יודעים לכייל את המכוניות שלהם בצורה עדיפה מאודי בכל מקרה. לשירוקו גם ארבעה מושבים שימושיים לחלוטין. ומחיר כבר אמרתי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למיטב ידיעתי, פולקסווגן לא הוציאו את השירוקו עם מנוע 3.2 :roll:

יותר מזה, למיטב ידיעתי, פולקסווגן לאט-לאט יוציאו את מנוע ה3.2 מהליין שלהם ויחליף אותו מנוע 3 ליטר מוגדש (סופרצ'ארג'ר) בעל 290 כ"ס.

(שכבר החליף את ה3.2 באודי A6 מתוחת הפנים, ולאט לאט יחליף את ה3.2 בכלל ההיצע של הקונצרן)

אם הם בכל זאת יוציאו שירוקו עם מנוע 3.0 מוגדש - עומר, תוסיף אותי לרשימה :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא הוציאו כזו, נכון. אבל בפירוש דובר על גרסת R, אם כי זו כנראה תעשה שימוש ביחידת כוח בסגנון הS3, מהסיבות הרגילות - זיהום, חסכון, וכו'. ובמקרה הנדיר וחסר התקווה שהיא אכן תגיע עם הV6 - עומר יודע איפה למצוא אותי ;)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תן לי להבין, אתה ממתין להגעה של רכב שמעולם לא הוצג וקובע כבר עכשיו שהוא יהיה מכוייל יותר טוב וזול יותר מרכב אחר? :shock:

ספר לי ישר גם מה המספרים של הלוטו בהגרלה הקרובה ועל הדרך אני מבטיח לקנות לך אחת כזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, אני משתמש במתת אלוהים בשם Common sense. אם השירוקו זולה יותר מGTI (לא TT, וגם לא S3 - סתם GTI), מדוע שלא תהיה גם גרסת הV6 שלה זולה מהTT? לא צריך הרבה, 30-40% פחות יספיקו תודה.

לגבי הכיול, השירוקו כבר מקבלת ביקורות אוהדות יותר מהTT, כך שלא צריך לנחש יותר מדי. הR32 קיבלה ביקורות טובות יותר מהS3, והGTI קיבלה ביקורות טובות יותר מA3... וכו'.

פורסם
הR32 קיבלה ביקורות טובות יותר מהS3, והGTI קיבלה ביקורות טובות יותר מA3... וכו'.

שאלת תם (נשבע לך): זו לא ה-GTI שיש להשוות ל-S3?

ואם כן, למה מושווית ה-R32?

פורסם

זה קצת קאצ'י..

כי יש A3 עם מנוע 2.0T כמו שיש בGTI.

מצד שני, הS3 היא הגרסא הספורטיבית. אבל היא עם 265 כ"ס.

הR32 היא בכלל גרסאת אקסטרים, שאם כבר אמורה לעמוד מול הRS3.

אבל גם יש A3 עם מנוע 3.2.

אז מה עושים? קונים מה שהכי אוהבים ויכולים להרשות לכיס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...