Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC - אני משוחד אבל גם מאוהב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ימין מנקודת מבט שלך כיושב בחדרים, שמאל מבחינת נקודת מבט של כאלה שבאים אליך?

ימין בפינה הרחוקה מנקודת מבט כשנכנסים לאולם...

315K לBMW מוגדשת??? תנסה אולי 465000... רכב שעונה לשם 335I והייתי שמח מאוד אם היה בידיי :twisted:.

BMW 320I קופה מאובזרת ברמה דומה לCC עולה 382000 ש"ח והיא מגיעה עם מנוע 2.0 156 כ"ס לעומת 200 כ"ס

20.4/3400 קג"מ לעומת 28.6/1700-5000 קג"מ.

9.3 0-100 לעומת 7.8 שניות בCC...

צריכת דלק של 10.7 לעומת 11.8 בCC...

שוב , הBMW רכב נהדר , אבל אם במוצר תמורת כסף עסקינן כדאי לקבל פרופורציות...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
ב 2 מילים:

הצחקת אותי.

יבואן מגעיל, אחזקה יקרה מאוד, תתרחקו כל עוד אתם יכולים ( אלא אם כן יש לכם כמה עשרות אלפים לכל טיפול... ).

אומר את זה אדם בעל נסיון, לא אחד כמוך שנוהג על פג'ו ( לא חס וחלילה שאני צוחק עליך, פשוט יש לנו נסיון מר מאוד עם BMW, אה, וכן, גם עם VW הנוכחית שאצלנו שעשתה פאשלה רצינית )

תגיד לי שאתה לא רציני...

מישהו דיבר על מחירי טיפולים? מישהו דיבר על איכות יבואן? מישהו דיבר על אחזקה?

טענתי שיש יותר הגיון לרכוש BMW/אוודי/מרצדס (לאוו דווקא בימר) בסכומים גבוהים כאלה מאשר רכב שאמור להיות מקביל ב-VW.

אמנם אני נוהג בפיז'ו, אבל הייתה בבעלותי בימר כמה שנים טובות (להבא, לפני שאתה מקליד, אולי עדיף לוודא ולא לרשום שטויות).

אגב, הניסיון האישי שלך עם VW או BMW לא קשור לשרשור (אל תעלב).

עומר,

טעות שלי, התכוונתי ל-325 האטמוספרית.

פורסם
מצטער אם נשמעה מכיווני איזושהי התנגחות.

בכל מקרה,

הטוארג כבודו במקומו מונח ולא בכדי.

הוא לא פחות טוב ממתחריו (ואף יותר) והוא מהווה פשרה הגיונית (יחסית) לרכישת רכב בסגמנט הזה מול המתחרים.

אני לא איש של סמלים אגב.. אני נוהג אפילו בפיז'ו :-P.

תודה על המידע.

מה יהיה המחיר אז?

גילוי נאות - גם אני נוהג על לאדה ..

סתם, אם נסתכל טוב טוב בשירוקו החדש, נגלה ייצור, שלדעתי לפחות ממש ממש לא יפה.. למה בדיוק מהעיצוב המדהים עם הגריל כרום הקדמי של היום, הגענו למין, אממ... תחת של רכב אמריקאי משנות ה80 שנמצאת בקדמת המכונית ..... הרי רק שם היה פס המחבר בין היחידות תאורה השונות, רק שפה הוא בולט באופן מגעיל, והפנסים בסגנון מיצובישי-מיושן..

בעע, לא אהבתי (דעתי).

אהבתי בהרבה את הסגנון הנוכחי (כמו שיש בצד

:wink:

עומר, הGT בצד שלך ? אהבתי ביותר :).

איך זה שאתה סוכן של VW, ובכל זאת יש לך סובארו ? ( מקרה דומה לשלי, יש לי סובארו, אבל מצד שני אני אוהב VW, אז קניתי אחת P: )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ימין בפינה הרחוקה מנקודת מבט כשנכנסים לאולם...
נו אז תגיד :D

אני אמרתי מנקודת מבט שאני כבר באולם.

מישהו דיבר על מחירי טיפולים? מישהו דיבר על איכות יבואן? מישהו דיבר על אחזקה?

טענתי שיש יותר הגיון לרכוש BMW/אוודי/מרצדס (לאוו דווקא בימר) בסכומים גבוהים כאלה מאשר רכב שאמור להיות מקביל ב-VW.

אמנם אני נוהג בפיז'ו, אבל הייתה בבעלותי בימר כמה שנים טובות (להבא, לפני שאתה מקליד, אולי עדיף לוודא ולא לרשום שטויות).

אגב, הניסיון האישי שלך עם VW או BMW לא קשור לשרשור (אל תעלב).

אז אתה מעריץ סמלים, זה מה שיש לי להגיד לך.

נכון, BMW זה באמת כיף, אבל זה לא שווה את הכסף והזין שתקבל מהמוסך שלהם בטיפולים.

סורי ^_^

גם לנו יש בימר כמה שנים טובות ( ולא אחת ולא 2 היו אצלנו, מעל 4 )

מכונית בחצי מליון שנתקעת באמצע הדרך אחרי 6 שנים של טיפולים רק בקמור, מבחינתי אכזבה ( אפילו עם מסחריות שיש לנו 6 שנים זה לא קרה ).

או גיר שהולך לעזאזל אחרי חודשיים של שימוש ברכב ( כשהוא מגיע חדש מהיילונים ) ועוד שהרכב עלה חצי מליון, זו גם אכזבה.

כמו הפאסאט שיש לנו, שאחרי 500 ק"מ הייתה צריכה לראות מוסך, וגם היחס שהביאו לנו היה מחפיר.

נקודה להונדה, שהסיוויק לא ראתה מוסך בגלל בעיה טכנית שצצה ככה סתם.

פורסם

yaniv572, אני באמת מנסה להבין אם אתה אמיתי.

למי אכפת התקלות שעשתה לך ה-BMW או הפאסאט או המסחרית שלך?

כ"כ קשה לך להבין (או שאתה פשוט לא רוצה להבין) שאני לא מדבר על טיב/איכות/שירות יבואן/שירות מוסכים מורשים/זמינות חלפים ואיכות הקפה אצל סוכן המכירות?!?

אז אתה מעריץ סמלים, זה מה שיש לי להגיד לך.

נכון, BMW זה באמת כיף, אבל זה לא שווה את הכסף והזין שתקבל מהמוסך שלהם בטיפולים

קבעת את זה ע"פ מה? שטענתי שב-300K הייתי קונה רכב אחר ולא פאסאט CC (כי ככה בא לי, לא כי יש לי משהו נגד VW או ה-CC)

מישהו אמר ש-BMW זה כיף? מאיפה לך לדעת מה עבר עלי עם הבימר שהייתה אצלי?

אני שמח שהיו לכם 4 ויותר רכבי ב.מ.וו... המידע הזה מאוד מועיל וחשוב בשרשור.

**עריכה**

חיפוש קל הסביר הכל:

בתור נהג חדש ( גם כן בן 17, הוצאתי רשיון לפני חצי שנה בערך ).

אני מצטער שפניתי אליך כאל אדם מבוגר/בוגר, קבל את סליחתי.

פורסם
yaniv572, אני באמת מנסה להבין אם אתה אמיתי.

למי אכפת התקלות שעשתה לך ה-BMW או הפאסאט או המסחרית שלך?

ומכונית חדשה שעולה 100K ונכנסת אחרי שבוע למוסך זה בסדר כי היא לא עולה חצי מיליון?

כ"כ קשה לך להבין (או שאתה פשוט לא רוצה להבין) שאני לא מדבר על טיב/איכות/שירות יבואן/שירות מוסכים מורשים/זמינות חלפים ואיכות הקפה אצל סוכן המכירות?!?

תסכים איתי, שכשאתה רוכש רכב, אתה גם דורש לקבל את כל התמורה עליו.

תמורה זה גם בשירות, ובכל מה שמסביב לרכב. אתה משלם מספיק כסף ( מילא תגיד 100 שקל, 1000 שקל, אבל מדובר בכמה מאות אלפי שקלים ) בשביל לקבל יחס הולם.

אני לא חושב כמוך, לדעתי ה BMW לא שוות את המחיר שלהן.

הן מכוניות טובות, זה נכון, אבל אני לא חושב שההפרשים הגבוהים במחיר שווים יותר בגלל שזה BMW.

קבעת את זה ע"פ מה? שטענתי שב-300K הייתי קונה רכב אחר ולא פאסאט CC (כי ככה בא לי, לא כי יש לי משהו נגד VW או ה-CC)
אין ספק בכלל, יש הרבה מה לקנות ב 300K, לווא דווקא ה פאסאט CC...

מישהו אמר ש-BMW זה כיף? מאיפה לך לדעת מה עבר עלי עם הבימר שהייתה אצלי?
נשמע עליך שאתה "מעריץ" שלהם.

אני לא מאמין שיש בנאדם נורמלי שיהיו לו תקלות חוזרות בכמה רכבים מאותה חברה והוא ימשיך לאהוד אותה.

אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

אני שמח שהיו לכם 4 ויותר רכבי ב.מ.וו... המידע הזה מאוד מועיל וחשוב בשרשור.
הכוונה לא הייתה להעשיר את הנושא במידע, יותר בשביל להסביר לך שפחות או יותר יש לנו נסיון אם BMW.

נכון, יכול מאוד להיות שיש לך הרבה יותר מידע ממני ( וגם סביר להניח כאן ), והרבה יותר נסיון ממני ( אלא אם כן אתה בגילי, למרות שלא ניראה ככה מהשורה הזאת ), וגם סביר להניח שעברת יותר ממני.

אבל כן, היה לנו נסיון עם BMW, וסה"כ ציינתי כאן, ואני לא חושב ש BMW שווה את ההפרש מהמחיר בחו"ל כמו שאתה ציינת, זה הכל.

פורסם
תסכים איתי, שכשאתה רוכש רכב, אתה גם דורש לקבל את כל התמורה עליו.

תמורה זה גם בשירות.

אני לא חושב כמוך, לדעתי ה BMW לא שוות את המחיר שלהן.

הן מכוניות טובות, זה נכון, אבל אני לא חושב שההפרשים הגבוהים במחיר שווים יותר בגלל שזה BMW.

יניב ידידי,

גם מאזדה 3 לא שווה את המחיר שלה!

גם הסיביק שאתה כ"כ מתלהב ממנה לא שווה את המחיר שלה!

גם סוזוקי SX4 לא שווה את המחיר שלה!

אבא שלי קנה מאזדה 6, ויחד עם כל המוניטין של מאזדה והמוניטין של "דלק מוטורס" קיבלנו מהם בראש על ימין ועל שמאל.. אז מה?

שוב, אנחנו לא מדברים כאן על שירות/יבואן...תחזור לנושא המקורי.

בוא נסכם את זה בקצרה:

הייתה לי בימר, הייתי מאוכזב מאוד מהאמינות, אני עדיין חובב את היצרן הזה ואני ארשה לעצמי לחזור ולהחזיק רכב בימר כשאמצא לנכון.

אני כן אובייקטיבי, אין לי שום אינטרס לפרסם את היצרן הבווארי (אני לא מקבל ממנו כסף).

ה-CC רכב נפלא, כמו כל רכבי VW...כואב לי על התמחור שלהם שמונע מהרכבים האלה להימצא יותר על הכבישים ולהיות יותר ברי השגה (ולדעתי זה ראוי, הרבה יותר מיצרני מכוניות היוקרה).

זהו.. בחזרה לנושא המקורי

פורסם
יניב ידידי,

לדעתי מקבלים תמורה הולמת לכסף, בסכומים האלו אתה לא מצפה לרכב יוקרה ( לא מכיר את השלישית ).

אבא שלי קנה מאזדה 6, ויחד עם כל המוניטין של מאזדה והמוניטין של "דלק מוטורס" קיבלנו מהם בראש על ימין ועל שמאל.. אז מה?

ואתה רוצה להגיד שזה לא מעצבן?

הייתה לי בימר, הייתי מאוכזב מאוד מהאמינות, אני עדיין חובב את היצרן הזה ואני ארשה לעצמי לחזור ולהחזיק רכב בימר כשאמצא לנכון.

אני כן אובייקטיבי, אין לי שום אינטרס לפרסם את היצרן הבווארי (אני לא מקבל ממנו כסף).

אני אישית כבר לא חובב את היצרן, קבלנו סטירת לחי בשביל להבין את זה.

מקווה בשבילך שזה לא יקרה לך, והלוואי שזה לא יקרה לך ביום שתחליט לרכוש רכב (ולא משנה איזה ).

עדיף שנפסיק פה ולא נמשיך את זה ( אולי אפילו ראוי למחוק את התגובות, מכיוון שממש סטינו מהנושא )

פורסם
יניב ידידי,

בוא נסכם את זה בקצרה:

ה-CC רכב נפלא, כמו כל רכבי VW...כואב לי על התמחור שלהם שמונע מהרכבים האלה להימצא יותר על הכבישים ולהיות יותר ברי השגה (ולדעתי זה ראוי, הרבה יותר מיצרני מכוניות היוקרה).

זהו.. בחזרה לנושא המקורי

תרשה לי לחזור לנושא המקורי שהוא ודאי לא ההעדפה האישית שלך, שכבודה במקומה מונח (גם אני מעדיף ב.מ.וו. ), אלא הטענה שלך שב.מ.וו. מתומחרת בארץ באופן הגיוני יותר מאשר הפאסאט ולכן אתה מעדיף אותה. ובכן דווקא בנקודה זו ובה בלבד כדאי לך לבדוק את המחירים היחסיים של שתי המותגים הללו בחו"ל ואח"כ להשוותם למחירים בארץ. ובכדי למנוע טעות שלך שארעה מלחזור על עצמה, אני מדגיש שוב שהמדובר ביחסי המחירים בארץ ובחו"ל, של המותגים הללו ולא בכך שמחירי מכוניות בארץ הם מנופחים באופן כללי, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

מתי תבינו שכל המותגים כמו BMW זה סמל סטטוס?

סמל סטטוס לא אומר שהוא לא מתקלקל, הוא רק אומר "תראו, יש לי הרבה כסף ואני משוויץ בזה"

בנינו, אין שום סיבה לקנות רכבי קבריולט בארץ, בקיץ חם מידי, בחורף קר מידי ויורד גשם, אז בשביל חודש חודשיים בשנה שהמזג אויר שפוי לקנות כזה רכב? מי שקונה רכב כזה לא שימושי כנראה רוצה להגיד בזה משהו ולא אכפת לו מהתקלות והבעיות.

אגב, כלכלית מי שקונה BMW ומכוניות במחירים האלה (מדובר על רכב חדש), מחירי טיפולים ואחזקה זה הדבר האחרון שמעניין אותו בחיים כי ממילא יש לו מספיק כסף.

כל הסיפור הזה נכון גם לגבי הג'יפים, 90 אחוז מהג'יפים בארץ בחיים לא ראו שטח בכלל, ובכל זאת אנשים קונים, הסיבה היא אופנה וסמל סטטוס, ולא מעניין אותם שהביטוח עולה בשנה 10 אלף ש"ח, יש להם כסף והם מנצלים אותו איך שנראה להם לנכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אלא הטענה שלך שב.מ.וו. מתומחרת בארץ באופן הגיוני יותר מאשר הפאסאט ולכן אתה מעדיף אותה. ובכן דווקא בנקודה זו ובה בלבד כדאי לך לבדוק את המחירים היחסיים של שתי המותגים הללו בחו"ל ואח"כ להשוותם למחירים בארץ. ובכדי למנוע טעות שלך שארעה מלחזור על עצמה, אני מדגיש שוב שהמדובר ביחסי המחירים בארץ ובחו"ל, של המותגים הללו ולא בכך שמחירי מכוניות בארץ הם מנופחים באופן כללי, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

רועי,

מעולם לא טענתי שרכבי קמור מתומחרים באופן הגיוני..וזה כולל השוואה מול פאסאט.

אני גם לא מדבר על מחירי הרכב באופן יחסי בחו"ל.

המחשתי קודם (מה שכנראה לא הובן) שלאף רכב בארץ אין הגיון במחירו..מה לעשות? אלו העובדות, החיים בישראל קשים, המיסוי כבד, המדינה עושקת ואנחנו חובבי המוטוריקה משלמים ונמשיך לשלם כל שידרש ע"מ לספק את מבוקשנו.

אז אני יוצא מנק' הנחה שבבואי לרכוש רכב חדש מהחברה,לא משנה מהו, אני הולך לשלם פי 2 ויותר מחברי האירופאים.

עכשיו, מאיפה מלכתחילה התחילו התגובות ההשוואה ל-CC בשרשור?

אם אני מוציא מכיסי, באופן היחסי שעליו אנחנו מדברים, סכום כסף נכבד של 300K ש"ח, שמיועד לרכישת רכב בקבוצות האלה (מנהלים/סלון,ספורט, אלגנט, סטאטוס, שחצנות,אבזור,עיצוב, מה שבא לך לראש) אני אעדיף לרכוש בימר הנעה אחורית (לצורך המחשה, אם זה עדיין גורם לכם לחשוב שאני לא אובייקטיבי אז תרשמו אוודי A4 במקום)

מאשר פאסאט משודרגת ככל שתהיה.

רועי היה מעדיף אוודי למשל, שמעון היה מעדיף C קלאס במחיר הזה, יחזקאל היה רוכש 159 ונשאר עם עודף.

גם במחירים הנוראים בארץ שלנו, הפאסאט CC המשודרגת והנפלאה הזאת במחיר של 300K, לטעמי, זה מוגזם! למה?

כי רק אצלנו פולקסווגן נחשבת למה שהיא נחשבת.

אורחים גרמניים שעבדתי איתם בצבא (נציגים של חברת בת של מאייבך) סיפרו שגם אצלהם בגרמניה מאוד אוהבים את מרצדס, אוודי ו-BMW כמכונית יוקרה קצת יותר גבוהות בשוק (והם צחקו על המחירים שלהן בארץ).

הפולקסווגן אצלהם נחשבת למאזדה 3 אצלנו.

למה? כי זה VW! "רכב העם", רכבים שמכוונים לקהל לקוחות בורגני מסויים ורק פה בארץ הופכים להיות רכבים שמדורגים קצת יותר גבוה בכל קבוצת רישוי שאליה הן משתייכות.

קחו למשל את הפאטון.. איפה היא על הכבישים? למה היא לא נמכרה בארץ? למה שמישהו ישלם כ"כ הרבה כסף על רכב חדש בקבוצה הזאת שבמחיר זהה יש מתחרות בעלי ניסיון ותודעה ארוכת שנים?

ועל תדברו איתי על העדפת סטאטוס (740 למשל במקום פאטון כי זה סטאטוס)...כי גם ל-VW יש בארץ סטאטוס לא נמוך כלל וכלל (טוארג,פאסאט, עד לא מזמן אפילו גולף)..סטאטוס שאנחנו והיצרן שתקע את המחירים האלו קבענו יחדיו.

פורסם

בנינו, אין שום סיבה לקנות רכבי קבריולט בארץ, בקיץ חם מידי, בחורף קר מידי ויורד גשם, אז בשביל חודש חודשיים בשנה שהמזג אויר שפוי לקנות כזה רכב? מי שקונה רכב כזה לא שימושי כנראה רוצה להגיד בזה משהו ולא אכפת לו מהתקלות והבעיות.

אתה טועה!

בקיץ בערבים קבריו' זה כיף לא נורמלי. בחורף קר, אז מפעילים חימום (כשהגג פתוח!).

עוד לא דיברנו על הסתיו והאביב - שהם כשליש השנה - זמן מצויין לפתוח את הגג. (אךךך הריח של הפרדסים.).

בידידות, אביעד.

• תוכן חדש...