Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC - אני משוחד אבל גם מאוהב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה איתך, אבל בקיץ חם וגם בלילה דרוש מזגן. בחורף להפעיל חימום כשהגג פתוח? זה ממש עלוב ומראה כמה בעל הרכב רוצה צומי, שלא לדבר שבזמן נסיעה גם החימום לא יעזור (תשאל רוכבי אופנוע כמה קר בנסיעה בחורף)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חורף יש כאן מעט מאוד ומנסיוני (הלא דל) עם קבריו הנסיעות בערבי הקיץ/אביב/תחילת הסתיו בכביש פתוח (ורצוי ריק) פשוט תענוג .

אין הרבה מקומות בעולם עם מזג אויר שבו אפשר לנהוג בנוחות באמצע היום עם גג פתוח בקיץ.

פורסם

אני מאוהב...

מחיר משוער של 300K שם אותה במקום יותר אטרקטיבי (מבחינת מחיר) מול הקרייזלר 300C שאני כל כך אוהב.

האם בקרייזלר יש (לפחות חצי מה)איבזור הנ"ל?...

ומה יהיה הגובה של הגג כשהוא סגור? והאם הכיסאות האחוריים יהיו שמישים לאדם בגודל ממוצע עד מגודל?

זה, רבותיי, עקב אכילס עבורי.

באוטומוטור השנה ישבתי במאזדה מיאטה גג נפתח. כשהגג היה פתוח. כי כשהגג סגור, הוא ייתקע לי בעיניים... אני גבוה מידיי בלפחות 30 ס"מ לרכב הזה.ואני מאמין שזה המצב גם עבור CC, וגם עבור CC רבים אחרים(לא כולל 407 CC).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם מדברים כאילו הפאסאט CC זה רכב עם גג נפתח.

מדובר על מרכב סדאן-קופה. הטרנד החדש בעולם.

אחרי שיצרניות מותגי היוקרה צפו מהצד בהצלחת הCLS של מרצדס, גם הן טרחו לפתח מכוניות במרכב הנ"ל.

בין אם מדובר על RAPID של אסטון-מרטין, פנמרה של פורשה, CS של BMW או A7 של אודי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המפרט לא שונה בהרבה מהפאסאט 2.0T. מה יהיה ההבדל במחיר?

בוקר טוב בר צבי :-).

אורך: +34 מ"מ.

רוחב: +35 מ"מ

גובה: -55 מ"מ

4 מקומות ישיבה בCC לעומת 5 בטופליין.

צמיגים SELF SEALING לעומת רגילים.

חלון גג פנוראמי לעומת סאן רוף רגיל.

רדיו דיסק מסך מגע RNS510 צנג'ר 6 לעומת רדיו MP# צנג'ר 6 RCD500.

חיבורים חאביזרי שמע MEDIA IN בCC בטופליין אין.

מזגן קלימטרוניק מוצג על מסך המגע לעומת בקרת אקלים רגילה

מתלים אדפטיביים 3 מצבים בטופליין אין.

מערכת גישה והנעה ללא מפתח KEYLESS בCC .

חיישני חניה +חניה אוט' מוצג על מסך המגע לעומת חיישני חניה חיווי קולי בלבד בטופליין.

עור נאפה מלא בתפירה מיוחדת לעומת אלקנטרה\נאפה .

וכמובן עיצוב שונה וחדשני.

עדיין הטופליין מאוד דומה באיבזור והיא בLEVEL משל עצמה , מי כמוך יודע 8).

אותו מנוע 2.0T שמגיע מהטופליין והGTI : שוב , מי כמוך יודע בנסיעה ליד יריב :wink:..

מחיר 299,990 ש"ח.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
דיברתי על התמונות (במיוחד פנים הרכב והגאג'טים) ולא על הנתונים היבשים.

כן , הרכב יגיע עם המסך והשליטה מההגה ושוב נזכרתי בעוד משהו ששכחתי להוסיף (פאדלים מאחורי ההגה להעברות הילוכים ,סגנון הGTI ).

מושבי עור כמו בתמונה הנ"ל.. (גם בצבע בז' ושחור)

חישוקי 17".

ומה שאתה רואה בתמונות..

volkswagen-passat-cc-interior12.jpg

volkswagen-passat-cc-interior1.jpg

פורסם
רועי,

מעולם לא טענתי שרכבי קמור מתומחרים באופן הגיוני..וזה כולל השוואה מול פאסאט.

אני גם לא מדבר על מחירי הרכב באופן יחסי בחו"ל.

המחשתי קודם (מה שכנראה לא הובן) שלאף רכב בארץ אין הגיון במחירו..מה לעשות? אלו העובדות, החיים בישראל קשים, המיסוי כבד, המדינה עושקת ואנחנו חובבי המוטוריקה משלמים ונמשיך לשלם כל שידרש ע"מ לספק את מבוקשנו.

אז אני יוצא מנק' הנחה שבבואי לרכוש רכב חדש מהחברה,לא משנה מהו, אני הולך לשלם פי 2 ויותר מחברי האירופאים.

עכשיו, מאיפה מלכתחילה התחילו התגובות ההשוואה ל-CC בשרשור?

אם אני מוציא מכיסי, באופן היחסי שעליו אנחנו מדברים, סכום כסף נכבד של 300K ש"ח, שמיועד לרכישת רכב בקבוצות האלה (מנהלים/סלון,ספורט, אלגנט, סטאטוס, שחצנות,אבזור,עיצוב, מה שבא לך לראש) אני אעדיף לרכוש בימר הנעה אחורית (לצורך המחשה, אם זה עדיין גורם לכם לחשוב שאני לא אובייקטיבי אז תרשמו אוודי A4 במקום)

מאשר פאסאט משודרגת ככל שתהיה.

רועי היה מעדיף אוודי למשל, שמעון היה מעדיף C קלאס במחיר הזה, יחזקאל היה רוכש 159 ונשאר עם עודף.

גם במחירים הנוראים בארץ שלנו, הפאסאט CC המשודרגת והנפלאה הזאת במחיר של 300K, לטעמי, זה מוגזם! למה?

כי רק אצלנו פולקסווגן נחשבת למה שהיא נחשבת.

אורחים גרמניים שעבדתי איתם בצבא (נציגים של חברת בת של מאייבך) סיפרו שגם אצלהם בגרמניה מאוד אוהבים את מרצדס, אוודי ו-BMW כמכונית יוקרה קצת יותר גבוהות בשוק (והם צחקו על המחירים שלהן בארץ).

הפולקסווגן אצלהם נחשבת למאזדה 3 אצלנו.

למה? כי זה VW! "רכב העם", רכבים שמכוונים לקהל לקוחות בורגני מסויים ורק פה בארץ הופכים להיות רכבים שמדורגים קצת יותר גבוה בכל קבוצת רישוי שאליה הן משתייכות.

קחו למשל את הפאטון.. איפה היא על הכבישים? למה היא לא נמכרה בארץ? למה שמישהו ישלם כ"כ הרבה כסף על רכב חדש בקבוצה הזאת שבמחיר זהה יש מתחרות בעלי ניסיון ותודעה ארוכת שנים?

ועל תדברו איתי על העדפת סטאטוס (740 למשל במקום פאטון כי זה סטאטוס)...כי גם ל-VW יש בארץ סטאטוס לא נמוך כלל וכלל (טוארג,פאסאט, עד לא מזמן אפילו גולף)..סטאטוס שאנחנו והיצרן שתקע את המחירים האלו קבענו יחדיו.

רק מעט תיקונים ברשותך :

1. פולקסוואגן אינה נחשבת כמכונית יוקרה, אפילו לא פה. היא כן נחשבת כמכונית משפחתית/סלון/קומפקטית איכותית מהממוצע ( לא בדיוק מזדה 3 שנמכרת כמובן גם שם ) וכך היא גם מתומחרת ולא רק פה.

2. ב.מ.וו, מרצדס, אודי, לקסוס ועוד כהנה וכהנה, בדגמי הבסיס שלהם, אינם יקרים באופן משמעותי ממקבילותיהן "נחותות" התדמית, ודאי לא בהפרשים הקיימים בארץ.

3. העובדה שתרגום המילה הגרמנית "פולקסוואגן" היא אכן רכב העם, או רכב עממי, קשורה להיסטוריה של המותג ואינה בשום פנים הצהרת כוונות של היצרן.

4. מאלפא 159 לא בדיוק נשאר עודף יחסית למתחרותיה כאן בארץ, אפילו לא למסטיק.

פורסם

אתה סתם מתווכח, תביא ביסוס לדבריך ואז נמשיך להתדיין.

אני לא אומר מה שאני חושב, אני אומר דברים ששמעתי ממקורות ראשוניים שחיים במדינות אחרות, רוכשים שם רכבים ויודעים קצת יותר טוב ממני וממך מהו הסטאטוס של VW.. וכן, גם בגרמניה זה נחשב רכב העם-רכב עממי.

פורסם
אתה סתם מתווכח, תביא ביסוס לדבריך ואז נמשיך להתדיין.

אני לא אומר מה שאני חושב, אני אומר דברים ששמעתי ממקורות ראשוניים שחיים במדינות אחרות, רוכשים שם רכבים ויודעים קצת יותר טוב ממני וממך מהו הסטאטוס של VW.. וכן, גם בגרמניה זה נחשב רכב העם-רכב עממי.

נכון, אבל פה?

גם פה VW נחשב לרכב ממוצע, אולי ברמה קצת יותר גבוהה ממאזדה ושות' אבל עדיין להשוות VW לאודי, מרצדס ולקסוס נראה לי מופרך.

תסתכל על הגולף, פאסט. הטוארג הוא יוצא דופן.

פורסם
מתי תבינו שכל המותגים כמו BMW זה סמל סטטוס?

סמל סטטוס לא אומר שהוא לא מתקלקל, הוא רק אומר "תראו, יש לי הרבה כסף ואני משוויץ בזה"

בנינו, אין שום סיבה לקנות רכבי קבריולט בארץ, בקיץ חם מידי, בחורף קר מידי ויורד גשם, אז בשביל חודש חודשיים בשנה שהמזג אויר שפוי לקנות כזה רכב? מי שקונה רכב כזה לא שימושי כנראה רוצה להגיד בזה משהו ולא אכפת לו מהתקלות והבעיות.

אגב, כלכלית מי שקונה BMW ומכוניות במחירים האלה (מדובר על רכב חדש), מחירי טיפולים ואחזקה זה הדבר האחרון שמעניין אותו בחיים כי ממילא יש לו מספיק כסף.

כל הסיפור הזה נכון גם לגבי הג'יפים, 90 אחוז מהג'יפים בארץ בחיים לא ראו שטח בכלל, ובכל זאת אנשים קונים, הסיבה היא אופנה וסמל סטטוס, ולא מעניין אותם שהביטוח עולה בשנה 10 אלף ש"ח, יש להם כסף והם מנצלים אותו איך שנראה להם לנכון.

אני לא יודע מה איתך, אבל בקיץ חם וגם בלילה דרוש מזגן. בחורף להפעיל חימום כשהגג פתוח? זה ממש עלוב ומראה כמה בעל הרכב רוצה צומי, שלא לדבר שבזמן נסיעה גם החימום לא יעזור (תשאל רוכבי אופנוע כמה קר בנסיעה בחורף)

פשוט שטויות!

אתה קובע דברים בצורה נחרצת בלי שום ביסוס, לפי מה?

חלק מהרוכשים של רכבי גג פתוח למיניהם רוצים צומי, אבל חלק גדול אוהבים את ההרגשה.

להחזיק רכב עם גג נפתח זאת חווית נהיגה שלא מקבלים בשום מכונית רגילה אחרת!

אני בטוח שגם מאלו שקנו בשביל ההתלהבות יש כאלו שהתאהבו בהרגשה של "מרחבים פתוחים" רוח חזקה והרגשה מסויימת של שיחרור קרוב לרכיבה על אופנוע רק בלי הסכנה :-)

עוד משהו, מזג האוויר בארץ הוא מושלם לגג נפתח, בחורף כמעט ולא קר ואין כמעט שום גשם - למרות שנסיעה עם טיפות גשם וגג מופשל היא חוויה נוספת. בקיץ כמעט ולא חם מידי ובכל שאר הזמן הגג יכול להישאר למטה.

עכשיו בנוגע לסמל סטטוס, יש בזה משהו אבל זה ממש לא נחרץ, קיימת סוג של חווית נהיגה גם במכוניות יוקרה.

כשאתה נכנס לבימר/אודי/מרצדס/לקסוס חדשה ולא חשוב אפילו מאיזה דגם קיימת הרגשת איכות ניכרת שלא נמצאת במכוניות "רגילות"!

אני כמובן לא אומר שהמחיר מצדיק, רחוק מזה!

אבל אם יש לך כסף אין שום סיבה שלא תיתפנק ברכב עם רמת גימור, איבזור ואיכות בנייה גבוהה מאוד.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
פשוט שטויות!

עוד משהו, מזג האוויר בארץ הוא מושלם לגג נפתח, בחורף כמעט ולא קר ואין כמעט שום גשם - למרות שנסיעה עם טיפות גשם וגג מופשל היא חוויה נוספת. בקיץ כמעט ולא חם מידי ובכל שאר הזמן הגג יכול להישאר למטה.

בקיץ לא חם מידי? אתה בטוח שאתה מדבר על ישראל? החום פה זה גיהנום. לפתוח גג בשמש כזאת זו התאבדות.

ובלי קשר, VW עולים מתקדמים. המכוניות מתפתחות ונהיות יותר ויותר מפנקות ומתקדמות. הפאסאט בדגמים המובחרים זה רכב מאוד מפנק ומאובזר. נכון, אי אפשר להשוות עדיין לסידרה 3 אבל אני מאמין שVW יגיעו לשם.

אל תשכחו גם שהאודי היא חברת בת של VW ולכן יש להם סיבה מיוחדת לייצר A4 ברמה קצת יותר גבוהה מפאסאט.

ואין בכלל מה להשוות VW למאזדה וכדו'. רמה אחרת לגמרי.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל הGOLF R32 היא לא ממש עממית.

ואם היא עממית אני רוצה להיות חלק מהעם :lol:

וגם הVW פנטון אשמח להיות חלק מהעם בשבילה

CARmageddon817.jpg

Volkswagen_Phaeton_IAA_2005.jpg

S2000

פורסם

תסתכל על הגולף, פאסט. הטוארג הוא יוצא דופן.

לדעתי מעטים מאוד כאן מכירים את הפאסאט טופליין הנוכחית וכנראה בגלל זה קשה להם לקבל שיש פאסאט שתרגיש ותנסע הרבה יותר מ3 בינונית...

מעבר לזה , הטוארג יוצא דופן? נכון!

מי אמר שהCC לא יוצאת דופן??

פורסם

וגם הVW פנטון אשמח להיות חלק מהעם בשבילה

פנטון? זה לא המוזיקה שיש כשמתקשרים למישהו?

(בעיה לקרוא שם מהלוחית הקדמית של הרכב מסתבר)

פורסם
פנטון? זה לא המוזיקה שיש כשמתקשרים למישהו?

(בעיה לקרוא שם מהלוחית הקדמית של הרכב מסתבר)

זה פיטון

S2000

• תוכן חדש...