Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC - אני משוחד אבל גם מאוהב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם נשמעה מכיווני איזושהי התנגחות.

בכל מקרה,

הטוארג כבודו במקומו מונח ולא בכדי.

הוא לא פחות טוב ממתחריו (ואף יותר) והוא מהווה פשרה הגיונית (יחסית) לרכישת רכב בסגמנט הזה מול המתחרים.

אני לא איש של סמלים אגב.. אני נוהג אפילו בפיז'ו :-P.

תודה על המידע.

מה יהיה המחיר אז?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק העיצוב של ה-CC מרשים. בפעם הראשונה שראיתי את הרכב (אוטומוטור) התרשמתי מאוד מהעיצוב הזורם ומהמראה היוקרתי. בתערוכה היו הרבה שאמרו "זה פאסאט?!" והאמת יש בזה משהו. המילה "פאסאט" ישר זורקת את התמונה בראש של הפאסאט הרגילה, ואילו ה-CC משדרת הרבה יותר יוקרה, רמה מעל. אולי בכל זאת היו צריכים לזנוח את השם "פאסאט" בדגם הזה.

בכל אופן, עומר אני מקנא בך (אבל בטח כבר הבנת את זה) :)

עריכה:

מחיפוש קצר המחירים המשוערים הם כ-265 אלף ש"ח לדגם ה-1.8TSI ו-300 אלף ש"ח לגרסת ה-2 ל'.

פורסם

לדעתי פולקסווגן עשו טעות בשם שנתנו לרכב.

כמו שנאמר, הפאסאט היא רכב יותר עממי. הCC היא רכב שמכוון יותר למעלה. היו צריכים לתת לו שם אחר. בטח שלא פאסאט CC.

בדיוק כמו שלא קראו לשירוקו, GTI CC.

ואם כבר מדברים על השירוקו - שיתחיל כבר הייבוא :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

VW לא מסוגלים ליצור משהו באמת מקורי בימינו. מרצדס לעניים? אולי.

מה שבטוח, אי אפשר ממש לחקות את העיצוב המדהים של ה-CLS,

גם מבפנים היא מדהימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה מעוניין להשוות את הפאסאט "שלך" למה בדיוק? סדרה 3 או סדרה 5 של ב.מ.וו?

אם אתה לא מעוניין בטוקבוקים אז אל תכוון לשם.

לא מעניין אותי תג המחיר הנקוב. יש לי המון סימפטיה ליצרן והמון בוז ליבואן (מצטער אם זה מעליב אותך).

אם אנחנו משחקים בניחושים (ניחוש במקרה שלי, אתה בטח כבר יודע את הנתונים האלו), אני משער מחיר שמתקרב למחירה של 325 (אולי פחות לכיוון ה-300 ואולי אף יותר).

נניח שכן:

לבקש 315K מ BMW בסדרה 3 מוגדשת זה קצת כואב, לבקש מחיר דומה ל-vw פאסאט זה פשוט מצחיק.

The new model’s entry-level, 158bhp, 1.8-litre TFSI variant will start at ?21,040; that’s almost ?4000 more than the similarly engined regular Passat. The range-topping, 3.6-litre V6 Passat CC, with four-wheel drive, costs ?31,120, almost ?5000 up on the top-spec Passat saloon.

לא לגמרי בטוח שמחירי ב.מ.וו בארץ הגיוניים יותר ממחירי פולקסוואגן. לפני ציטוטים של הפרשי מחירים בין דגמי פאסאט שונים, אולי תבדוק גם מחירים של ב.מ.וו. יחסית למחירי מכוניות אחרות בחו"ל ובארץ. אני מעריך שהתמונה תתיישר קצת.

פורסם
מרשים, אמנם, אבל בטח מגיע לרמות מחיר של A4 - ואני יודע את מי הייתי לוקח הביתה...

מסכים מאוד - הפלטפורמה החדשה של ה- A4 באמת מרשימה (אלא אם הפלטפורמה הזו כבר זלגה מאודי לפולקסווגן).

לפאסאט הזו יש הרבה כוח לגלגלים הלא נכונים.

מאידך, העיצוב נראה טוב והאיכות מעודדת.

פורסם

באמת נראית מהממת.

העיצוב הפנימי מאוד יפה גם כן.

לצערי השירוקו נראית מגעיל.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
VW לא מסוגלים ליצור משהו באמת מקורי בימינו. מרצדס לעניים? אולי.

מה שבטוח, אי אפשר ממש לחקות את העיצוב המדהים של ה-CLS,

גם מבפנים היא מדהימה.

מה שאתה לא מבין זה שWV בכוונה מייצרים מכונית כזאת שנראת כמו CLS ועולה חצי מהמחיר שלה.

ככה יש למכונית יותר שוק ויותר אנשים קונים אותה.

הבעיה היחידה בWV זה שהם הורסים את המכוניות עם שמות של כוסיות.

''מרצדס לעניים'' אם אתה לא מיליונר של ממש אז אתה מושפל שאתה משתמש במילה הזאת כי אין לך אפילו את הכסף לחיוקי אז סתם לבזות מכונית מצויינת שכזאת זה ירידה ברמה.

כל הכבוד WV כשאני אזכה בלוטו אני אקח אחת.

פורסם
רכב יפיפה - ללא ספק :D

אגב, עומר, אתה נציג מכירות בסניף המרכזי?

אתה יושב בחדר השמאלי ביותר?

קשה לפספס אותי (או שאולי קל :roll:) , אני הרזה ביותר :wink:.

דווקא חדר ימני בקצה..

מחיר הרכב 299,990 ש"ח ברמת גימור אחת (FULLY LOADED).

שכחתי להוסיף שהיא מגיע גם עם חיבור לאביזרי שמע חיצונים (USB,IPOD,AUX)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
קשה לפספס אותי (או שאולי קל :roll:) , אני הרזה ביותר :wink:.

דווקא חדר ימני בקצה..

ימין מנקודת מבט שלך כיושב בחדרים, שמאל מבחינת נקודת מבט של כאלה שבאים אליך?

פורסם
לא לגמרי בטוח שמחירי ב.מ.וו בארץ הגיוניים יותר ממחירי פולקסוואגן. לפני ציטוטים של הפרשי מחירים בין דגמי פאסאט שונים, אולי תבדוק גם מחירים של ב.מ.וו. יחסית למחירי מכוניות אחרות בחו"ל ובארץ. אני מעריך שהתמונה תתיישר קצת.

טענתי שמחירי BMW הגיוניים? :shock:

אפילו מחירה של קיה פיקנטו מוגזם לטעמי..

כן טענתי שהפרשי המחירים המטורפים של רכבי BMW מול מדינות אחרות עוד יכולים לבוא בחשבון, איכשהו, בעוד שהפרשי מחירים כאלו מול VW (לצורך המחשה) כבר לא הגיוניים בעליל.

לבקש 315K מ BMW בסדרה 3 מוגדשת זה קצת כואב, לבקש מחיר דומה ל-vw פאסאט זה פשוט מצחיק.

פורסם

כן טענתי שהפרשי המחירים המטורפים של רכבי BMW מול מדינות אחרות עוד יכולים לבוא בחשבון

ב 2 מילים:

הצחקת אותי.

יבואן מגעיל, אחזקה יקרה מאוד, תתרחקו כל עוד אתם יכולים ( אלא אם כן יש לכם כמה עשרות אלפים לכל טיפול... ).

אומר את זה אדם בעל נסיון, לא אחד כמוך שנוהג על פג'ו ( לא חס וחלילה שאני צוחק עליך, פשוט יש לנו נסיון מר מאוד עם BMW, אה, וכן, גם עם VW הנוכחית שאצלנו שעשתה פאשלה רצינית )

• תוכן חדש...