Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוחר טוען כי לשנים 2004 אין רכב טיפולים

לטענתו הרכב יד1 בלבד ליסינג - דהינו רק הליסינג בעלים כל התקופה!

יתכן ללא ספר טיפולים?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

אלא אם הרכב שאתה מחפש זה איזה מכונית על שיוצרו ממנה רק 2 יחידות, תעבור לאקזמפלר הבא.

ממתי מאמינים לסוחר?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
הסוחר צודק אין ספר טיפולים המידע על טיפולים ותיקונים נימצא במחשב החברה אם טופל במוסך מורשה

א) סביר להניח שאם הרכב טופל במוסך מפוקפק כזה או אחר, זה לא יופיע במחשב.

ב) לכל רכב יש שכירות. אם הוא הגיע לשוכר = יש לזה סיבה. (דעתי, לפחות)

ב) למה לקנות רכב מליסינג??? תתרחק מזה כל עוד חייך חשובים לך! (מנסיון).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

נשאלת השאלה : אם הרכב מליסינג ורק ליסינג היה הבעלים של הרכב כל התקופה,

מדוע הרכב הזה לא נמכר ישירות מליסינג והגיע לסוחר?

ועוד ללא ספר טיפולים.

ואילו הטיפולים נעשו ע"י ליסינג לפי הספר, מדוע הסוחר לא לקח תדפיס של הטיפולים מחברת ליסינג?

מריח טוב?

לי לא !

אם כבר החלטת לקנות רכב מליסינג - תחפש ישירות ממרכזי מכירה של הליסינג.

לפחות הם נותנים אחריות ובדרך כלל מתקנים ליקויים שמתגלים בבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נשאלת השאלה : אם הרכב מליסינג ורק ליסינג היה הבעלים של הרכב כל התקופה,

מדוע הרכב הזה לא נמכר ישירות מליסינג והגיע לסוחר?

ועוד ללא ספר טיפולים.

ואילו הטיפולים נעשו ע"י ליסינג לפי הספר, מדוע הסוחר לא לקח תדפיס של הטיפולים מחברת ליסינג?

מריח טוב?

לי לא !

אם כבר החלטת לקנות רכב מליסינג - תחפש ישירות ממרכזי מכירה של הליסינג.

לפחות הם נותנים אחריות ובדרך כלל מתקנים ליקויים שמתגלים בבדיקה.

מהתשובות שלכןם מעלה אני מבין כי בהכרח יש ספר טיפולים למכונית מליסינג ומכאן שהאיש בצידו השני של הטלפון איננו דובר אמת

אני מחפש פונטו עם קילומטרז התואם לשנתו

אין בנימצא כזה אך הסוחר פרסם כזה (דוקא בליסינג הדבר אפשרי להבדיל מהשכרה היות ובליסינג תפעולי החוזה כולל מספר ק"מ שנתי , הנהג היחידי שאני מכיר ועוד קיבוצניק העסקאות שלהם הם לפי 20אלף ק"מ מעבר לזה הם מוסיפים תשלום)

ספר טיפולים לטעמי הוא די הכרח ומשטען שאין והרכב ליסינג יד1 הדבר נשמע לי מוזר והעדפתי לשאול את המבינים ויודעים דהינו אתם

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

הדבר היחיד שיכול לאמת את הקילומטראז' זה תיעוד של הטיפולים.

ולרכב שמצאת אין תיעוד כזה.

ברגע שאין שקיפות בנושא של הטיפולים והקילומטראז' בהתאם, המלצתי היא להתרחק מהמכנית הזאת.

אני נאלץ שוב לחזור על דבריי - פונטו ספייס במצב טוב, ללא תאונות , עם קילומטראז' נמוך היתה נמכרת ישירות מליסינג ולא ניתנת לסוחר במחיר נמוך משמעותית. בשביל מה כל חברת ליסינג רצינית מחזיקה מחלקת מכירות?

אם אתה רוצה להדפק בכח - איני יכול למנוע את זה.

החשדות הם: קילומטראז' מזוייף (העדר ספר טיפולים רק מחזק את החשד) או\ ו שהרכב עבר תאונה קשה עם פגיעת שילדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...