Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להרכבת HDD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום,

התחדשתי בדיסק קשיח 500GB שייעודו אחסנת [וניגון] מוסיקה, סרטים ותמונות.

רציתי לשאול האם צריך משהו מיוחד כמו פירמוט מסויים או הגדרות מסויימות או שפשוט plug&play, ותהיה לי אות כונן חדשה?

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתחתי את המחשב כדי להרכיב. אני רואה שיש על הלוח מקום ל2 יציאות SATA. הדיסק קשיח שקניתי הוא סאטה אבל יש לי כבר דיסק קשיח אחד מותקן + צורב, שניהם SATA, כך ששני יציאות הSATA בלוח תפוסות.

מה עליי לעשות?

פורסם

הלוח שלי הוא זה:

P4M900M2-L.jpg

אני מדבר על החלק שאמור להתחבר לשקעים הכתומים למטה משמאל.

את המחבר הזה: יש לי פנוי.

10714.jpg

אבל את המחבר הקטן הזה: אין לי פנוי בלוח - יש לי את הכבל

5083.jpg

פורסם
פתחתי את המחשב כדי להרכיב. אני רואה שיש על הלוח מקום ל2 יציאות SATA. הדיסק קשיח שקניתי הוא סאטה אבל יש לי כבר דיסק קשיח אחד מותקן + צורב, שניהם SATA, כך ששני יציאות הSATA בלוח תפוסות.

מה עליי לעשות?

יש לך צורב SATA אשר מתחבר לחיבור הכתום על הלוח אם?

פורסם

ואם כבר אתה שם את המתאם תשים אותו על הצורבים/כונני דיסקים

משום שחשוב יותר שHD יהיה מהיר יותר כי הוא עובד כל הזמן ועדיף לא לעשות קומבינות בחיבורים שלו.

S2000

פורסם

אין מנוס. זרוק את הדיסק הכי קטן החוצה מהמחשב, ותנגוס מה500 גיגה מחיצה חדשה שתזרוק עליה את מה שהיה עליו....

כיום בלוחות החדשים כבר קיימים 8 SATA. (אצלי מחוברים 4 דיסקים SATA למשל).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למיטב ידיעתי בלוחות סטנדרטיים שרשור SATA על אותו פורט בלתי אפשרי.

בינתיים עלה לי עוד רעיון : אפשר לקנות כרטיס PCI שמוסיף יציאות SATA..... נראה לי האופציה הכי טובה.

למשל:

http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=145820

דרך אגב, כשאתה מפעיל 3 דיסקים + צורב, שים לב שאין לך ספק כח מעפן, כי 3 דיסקים שעובדים כל הזמן מעמיסים מאוד ספקים סטנדרטיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן מסכים איתך לגבי הכרטיס

שים לב שהכרטיס שבקישור של אייל הוא SATA 1 ולא SATA 2 אז אם יש לך דיסיק שהוא SATA 1 תוכל לחברו לשם עם הצורב

• תוכן חדש...