Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להתקין מערכת חדשה ברכב (פולו 03)

מה אתם היתם ממלצים ?

דרישות הם רדיו דיסק MP3 ו זוג רמקולים לדלתות האחוריות. בדלתות מקדימה ישנם רמקולים מקוריים וטוויטרים בקורה של השמשה הקדמית.

דרישות הם רק צליל איכותי אין צורך בעוצמה שתרקיד את הרחוב רק צליל נקי ונעים .

תקציב הוא בערך עד 1000שח

תודה.

פורסם

אם תקציב של 1000 ש"ח משהו איכותי רק ביד שניה אולי תוכל למצוא ( בלי להעליב )

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
אם תקציב של 1000 ש"ח משהו איכותי רק ביד שניה אולי תוכל למצוא ( בלי להעליב )

אז לפחות איזה רדיו דיסק היתם ממלצים בתקציב של עד 700 ?

ראיתי בזאף במחיר הזה פאנסוניק,אלפיין,פייוניר....

מה הם ממש לא ברמה?

אני לא צריך משהו שכולם יגידו וואוו רק שיהיה נעים לאוזן.

פורסם

"אני לא צריך משהו שכולם יגידו וואוו רק שיהיה נעים לאוזן"

כתבת את התשובה שהתכוונתי לרשום,שזה פשוט בשלב זה,לשדרג ר"ד.

פיוניר 6050 מכשיר מצויין פשוט בפיצ'רים שלו אקוליזר 3 ערוצים ו 5 תדרי חיתוך בקרוס.

בחירה טובה ,בטווח מחירים הזה כבר לא ממש עקרוני איזה מכשיר אתה לוקח.אני התקנתי לחבר והוא בסדר גמור.

ג'ובני

פורסם

רוצה לשמוע טוב? או שאתה רוצה לשמוע פצצה?

רמקולים מקוריים, חוץ מברכבים יוקרתיים - זבל!

שמע לי, תעיף תרמקולים הקדמיים תביא קומפוננט טוב, אחוריים לא צריך (במידה ויש לך קומפוננט טוב),

ומערכת ב 700 שקל עדיף משו של אלפיין או קלאריון למרות שבמערכות (אבל רק במערכות!!!) יש גם עדיפות לפיוניר. ואם יש לך (רק) 1000 ש"ח להשקיע עדיף שתמשיך לחסוך ולהשקיע במשו טוב מאשר סתם רכיבים ואז זה ילך אחרי שנה (גג). או שתביא כל פעם רכיב אחד וככה אחרי חודשיים -שלושה אתה תיהנה מסאונד ברמה. ובקשר לרכיבים הנה כמה חברות שלא כדאי להתעסק: קיקר לאנזר פיוניר (כן כן פיוניר! אלא אם כן אתה מעוניין ברכיכים הבאמת יקרים שלהם) סוני מורל וכל החברות האלה.

לך על גרמניים ותוודא שעל כל רכיב כתוב במפורש:MADE IN GERMANY ולא MADE IN CHYNA

אם אתה רוצה עוד עצות שאל חופשי כי אני די מתעסק בזה.

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם

אז ככה הקלאריון יותר טובה מבין שניהם. היא לא משהו מיוחד אבל היא מערכת די טובה מהקולקציה החדשה (די חדשה) שלהם. אקולייזר טוב, מאגנה באס (צלילי הבאס מורגשים גם כשהווליום נמוך) העיצוב לא משו אבל ככה זה רוב המערכות של קלאריון. חברה אמריקאית מעולה ובטח תקבל גם אחריות של שנתיים - שלוש. במערכת של אלפיין אין משו מיוחד אבל השמיעה מאוד טובה,

אלפיין גם חברה אמריקאית מעולה אבל לרוב די יקרה תעשה את השיקולים שלך.

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם
הנה כמה חברות שלא כדאי להתעסק: קיקר לאנזר פיוניר (כן כן פיוניר! אלא אם כן אתה מעוניין ברכיכים הבאמת יקרים שלהם) סוני מורל וכל החברות האלה.

אם אתה רוצה עוד עצות שאל חופשי כי אני די מתעסק בזה.

א. אתה טועה ומטעה, שוב ושוב. למה קיקר לא להתעסק? בתקציב יחסית נמוך, אתה מקבל מוצר שרבים כאן חרשו עליו בלי שום בעיות. השאלה מהי הרמה אליה אתה שואף ומהו התקציב שלך. אך ככלל זוהי הכללה גסה, לא נכונה ושוב, נגועה באינטרסים..

ב. כולם כבר הבינו כאן שאתה "מתעסק" בזה..

פורסם

מי מתעסק??

סיוויקVTI , יש לך המלצה לקומפוננט טוב עד 600 שקל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בוקר טוב לכולם

אני אצטרף לתגובות כאן

לא שאני כזה מבין גדול, אבל מבלי להיות כזה, אני מגיל קטן כבר יודע שקלאריון ואלפיין זה יפני ולא אמריקאי,יכול להיות שיש דגמים המיוצרים בארה"ב,כמו שקנווד פעם ייצרו אודיו ביתי בארה"ב, אבל החברות בבסיסן יפניות.

כמו כן, לא מקבל את ההכללה על פיוניר,סוני וכו'.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אפשר למצוא מכשירים בסדר גמור של פיוניר גם משומשים במחירים האלה

אמנם זה לא איזה קלריון \ אלפיין וכו ב 5 אלף שקל וגם לא באיכות שלו

אבל למכשיר ממוצע+ זה מספיק טוב

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...