Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה בבקשה חוות דעת שלכם על דייהו לאנוס שנת 98 ידנית.

מבחינת ביצועים,דלק,אמינות ובטיחות

הרכב מומלץ?

תודה רבה רבה!

פורסם

לא לא לא ועוד פעם לא, ג'רמי קרורנין הקים פעם אפילו ארגון שקראו לו א.ל.ל. ( אמור לא ללאנוס ) חפש בהסטוריה של הפורום ותראה בעצמך... :roll:

בקיצור אם להבנת - אז הרכב לא מומלץ - חיפוש בפורום יתן לך רשימה ארוכה מאד של סיבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נהגתי על רכב זה, בתור התרשמות ראשונית, לא אהבתי בכלל הוא מאוד לא נוח, יש לו חוסר אחיזה, הוא לא בטיחותי,

בקשר לצריכת דלק לא ידוע לי.

פורסם

היה לנו במשפחה 3 שנים ללא שום תקלה.דווקא רכב נוח לנהיגה., גימור לא בשמיים אבל מחזיק מעמד,מה שאני זוכר לא יציב כל כך.אבל מאוד מאוד אמין הרכב גמע 130 אלף ב3 שנים רק טיפולים עם קלאץ אורגנלי.הבעלים הנוכחי עם 270 אלף ולדבריו היה רק במוסך לטיפולים. ואגב במחיר של הרכב הזה זאת קנייה מוצלחת לטעמי.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

קופסה שנוסעת. היו לי 2 כאלה מליסינג, אם אתה רוצה אוטו שלא מתקלקל הרבה וזהו - מתאים לך, מבחינת כל היתר הוא עלוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היתה לי לאנוס שנת אלפיים ידנית במשך 8 שנים, התיקונים שהיו לי הם:

1. החלפת ראדיאטור.

2. החלפת בולמים קדמיים.

3. החלפת מיכל של המים הירוקים [נזילה].

4. תיקון מזגן, לא זוכר מה בדיוק אבל לא מדחס.

חוץ ממצבר, צמיגים וטיפולים, שאלו הן הוצאות שוטפות לא היה משהו מיוחד.

האוטו מצויין אם מה שחשוב לך להגיע מנקודה לנקודה.

מבחינת בטיחות אין על מה לדבר, אפילו כרית אוויר אחת לא היתה ולא היה ABS.

לגבי התנהגות אין מה להוסיף, אם אתה לא משתולל עם האוטו אז סביר להניח שתגיע לנקודה שלך מבלי לאבד אחיזה.

האוטו הוא סה"כ תמורה לא רעה למחיר ולשנה שלו.

לא ממליץ על אוטומט מנסיון אצל חברים תיבה מיושנת ואיטית בתגובות.

היתרון של האוטו אם הוא במצב מכני טוב הוא צריכת הדלק, כמובן תלוי איך אתה לוחץ על הדוושה.

מקווה שעזרתי יבגני

• תוכן חדש...