Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השירשור :oops:

אני מחפש מזגן גג של משאית (אפילו רק את הקופסא) לפרוייקט מסויים.

אשמח מאוד לקבל מידע.

תודה

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה אצל ביירון - היו יחידות מיזוג כאלו במקים הצה"ליים. אולי יש להם יחידות שפורקו מהמשאיות שעומדות בחוץ.

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
תמונה מתוך כתבה באתר NRG על מפעל מצות אביב:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/086/708.html?hp=54&loc=19&tmp=3997

אלו הם פורדים ?

647.jpg

אכן פורדים ואינטרנשים...

והנה עוד אינטרנש אחד (נסרק מכתבה מדבר השבוע, 24.06.1959)... אאל"ט, לטנדרים הללו היו גלגלים פתוחים - דבר כבר נדיר בשנות החמישים לכלי בסדר גודל כזה. המשאיות של אינטרנשיונל היו נדירות בארץ אז וייבוא רציני רק החל בשנות השבעים.

T

4492861858_200733c86d_o.jpg

פורסם

חג שמח לכולם

מקווה להעלות מתי שהוא סרט על טאטרה משאיות ומכוניות שאקבל בשבוע הבא :)

עד אז שימרו על עצמכם :)

עופר בן צבי

פורסם
חג שמח לכולם

מקווה להעלות מתי שהוא סרט על טאטרה משאיות ומכוניות שאקבל בשבוע הבא :)

עד אז שימרו על עצמכם :)

טוב, עד אז:

http://www.youtube.com/watch?v=YZNTL2yn4tg&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

כך חשבתי- כאמור זה בינתים:wink:

אני מנחש שהמשאיות שעליהן מדובר הן T111 כמו זו שמוערת מתרדמתה בסרטון?

נקווה שהאישור יינתן...

T

פורסם

אילו תמימות ופשוטות היו הפרסומות של פעם- הכל בשחור-לבן, חצי-מצוייר, ללא יותר מדי תחכום!:roll:8) אני נראה לי הולך להדפיס את הדבר הזה כמו שהוא- בשחור לבן, ולשים על הקיר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

DONE- הודפס ותלוי על הקיר במקום עבודתי (לתדהמת העובדים האחרים במשרד!:-P ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רק באמריקה: במגרש של אספן בקולוראדו. עם מזג האויר היבש שיש שם, החלודה אינה בעייה - ולהחזיר משאית משופצת לכביש גם לאחר עשרים שנה זה לא אסור.

autocar.jpg

b43mack.jpg

heavykenworth.jpg

600seriesgmc.jpg

אי, אי אי...

היתר כאן:

http://forums.aths.org/InstantForum414/Topic84141-4-1.aspx

גם את אלו ניתן להדפיס - אצלי העובדים האחרים משתוממים לנוכח פוסטרים של אוטוקאר מפלצת ולילנד בופלו...

T

פורסם
לילנד סופר היפו

אתם שמים לב מה המודעה משוויצה?

ההיפו הזה הוא ליצוא, לא פחות!!! (כשהגדלתי, שמתי לב שבארץ לא היו היפואים עם ארגזים כאלה, בכלל לא היו ארגזים כאלה במשאיות כביש, גם לא (אז) הסידור הזה של שתי בוכנות דקות בקדמת הארגז...

עד כמה שאני זוכר ויודע, כמובן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אכן, איזה אוצרות יש במקום הזה!

http://forums.aths.org/InstantForum414/Topic84141-4-1.aspx

תודה גיא.

Attachment15659.aspx

אני זוכר כמה משאיות כאלה, אבל לא מבין מה שמו בחלל הגבוה בתא המנוע... המנוע עמד שם על הראש? או על הזנב?

אולי זה היה בשביל רדיאטור גדול במיוחד?

אני מנחש שהמנועים היו אותם מנועים של הטנדרים והמשאיות הרגילים של פורד, והם היו נמוכים!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...