Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בארץ יש מגרשי גרוטאות

היה שם גם סוס מאק עם אף ארוך מרובע וקבינה עגולה שלא הספקתי לצלם :cry:

0414001726.jpg

0414001725a.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד קנדה מקורי עם הגה ימני.

נראה שהמוני ילדים נהגו עליו בשנים האחרונות.

ישי

2010.03.24_073.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אבל נראה שיש מי ששומר עליו? ומתכוון לשפץ?

נראה כמו כלי שהיה בגן ילדים בקיבוץ איזשהו?

פורד קנדה מקורי עם הגה ימני.

נראה שהמוני ילדים נהגו עליו בשנים האחרונות.

ישי

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מה, מי, איפה, למה וכמה?

למה זה קשור? בכל זאת מעניין...

מדובר בשופל קטרפילר 920 או 930 גריל דומה לגו'ן דיר אבל קטרפילר ב100%

שנות השבעים או השישים

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לפי הגריל האחורי אני חושב שזה ג'ון דיר .

כאחד שמסתכל כל החיים על טרקטורים זו הפעם הרביעית אולי שאני נתקל בשופל ג'ון דיר בארץ ,אחד עובד בקיבוץ שלי ,אחד ראיתי פעם באיזו מחצבה, ואחד הופיע בסרט ישראלי , מי שידע איזה סרט יקבל פרס יקר ערך (פילטר דלק משומש מרכב אספנות כתום).

..."תן לשים ת'ראש על דיונה..."

למרות שאולי זה קאטרפילר מהקטנים האלה (יחסית)?

קאטרפילר, ללא ספק- רשום עליו!:-D מישהו יכול לתת הערכה, מאיזו שנה הדבר הזה?:roll:

ירחמיאל זוכה בפילטר דלק .....

חכם עיניו בראשו וחמור מסתכל רק על הגריל......

אכן כתוב קאטרפילר.

לגבי שנה , אני מעריך שמדובר על שנות השיבעים אולי שישים , באופן לא מפתיע לחברות יש סגנון לפי שנים מסויימות , וזה לא נראה כמו שופלים של השמונים ומעלה (נראים הרבה יותר חדישים בשנות השמונים ,ובדגמים קטנים קאט שילבו אז לבן וצהוב ולא רק צהוב),ואני לא חושב שככה זה נראה בחמישים ומטה.

הוא בטח מתכוון לרצף הזה (חיפוש המילה ג'ון דיר יוביל לשם מהר)

מקייטן:

שים לב שבשירשור הזה מאות עמודים, כדי שנוכל לדעת למה אתה מתכוון תשתמש בכפתור "צטט" שנמצא בכל הודעה בפינה השמאלית .

ברוך הבא

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כזה סוס וותיק, שעדיין עובד- נתפס במרכז הארץ. לא ברור, אם יש לו עדיין טסט, נראה לי שכבר לא- אבל היה עד לא מזמן, ועדיין הוא פעיל בהרטבת הקרקע.8)

גלוק344.jpg

גלוק345.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתם שמים לב מה המודעה משוויצה?

ההיפו הזה הוא ליצוא, לא פחות!!! (כשהגדלתי, שמתי לב שבארץ לא היו היפואים עם ארגזים כאלה, בכלל לא היו ארגזים כאלה במשאיות כביש, גם לא (אז) הסידור הזה של שתי בוכנות דקות בקדמת הארגז...

עד כמה שאני זוכר ויודע, כמובן.

דב,אכן לא טעית התמונה שבפרסומת היא של ליילנד סופר היפו אחד מתוך כ20 הייברים שיוצרו עי ליילנד אשדוד ,הארגז והמע ההידראולית יוצרו בנצר סירני בשיתוף חב סופר מרים שהתמחתה ביצור הייברים.ההזמנה של המשלוח הזה שהיה בשנת 1966 נעשה עי חברה לעבודות עפר בשם ורד והייצוא שכלל 26 יח מתוכן 5 משאיות רגילות ו21 הייברים הועברו לפרו.גם לי לא זכור ליילנדים עם ארגזי הייבר כאלו בארץ.הבודדים שהיו עם בוכנה קדמית היו עם ארגזי תערובת שהובילו גרעינים למפעלי מזון לבעלי חיים.רוני

פורסם

יכול להיות שזה הסופר ביבר הפתח תקוואי מלפני כמה שנים טובות? מישהו מזהה?

אני זוכר שדיברתי עם בעליו, אדם מבוגר נחמד, שאמר שהוא מוכר אותו למישהו שיפעיל אותו כמכלית מים בסדום.

המשאית היתה שמורה בצורה יוצאת דופן.

לא יודע של מי היא, אבל אני עדיין מוכן לרכוש אחת כזו ולהפעיל אותה בעצמי...תמצאו לי את הבעלים?

דב

כזה סוס וותיק, שעדיין עובד- נתפס במרכז הארץ. לא ברור, אם יש לו עדיין טסט, נראה לי שכבר לא- אבל היה עד לא מזמן, ועדיין הוא פעיל בהרטבת הקרקע.8)

פורסם
אכן, איזה אוצרות יש במקום הזה!

http://forums.aths.org/InstantForum414/Topic84141-4-1.aspx

תודה גיא.

Attachment15659.aspx

אני זוכר כמה משאיות כאלה, אבל לא מבין מה שמו בחלל הגבוה בתא המנוע... המנוע עמד שם על הראש? או על הזנב?

אולי זה היה בשביל רדיאטור גדול במיוחד?

אני מנחש שהמנועים היו אותם מנועים של הטנדרים והמשאיות הרגילים של פורד, והם היו נמוכים!

To save length - in the past, they had strict max. length in the US. Same engines, only below the floor... T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
יכול להיות שזה הסופר ביבר הפתח תקוואי מלפני כמה שנים טובות? מישהו מזהה?

אני זוכר שדיברתי עם בעליו, אדם מבוגר נחמד, שאמר שהוא מוכר אותו למישהו שיפעיל אותו כמכלית מים בסדום.

המשאית היתה שמורה בצורה יוצאת דופן.

לא יודע של מי היא, אבל אני עדיין מוכן לרכוש אחת כזו ולהפעיל אותה בעצמי...תמצאו לי את הבעלים?

דב

אני אנסה לתפוס אותם בהזדמנות...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה צריך להיות סוחר מורשה בשביל לקחת אותה ?!

על מה אתה מדבר?:roll:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...